Video statīvi - Benro A2573F foto statīvs - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Centrālās kolonnas izlīdzināšana - centrālās kolonnas augšpusē ir piestiprināta izlīdzināšanas pamatne, kas ļauj ātri izlīdzināt galvu neatkarīgi no statīva.
  • 2 balansēšanas pakāpes (1-2) - S4PRO ir 2 atsevišķas balansēšanas pakāpes, kas palīdz pareizi līdzsvarot jūsu kameras platformu.
  • 8,8 lb/4 kg svara ietilpība - Atbalsta gan lielas, gan mazas kameras.
  • Plakanas bāzes daudzpusība - ar 3/8"-16 stiprinājuma vītni var izmantot uz citām plakanām virsmām, piemēram, slīdņiem, strēles un puskules adapteriem.
  • Divi piederumu stiprinājumi - Divi 1/4"-20 stiprinājumi piederumu piestiprināšanai.

Benro A2573F foto statīvs

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

27557
A2573F
Benro

Jauns

Benro A2573FS4PRO ir video statīvs ar vienu caurulīti un S4 PRO video galvu. Centrālajā kolonnā ir iekļauts izlīdzināšanas adapteris, lai galvu varētu izlīdzināt patstāvīgi, neregulējot statīva kājas. Statīvam ir arī flip fiksatori, centrālās kolonnas svara āķis un 3 neatkarīgi kāju pozīcijas leņķi. Statīvam ir iekļautas gumijas un smailes kājas.

Neraugoties uz nelielo izmēru, komplektā iekļautā S4 PRO ir daudzpusīga video galva ar papildu pretsvaru. S4 PRO video galva iztur līdz 8,8 lb/4 kg. S4 PRO ir aprīkota ar 60 mm plakanu pamatni ar 3/8"-16 vītni, un tā ir daudzpusīgs radošs rīks, kas ļauj galvu atsevišķi piestiprināt pie slīdklipiem, strēles vai monopoda. Citas funkcijas: panorāmas & slīpuma fiksators, fiksēta panorāmas & slīpuma vilkme, papildu pretsvars (1-2), izgaismots burbuļlīmenis un divi 1/4"-20 piederumu stiprinājumi monitora roku vai audio ierakstītāju piestiprināšanai tieši pie galvas. Tas ļauj piestiprināt piederumus, lai to varētu izdarīt bez būrīša vai statīva. S4 PRO slīpuma diapazons ir 90o/-75o. 90 grādu slīpums uz priekšu atvieglo uzstādīšanu uz galda. S4 PRO ir arī metāla sprūdrata tipa pogas un uzlabota CNC apstrādāta alumīnija bīdāmā kameras plate. Komplektā iekļauts pārnēsāšanas futrālis.

Komplektācijā ietilpst

  • Statīvs
  • Video galva
  • Grozāmā roka
  • Kameras plāksne un pārnēsāšanas futrālis
Produkta veidsVideo statīvs
Statīva komplektācijaPro Statīvi ar galvu
Sadaļas3
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Šobrīd nav pieejams, pārbaudi vēlāk