Underwater scooter Waydoo Subnado - Starting Kit 5010000035

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

58545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 60 vienības

24980
5010000035
6974416940752
Waydoo

Jauns

Delivery Instore
27.10 - 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
29.10 - 09.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
29.10 - 09.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
27.10 - 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
585.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

Waydoo Subnado underwater scooter - starting kit

Iepazīstiet fascinējošo zemūdens pasauli pavisam jaunā veidā! Waydoo Subnado zemūdens skūteris sniegs jums neaizmirstamu pieredzi ūdenī. Tas ir viegls un kompakts, tāpēc to viegli transportēt, un tā vienkāršā darbība padara to piemērotu arī bērniem. Viegli pārvietojieties zemūdens telpās, izmantojot intuitīvās vadības ierīces un izvēloties no 3 ātruma līmeņiem. Turklāt ierīce atbalsta ātru uzlādi un piedāvā powerbank funkciju. Ar Subnado jūsu zemūdens piedzīvojumi būs vēl aizraujošāki!

Viegls, portatīvs dizains

Subnado zemūdens skūteris var pavadīt jūs gandrīz visur. Tas sver tikai 1.4 kg un tā izmēri ir tikai apmēram 38 x 6 cm - tā transportēšana nebūs problēma! Vienkārši iepakojiet to savā mugursomā vai ceļojumu somā un ņemiet to līdzi savā nākamajā ceļojumā. Turklāt ierīces akumulatora jauda ir 98 Wh, tāpēc to varat ņemt līdzi arī lidmašīnā. Ceļojiet, kur vēlaties un kā vēlaties - ar Subnado jūs aizmirsīsiet par ierobežojumiem.

Intuitīva kontrole

Atbrīvojiet rokas un ļaujiet sevi aizvest uz zemūdens piedzīvojumu. Inovatīvais skūtera dizains ļauj to vadīt gludi un brīvi, izmantojot tikai pirkstus - uzziniet, cik viegli un ērti tas ir. Tas neprasa nekādu specializētu apmācību - pietiek ar nelielu praksi! Ar Subnado, izpētīt zemūdens telpas kļūst patīkamāk nekā jebkad agrāk. Vai jums nav atbilstošu kvalifikāciju un sertifikātu niršanai? Varbūt jūs vienkārši vēlaties aktīvi pavadīt laiku ar saviem bērniem? Nav problēmu - Subnado būs lieliski piemērots arī parastam peldbaseinam, padarot peldēšanu vieglu un ļoti jautru. Tas ir arī lieliski piemērots snorkelēšanai. Svarīgi, ka skūteris būs droši lietojams arī bērniem.

Ātra montāžas sistēma - daudz iespēju

Aizmirstiet par sarežģītu un laikietilpīgu nepieciešamās iekārtas uzstādīšanu! Pateicoties ātrās montāžas sistēmai, Subnado skūteris var tikt uzstādīts dažu minūšu laikā, un jūs būsiet gatavi savam nākamajam zemūdens ceļojumam. Ir pieejami arī dažādi adapteri, kas ļauj pievienot ierīci pie rokām vai kājām, piemēram. Izvēle ir jūsu rokās!

Fiksējiet atmiņas par savu zemūdens piedzīvojumu

Reģistrējiet savu zemūdens piedzīvojumu un atkārtoti apmeklējiet tās neaizmirstamākos mirkļus ne tikai savās atmiņās! Jums ir īpaša stiprinājuma vieta (1/4-20 UNC), kas ļauj uzstādīt līdz 3 aksesuāriem uz jūsu skūtera, piemēram, GoPro kameru un papildu apgaismojumu. Izmantojiet šo iespēju un sagatavojiet unikālu video materiālu!

Niriet vēl dziļāk - uzlabota jaudas sistēma

Peldiet ar vai pret straumi bez mazākajām pūlēm. Subnado ir aprīkots ar alumīnija sakausējuma korpusu un uzlabotu piedziņas sistēmu, kas ļauj sasniegt ātrumus līdz 1.4 m/s (uz priekšu). Atbrīvojiet iespaidīgu ātrumu un izbaudiet adrenalīnu! Tomēr tas nav viss - skūteris ļauj nirt līdz pat 60 m dziļumam, kas nozīmē, ka arī pieredzējuši nirtāji to varēs veiksmīgi izmantot. Kas padara Subnado spējīgu nodrošināt tik izcilu veiktspēju? Skūteris izmanto 4 asmeņu propelleri, tāpēc tas piedāvā līdz pat 23% lielāku efektivitāti salīdzinājumā ar standarta 3 asmeņu risinājumiem. Tas ir arī aprīkots ar īpaši izstrādātiem statora asmeņiem, kas ļāvuši piedziņas sistēmai palielināt savas iespējas par apmēram 5%.

Ātra uzlāde, powerbank funkcija

Pateicoties Waydoo patentētajai tehnoloģijai, skūtera uzlāde no 0 līdz 100% aizņem tikai apmēram 1.2 stundas. Jums nebūs jāgaida pārāk ilgi, līdz tas būs gatavs jūsu nākamajai zemūdens ekspedīcijai! Savukārt tā darbības laiks ir līdz 56 minūtēm. Bet tas nav viss - ierīce var arī darboties kā powerbank. Ar tās palīdzību jūs varat uzlādēt savu viedtālruni vai klēpjdatoru ar līdz 100 vatu jaudu.

Iekļauts

  • Subnado zemūdens skūteris
  • Atslēga aksesuāru stiprināšanai
  • Standarta pirkstu kontrolieris
  • Pirkstu aizsardzība
  • Plecu stiprinājums
  • Rokturis
  • Rokturis stiprinājums
  • Piedziņas komponents
  • Skrūve M4X8
  • Rezerves O-gredzens 8x2.4
  • 4x Rezerves O-gredzens 7.5x1
  • 2x Rezerves O-gredzens 26x2
Produkta veidsCiti Aksesuāri
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas