Больше не производится - Manfrotto backpack Advanced 2 Hybrid M (MB MA2-BP-H)

  • Гибридная три-в-одном сумка для камеры Manfrotto Advanced 2 
  • Можно носить как на спине, плече, так и в руках
  • Вмещает камеру с 2 дополнительными объективами 
  • Отдел для ноутбука для устройств размером до 14 дюймов
  • Водоотталкивающая поверхность & защита от дождя 

Manfrotto backpack Advanced 2 Hybrid M (MB MA2-BP-H)

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews
33448
MB MA2-BP-H
8024221693126
Manfrotto

Новое

Товар в данный момент недоступен

Заказы на продукты недоступные на складе не принимаются. Мы не располагаем инфомацией о дате поступления этого товара в продажу, а также о его стоимости после поступления на склад.

Инфомация об этом товаре на сайте MasterFoto.lv дана только для сравнения с имеющимся в продаже.

Ārkārtīgi daudzpusīga trīs vienā kameras soma: mugursoma, pleca soma un rokassoma.

Manfrotto Advanced 2 Hybrid M soma ir teicams jūsu sabiedrotais pilsētvides fotogrāfijā. Tā ir “viss vienā” tipa soma — rokassoma, pleca soma un mugursoma. Elastība vairs nav problēma, par visu ir padomāts. Vienkārši piestipriniet vai noņemiet plecu siksnu, lai iegūtu vēlamo pārnēsāšanas risinājumu. Atveriet rāvējslēdzēja kabatu aizmugurē un piekļūstiet mugursomas plecu lencēm, lai būtu gatavs aktīvai darbībai.

Šī soma ir piemērota gan DSLR, gan kompaktās sistēmas kameru pārnēsāšanai, kā arī klēpjdatoram. Tai ir speciāls uzglabāšanas nodalījums personīgajām mantām un foto tehnikai galvenajā nodalījumā ar ātru piekļuvi. Šī soma ietilpina DSLR vai bezspoguļu kameru kopā ar diviem vidēja izmēra objektīviem. Tāpat somā ir pietiekami daudz vietas personīgām lietām, tai skaitā atsevišķs nodalījums 14 collu klēpjdatoram. Tā ir ļoti universāla — izņemot iekšējo kameras futrāli, soma nekavējoties pārvēršas ikdienas somā. Kopā ar šo somu varat pārnēsāt sev līdzi nelielu trijkāji, piemēram, Befree Advanced sērijas, nostiprinot to ar stingro sānu siksniņu.

Polsterētās plecu lences nodrošina maksimālu pārnēsāšanas komfortu un vienmērīgu svara sadalījumu. Somas ārējais audums ir pilnībā apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu, kā arī komplektā ietilpst lietus pārsegs izmantošanai īpaši nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā.

Вид продуктаРюкзак
ЦветЧерный

Задать вопрос

Быстрый заказ


This product is currently not available for order, please check later.