Video mikseri - Elgato Stream Deck XL 32-Key LCD Control Panel - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 32 programmējami LCD taustiņi
  • Scenāriju pārslēgšana un multivides palaišana
  • Pielāgojiet audio
  • Vizuālā atgriezeniskā saite apstiprina komandas
  • Integrēt rīkus & Atpazīt scenārijus
  • Pievieno GIF failus, attēlus, video un audioierakstus
  • Pievieno ievada un nobeiguma grafikas
  • Velciet & nometiet darbības uz taustiņiem
  • Saglabāt taustiņu konfigurācijas kā profilus

Elgato Stream Deck XL 32-Key LCD Control Panel

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

35945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 7 vienības

53031
LM310GAT9901
0840006610373
Elgato

Jauns

Delivery Instore
25.09 - 13.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
26.09 - 14.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
26.09 - 14.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
25.09 - 13.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
359.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Paplašinātais 8x4 režģis nodrošina 32 LCD taustiņus, no kuriem katrs ir ar skaidru izšķirtspēju un vienmērīgu atskaņošanu. Viegli pielāgojiet tos visus ar statiskām vai dinamiskām ikonām. Izbaudiet viena pieskāriena taktilās vadības funkciju kā vēl nekad agrāk. Iegūstiet tūlītēju vizuālu atgriezenisko saiti, lai apstiprinātu katru jūsu komandu. Un piesitiet droši, pateicoties neslīdošajam magnētiskajam statīvam, kas stabili turas ideālā leņķī.

Stream Deck XL sniedz vēl lielāku radošo spēku jūsu rokai. Tas nozīmē, ka jūs iegūstat plašāku studijas līmeņa kontroli, lai optimizētu savu saturu. plašāku piekļuvi laiku taupošām integrācijām. Plašākas iespējas palielināt savu produkcijas vērtību. Vairāk no visa, kas nodrošina jūsu straumēšanas svaigumu un jūsu auditorijas piesaisti.

Sāciet straumēt. Pielāgojiet audio līmeņus un izslēgiet mikrofonu. Pielāgojiet apgaismojumu. Pārslēdziet kameras. Pielietojiet apakšējās trešdaļas. Mainiet ainas. Aktivizējiet pārtraukuma ekrānu. Palaidiet ekrānā video, attēlus, GIF failus un skaņu fragmentus. Un noslēdziet ar savu raksturīgo priekšvēstnesi. Kad runa ir par progresīvu tiešraides producēšanu, Stream Deck XL nodrošina jums visaugstāko radošo kontroli.

Elgato 4KCU, OBS, Twitch, YouTube, Twitter, Discord un citi. Stream Deck XL integrē jūsu rīkus un automātiski nosaka ainas, multivides un audio avotus. Tādējādi jūs varat tieši organizēt savu straumi lidojuma laikā. Un iesaistiet savus sociālos tīklus īstajā brīdī.

Izmantojot karsto taustiņu darbības, tastatūras īsceļi ir pagājušā gadsimta risinājums. Tagad varat palaist lietojumprogrammas un vietnes, atvērt mapes, piekļūt iepriekš sagatavotiem tekstiem - pat racionalizēt video rediģēšanas, grafiskā dizaina vai audio producēšanas darbplūsmu - bez liekas domāšanas. Jo jūs precīzi zināt, kur atrodas jūsu makroatdeves, un tās vēl nekad nav izskatījušās labāk.

Stream Deck XL personalizēšana ir pavisam vienkārša. Vienkārši velciet un nometiet darbības uz taustiņiem un piešķiriet gatavas ikonas vai izmantojiet savas. 32 nepietiek? Pārvērsiet taustiņus mapēs, lai uzkrātu tik darbību, cik vēlaties.

Vienu brīdi esat tiešraidē, bet nākamajā - rediģējat klipu, ierakstāt reklāmas materiālu un tirgojat savu kanālu. Izveidojiet neierobežotu skaitu Smart Profiles ar dažādiem taustiņu izkārtojumiem dažādiem uzdevumiem un pārslēdziet tos, kad darbplūsma ir strauja. Vai arī iestatiet Stream Deck XL automātiski pārslēgt taustiņu izkārtojumus.

Kāpēc pieskaroties vairākiem taustiņiem - lai sāktu ievadsēriju, tvītu, ka esat tiešraidē, un publicētu sveiciena ziņu tērzēšanā - ja viens taustiņš paveiks visus šos uzdevumus? Tieši tā. Piešķirot neierobežotu darbību skaitu vienai taustiņtaustiņam, visas darbības var sākt ar vienu pieskārienu. Viena pēc otras, atdalītas ar intervāliem. Vai arī kopā, vienlaicīgi.

Spotify, Philips Hue, NVIDIA Share, VoiceMod - pateicoties Stream Deck SDK, arvien jaunas integrācijas. Stream Deck kļūst arvien labāks. Un, kad visi ir iesaistīti šajā darbībā, viss ir iespējams.

Produkta veidsVideo Mikseris
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas