Viedtālruņiem - TELESIN 3-Way tripod TE-TRP-009 TE-TRP-009 - perc šodien veikalā un ar piegādi

Telesin TE-TRP-009 ir daudzfunkcionāls piederums, kas labi darbojas kā pašportretu nūja vai statīvs ar pagarinātāju. To var izlocīt līdz 55 cm garumam vai izmantot kā vienkāršu stabilizatoru.

TELESIN 3-Way tripod TE-TRP-009 TE-TRP-009

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

3145 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 27 vienības

51518
TE-TRP-009
6974944460616
TELESIN

Jauns

Delivery Instore
19.09 - 01.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
20.09 - 03.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
20.09 - 03.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
19.09 - 01.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Telesin 3-Way TE-TRP-009 pašportretu statīvs ar statīvu

Telesin TE-TRP-009 ir daudzfunkcionāls piederums, kas labi darbojas kā pašportretu nūja vai statīvs ar pagarinājumu. To var izlocīt līdz 55 cm garumam vai izmantot kā vienkāršu stabilizatoru. Iebūvētais lodveida savienojums ļauj brīvi regulēt uz statīva novietotās ierīces slīpumu un rotāciju, savukārt ergonomiskais, pārnēsājamais dizains nodrošina komfortu un ļauj jums vienmēr turēt izstrādājumu pa rokai.

Plaša saderība

Izmantojiet savas iecienītākās ierīces bez šķēršļiem un baudiet fantastiskus ierakstīšanas rezultātus. Statīvs ir aprīkots ar īpašu adapteri, un tā celtspēja ir līdz 300 g, tāpēc tas ir saderīgs ar daudziem populārākajiem sporta kameru un viedtālruņu modeļiem. Piezīme: tālruņiem un dažām kamerām būs nepieciešams papildu stiprinājums vai rāmis (iegādājams atsevišķi).

Praktisks statīvs ar strēles roku

Ļaujiet viegli ierakstīt oriģinālus videoklipus, vlogus vai pamācības. Vienkārši izlociet statīva kājas un novietojiet to uz jebkuras līdzenas virsmas. Aksesuārs ir aprīkots ar neslīdošiem silikona spilventiņiem, kas nodrošina tam stabilitāti un neļauj tam kustēties. Turklāt pagarināmā statīva strēle ar regulējamiem locītavām sniedz vēl lielāku brīvību un ļauj novietot kameru jebkurā pozīcijā.

Uzņemiet perfektu selfiju

Šis piederums lieliski darbosies arī kā selfiju nūja - viss, kas jums jādara, ir jānoliec statīva kājas. Varat arī regulēt tā garumu 22-55 cm diapazonā, tādējādi tas ir ideāli piemērots dažādiem scenārijiem. Tagad varat viegli uzņemt perfektu selfiju! Papildu aksesuāra priekšrocība ir ergonomiskais rokturis, kas lieliski pieguļ rokai un ir ļoti patīkams pieskārienam.

Vēl vairāk regulēšanas iespēju

Iegūstiet vēl interesantāku perspektīvu un ierakstiet no jebkura leņķa. Piederums ir aprīkots ar lodveida savienojumu, kas ļauj brīvi sasvērt uz tā uzstādīto kameru un pagriezt to par 360°. Eksperimentējiet ar dažādiem iestatījumiem un veidojiet vēl labākus kadrus!

Vienmēr pa rokai

Dodaties ceļojumā vai uz ballīti? Ņemiet piederumu līdzi un uzņemiet daudz fantastisku fotoattēlu! Salocīts, izstrādājums ir tikai 22 cm garš - tas viegli ietilps somā vai mugursomā. Komplektā atradīsiet arī īpašu aukliņu, ar kuru, piemēram, varat uzkarināt pašportreta nūju uz rokas.

Iepakojumā

  • Statīvs ar strēli / pašportretu nūju
  • Skrūve
  • Aukla
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsPašiņu monopods

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas