OWC ENVOY PRO MINI THUMB DRIVE PROFILE SSD WITH LANYARD (USB/USB-C) 2TB OWCENVPMCA20

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

34945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

10511
OWCENVPMCA20
0810586036689
OWC

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 09.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 09.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 09.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 09.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
349.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

OWC ENVOY PRO MINI THUMB DRIVE PROFILE SSD WITH LANYARD (USB/USB-C) 2TB

Veicīgākais kabatas izmēra SSD, kas darbojas ar visu

Jūs runājāt. Mēs ieklausījāmies. Gan ikdienas lietotāji, gan biznesa ceļotāji, gan pieredzējuši tehnoloģiju recenzenti, gan profesionāli satura veidotāji - mēs dzirdējām skaļi un skaidri, ka Envoy Pro mini ir ļoti trūkstošs. Visiem patika, cik viegli bija ņemt līdzi, piekļūt, saglabāt un kopīgot savus datus jebkurā vietā un jebkurā laikā. Nevēloties radīt tikai atjauninājumu, mēs zinājām, ka mums ir jāizstrādā pēctecis ar nopietnu inovāciju, kas būtu cienīgs tā cienījamajam nosaukumam un jūsu vajadzībām, kas saistītas ar daudzplatformu datu glabāšanu jebkurā vietā. Pēc intensīvas izstrādes, kuras kulminācija bija patentu pieteiktais dizains, mēs ar lielu prieku prezentējam jaunāko Envoy Pro mini kā pilnīgāko kabatas izmēra SSD disku, kas darbojas ar visu.

Pilna izmēra SSD veiktspēja, kas ietilpst jūsu kabatā

  • Universāli saderīgs pievienojiet un izmantojiet USB vai Thunderbolt (USB-C) pieslēgvietas Mac, PC, iPad, Chromebook, Android planšetdatoros, Surface ierīcēs un iPhone 15 (ProRes).
  • Universāls ideāli piemērots audio, fotografēšanas, grafikas, spēļu un vispārējai datu glabāšanai/kopēšanai.
  • Aizsargājošs Apple Time Machine un Windows File History gatavs
  • Iespējams spēlēt ideāli piemērots spēļu glabāšanai ar PlayStation un Xbox konsolēm
  • Izklaides centrs skatieties videoklipus, klausieties mūziku un skatiet attēlus, izmantojot Smart TV.
  • Startējams Ieslēdziet un palaidiet lietotnes tikai dažu sekunžu laikā
  • Slim saglabā blakus esošās pieslēgvietas, kas ir pieejamas lietošanai
  • Kabatas izmērs zibatmiņas izmēra un ar autobusu darbināms, lai to varētu ērti transportēt un lietot jebkurā vietā.
  • Nēsājiet un koplietojiet droša nolaižama kakla siksniņa ļauj saglabāt disku rokas stiepiena attālumā, savukārt atvienojamais gals nodrošina ērtu diska koplietošanu starp ierīcēm un citiem lietotājiem.
  • Klusums karstumu izkliedējošs mehāniski apstrādāts alumīnija korpuss nodrošina vēsu un klusu lietošanu.
  • 3 gadu OWC ierobežota garantija

Izskats var būt maldinošs

Neļaujiet sevi maldināt, Envoy Pro mini nav parasts zibatmiņas vai USB zibatmiņas disks. Zem tā mehāniski apstrādātā alumīnija korpusa, kas izkliedē siltumu, atrodas tie paši augstākās klases komponenti un uzlabotas zibatmiņas tehnoloģijas, kas atrodamas mūsu galddatoru SSD diskos. Šis mazais diskdziņš ir pilnvērtīgs augstas veiktspējas SSD, kas nodrošina veiktspēju, uzticamību un ilgmūžību, kas padarījusi OWC par SSD līderi kopš 2010. gada.

Darbojas ar visu

Envoy Pro mini var izmantot burtiski ar miljoniem USB un Thunderbolt (USB-C) Mac, PC, Linux serveriem, iPad1, iPhone 15, Chromebook un citiem pēdējo piecpadsmit gadu laikā ieviestajiem datoriem. Neatkarīgi no tā, vai jums ir pavisam jauna vai vecāka ierīce, Envoy Pro mini ir universāli saderīgs augstas veiktspējas datu glabāšanas risinājums visiem datoriem.

Istartēšana, dublēšana, pārspēja un bloēšana

  • Saglabājiet fotoattēlus, videoklipus, filmas, mūziku un dokumentus.
  • Konsolidēt failus no vairākiem mazākiem diskiem, lai nodrošinātu ātrāku un ērtāku piekļuvi.
  • Migrēt datus no esošā datora uz jaunu datoru
  • Atbrīvot vietu datora iekšējā diskā, lai uzlabotu veiktspēju.
  • Plānojiet Time Machine vai File History svarīgu uzņēmuma datu un neaizstājamu personisko fotoattēlu dublējumu veidošanu.
  • Izveidot sekundāro/portatīvo OS bootdzinēju
  • Izpētīt, kopīgot un ceļot ar lieliem Affinity Photo un Adobe Photoshop pamatfailiem
  • Ierakstiet dziesmas daudztreku mikserī
  • Lielu paraugu bibliotēku izmantošana audio projektos
  • Izveidot pārnēsājamu Steam spēļu bibliotēku
  • Paplašināt konsoļu spēļu sistēmu spēļu krātuvi

U0026quot;Detaļām ir nozīme... ir vērts pagaidīt, lai viss izdotos pareizi U0026quot;-Stīvs Džobss

Šis slavenais Stīva Džobsa citāts ir filozofija, kas OWC tiek praktizēta kopš pirmās dienas. Veidojot U0026quot;pareizoU0026quot; Envoy Pro mini, mēs neskaitāmas stundas pavadījām, pārdomājot vissīkākās detaļas... jo tām ir nozīme. USB-C savienotāja vāciņš ir piestiprināts pie korpusa, lai jūs to nekad nevarētu pazaudēt vai pazaudēt. Iepriekš minētā šietami vienkāršā kakla siksniņa Tajā ir iestrādāts drošības atdalītājs, tāpēc, ja tā nejauši uzeras uz kaut kā, tā nekaitīgi atdalās. Iespējams, vissvarīgākais ir tas, ka Envoy Pro mini lielā ātruma un ietilpības dēļ tas neaizņem daudz vietas. Kad to pieslēdzat, šis elegantais mazais spēkstacija saglabā blakus esošās pieslēgvietas brīvas lietošanai.

Saglabā spēļu dienu

Kā konsoļu spēlētājs jūs zināt, ka atmiņas vietas nekad nevar būt par daudz. Pavadiet vairāk laika, lai gūtu uzvaru, un mazāk laika, uztraucoties par glabāšanas ierobežojumiem, ar Envoy Pro mini, kas paplašina jūsu PlayStation vai Xbox konsoles ietilpību. Lietojiet atpakaļatbilstošas PS4 un Xbox One spēles tieši no Envoy Pro mini, lai maksimāli izmantotu jūsu jaunās konsoles vērtīgo iekšējo atmiņu jaunākajiem tituļiem. Varat arī saglabāt PS5 un Xbox Series X/S spēles Envoy Pro mini un pārsūtīt tās ātrāk nekā atkārtoti lejuplādēt uz konsoli, kad vēlaties spēlēt.

Lasa un raksta Mac un Win failus

Envoy Pro mini lietošana jauktā Mac un Windows vidē ir ļoti vienkārša, izmantojot OWC MacDrive. Šī nevainojamā programmatūra darbojas fonā, tāpēc nekas nav jāiedarbina vai jāmācās. Vienkārši pievienojiet Envoy Pro mini, un jums ir ne tikai tūlītēja piekļuve lasīšanai, bet arī pilnīga piekļuve rakstīšanai! MacDrive ietver arī jaudīgas funkcijas, kas ļauj formatēt un sadalīt diskus, kā arī novērst pamata diska problēmas.

Glabāšana no minūtēm līdz miljoniem

Visas ārējā diska funkcijas un U0026quot;tehniskā valodaU0026quot; neko nenozīmē bez reāliem piemēriem. Envoy Pro mini 1 TB ietilpības krātuvē Envoy Pro var saglabāt jebkuru no šādiem failu tipiem

  • 1/ Saderīgs ar USB-C un Thunderbolt iPad modeļiem, kuros darbojas iPadOS 13 vai jaunāka versija.
  • 2/ Līdz 946 MB/s secīgās lasīšanas/rakstīšanas (maksimālā) veiktspēja, pamatojoties uz 250 GB OWC Envoy Pro mini, kas ar Thunderbolt (USB-C) savienots ar 13 collu MacBook Pro (2017. gada vidus) ar 8 GB RAM un 2,3 GHz procesoru, testējot AJA System Test (5k RED izširtspēja, 4 GB faila lielums, 16 bitu RGB kodeku, viena faila tests). Veiktspēja var atširties atkarībā no izmantotā diska un lietojumprogrammas.
  • 3/ Smart TV jāatbalsta filmu atskaņošana no ārējā cietā diska un filmu formāts.
  • 4/ Uzglabāšanas piemēri U0026quot;No minūtēm līdz miljoniemU0026quot; ir tikai ilustratīvi. Individuālie rezultāti var atširties atkarībā no dažādiem faktoriem, tostarp konkrētā faila izmēra un formāta, iestatījumiem, funkcijām, programmatūras un citiem faktoriem. Uzglabāšanas aplēses balstītas uz 12 megapikseļu kamera ar 4 MB attēlu lielumu, 4 minūtes vidēji 4 MB MP3 dziesmas, 4 minūtes vidēji nesaspiestas Apple Lossless (ALAC) dziesmas, 1080p HD video ar 5 GB vidējo faila lielumu, 60 FPS 24 GB/h, 250 KB vidējais MS Office dokumentu faila lielums, 40 GB vidējais spēļu lielums.

Ietver(1) OWC Envoy Pro mini3 gadu OWC ierobežota garantija

Produkta veidsCietie diski (HDD)
Ietilpība2TB
Savienojuma spraudnisUSB 3.1
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām