STEINER NAVIGATOR AUTOBRIGHT 7X50 COMPASS 23520920

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

78945 с НДС

Поставка обычно в течении 4 - 5 рабочих дней

Доступно у поставщика: 19 шт.

7391
23520920
4015649006753
STEINER

Новое

Delivery Instore
29.10 - 05.11.2024
Забрать в магазине
Бесплатно
Delivery Postbox
30.10 - 06.11.2024
Пакомат (Omniva, DPD, Venipak)
Бесплатно
Delivery
30.10 - 06.11.2024
Курьер (DPD, Omniva)
от 10 €
Delivery Bycicle
29.10 - 05.11.2024
Велокурьер (только в Риге)
от 7 €
789.45
Лизинг. калькулятор
Период
3
6
12
24
36
Первый взнос,
В месяц,
no 

Сравните аналогичные товары

Сравните аналогичные товары

Ar 50 mm objektīva diametru un 7x palielinājumu šis binoklis nodrošina mierīgu skatu pat vētrainā jūrā un garantē spilgtu attēlu ar lieliskiem kontrastiem un detaļu asumu pat tumsā. Paplašinātais redzes lauks atvieglo lietotājiem drošu navigāciju, iebraucot ostā vai līdzīgā šaurā vidē, piemēram, šķērsojot tiltus vai kuģojot šauros arhipelāgos.

Binokļi pārmanto Steiner ekskluzīvo Autobright Sunlight adaptīvo lēcu tehnoloģiju, ko var redzēt viņu veiksmīgajā Blue Horizon sērijā. Autobright nozīmē, ka binokļi automātiski pielāgo spilgtumu, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo attēlu visos apgaismojuma apstākļos. Šī tehnoloģija atvieglo redzamību neatkarīgi no tā, vai tas ir saullēktā, uz atstarojošas ūdens virsmas spilgtā saules gaismā vai sarežģītos laika apstākļos dienas laikā.

Autobright tehnoloģijas pamatā ir fotohromatiskās lēcas, kas pilnveidotas ar īpašām Steiner izstrādātām molekulām, kuras reaģē uz saules gaismu un automātiski pielāgojas gaismas intensitātei un samazina traucējošu atspīdumu. Tādējādi acis tiek pasargātas arī no ultravioletajiem stariem un spožās saules. Pateicoties fotokromātiskajām lēcām un Steinera augstas kontrastainības optiskai sistēmai, jaunais Navigator Autobright vienmēr nodrošina spilgtus, kontrastīgus attēlus ar lielisku asumu un izcilu 3D skatīšanās pieredzi ar dabisku krāsu atveidi.

Binoklim ir klasisks, lietotājam draudzīgs Porro prizmas dizains ar atvērtu eņģi. Pateicoties inovatīvajai "atvērtā tiltiņa sistēmai", Navigator Autobright ir viegli lietot ar vienu roku pat sarežģītos apstākļos atklātā jūrā. Viļņiem līdzīgā gumijas pastiprinājuma tekstūra ne tikai nodrošina stingru satvērienu, bet arī atgrūž ūdeni, lai nodrošinātu neslīdošas vadīšanas iespējas smagā jūrā.

  • Autobright lēcas, kas pielāgojas saules gaismai.
  • Klasisks porro prizmas dizains
  • Apgaismots, analogs, ar šķidruma amortizāciju aprīkots kompass
  • Liels redzamības lauks
  • Izturīga konstrukcija
  • Viegli lietojams ar vienu roku
  • Pieejamas divas versijas - ar kompasu un bez kompasa

Navigator Autobright 7x50 kompass ir aprīkots ar izgaismotu, analogu, ar šķidrumu slāpētu kompasu ar precīzu tīklojumu, kas atvieglo orientēšanos jūrā.

Вид продуктаБинокли
БиноклиБинокли
Как купить товар в лизинг?

  • 1. Оцените свои возможности.
  • 2a. Если вы хотите купить только один товар в лизинг через Aizdevums.lv, то заполните заявку тут
  • 2b. Если вы хотите купить несколько товаров или воспользоваться услугами другой лизинговой компании, то положите товары в корзину и выберите услугу лизинга при оформлении заказа.
    Мы предлагаем лизинг от Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Консультанты проверят наличие товаров в корзине и отправят ссылку на кредитную заявку.
  • 3. Если вы получили положительный ответ, свяжитесь с нами, чтобы приобрести товар. Консультанты проверят наличие товара.
  • 4. Если товар есть в магазине или его нужно заказать со склада и вы получили утвердительный ответ от наших консультантов, приходите к нам в магазин для оформления документов покупки.
  • 4a. Вы также можете попросить нас выставить счет на данную продукцию и обратиться в одно из отделений лизингодателя для оформления лизинговых документов *.
  • 5. После оформления лизинговых документов вы можете отправиться за товаром в магазин, если он есть на месте или сообщить нашим консультантам и они закажут его со склада.
  • *Возможна организация доставки арендованного товара, поэтому вы также можете осуществить весь процесс покупки удаленно.
    **Последовательность этапов аренды такая же, как и для договоров аренды, предлагаемых InCredit Group.
    ***В случае сомнений обращайтесь к нашим консультантам!

    Пользуясь лизинговыми услугами, внимательно оцените свои варианты погашения кредита!
  • Оформить лизинг

Задать вопрос

Быстрый заказ


Available from warehouse