HOLLYLAND PYRO S wireless video transmission system HDMI + SDI

  • Bezvadu raidītāja un uztvērēja komplekts
  • Transmitēšana UHD 4K30 video līdz 1300'
  • HDMI/SDI ieejas un izejas
  • 2.4 un 5 GHz frekvenču joslas
  • Patbalsta UVC un RTMP straumēšanai
  • 650' pārraide apraides režīmā
  • Izdomāta kanālu skenēšana, Spilgts LCD displejs
  • Zema 50 ms aizture, 12 Mb/s datu pārraides ātrums
  • DC, L sērijas un USB-C barošanas iespējas.

Komplektā nāk: TX un RX, stiprinājums pie kameras, barošanas bloks

Papildus var pieprasīt: NP-F sērijas baterijas un lādētāju, HDMI vadus,

citus akstsuārus

Nomā arī pieejams:
Hollyland PYRO H 4K HDMI Wireless Video Transmission

Hollyland PYRO 7 7inch wireless transceiving monitor HDMI + SDI

HOLLYLAND PYRO S wireless video transmission system HDMI + SDI

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

1500 par dienu ar PVN

750 katra nākamā diena -50%
375 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 679.00
59206
PYRO S
6976068115496
Hollyland

Apskatīt līdzīgus produktus

      Rezervē uzreiz

      Papildiniet savu produkciju ar 4K30 bezvadu video pārraidi, izmantojot universālo Pyro S 4K HDMI/SDI bezvadu video pārraides sistēmu no Hollyland. Sistēmā ietilpst bezvadu raidītājs, bezvadu uztvērējs, septiņas antenas, USB-C adapteris, līdzstrāvas adapteris un regulējams kurpes adaptera stiprinājums. Raidītājam ir HDMI un SDI ieejas, un tam ir īpaši zema 50 ms latence, kas ļauj veikt pārraidi no attāluma līdz 1300' līdz komplektā iekļautajam uztvērējam. Izmantojot apraides režīmu, izmantojot līdz četriem uztvērējiem un divām mobilajām ierīcēm, sistēma nodrošina pārraidi līdz 650' attālumā. Uztvērēja izejas ir HDMI un SDI.

      Katra Pyro S ierīce ir aprīkota ar USB-C pieslēgvietu, kas var nodrošināt ierīces barošanu, kā arī atbalsta "plug-and-play" UVC darbību, tāpēc to var bez problēmām pieslēgt datoram un izmantot bezvadu video straumēšanas un konferenču lietojumiem. Iebūvētais frekvenču skeneris ļauj izvēlēties skaidrāko frekvenci pārraidei un ir aprīkots ar spilgtu LCD displeju konfigurēšanai. Papildus daudzfunkcionālajai USB-C pieslēgvietai katru ierīci var darbināt, izmantojot atsevišķi pieejamo bloķējamo līdzstrāvas adapteri vai L sērijas tipa akumulatoru, izmantojot papildu akumulatora plāksni.

      Liels attālums, augsta kvalitāte

      Pyro S Wi-Fi apraides tehnoloģija ļauj vienam raidītājam pieslēgties četriem uztvērējiem ar stabilu signālu, nodrošinot lielāku elastību, ja filmēšanas laukumā rodas papildu monitoringa vajadzības. Kad ir aktivizēts apraides režīms, raidītājs var pārraidīt signālus ne vairāk kā četriem uztvērējiem, un tiešās redzamības diapazons sasniedz 650'. Ja apraides režīms ir deaktivizēts, raidītājs var pārraidīt signālus ne vairāk kā diviem uztvērējiem un divām mobilajām ierīcēm, un tiešās redzamības diapazons ir līdz 1300'.

      Spēcīga signāla stiprums

      Pie stabila pārraides diapazona līdz 1300' Pyro S latentums ir tikai 50 ms. Salīdzinot ar Mars sēriju, kuras pārraides diapazons paplašinās uz attēla kvalitātes un latentuma rēķina, Pyro S izceļas ar lielāku pārraides attālumu, vienlaikus saglabājot video kvalitāti un samazinot latentumu. Turklāt raidītāja/uztvērēja kombinācija nodrošina divus režīmus, lai lietotāji varētu mainīt līdzsvaru starp attēla kvalitāti un latentumu: HD režīms nodrošina labāku attēla kvalitāti ar bitu pārraides ātrumu līdz 12 Mb/s, bet Smooth režīms - dinamiskas latentuma izmaiņas.

      Skaidri un asi attēli

      Ar līdz 4K30 pārraides iespējām, izmantojot HDMI, un 1080p60, izmantojot SDI, Pyro S pārraida attēlus ar izcilu skaidrību, detalizētību un reālismu, padarot to par lielisku izvēli profesionāliem lietojumiem, piemēram, apraidei un filmēšanai.

      USB video klase

      UVC nodrošina nevainojamu savietojamību ar dažādām ierīcēm, piemēram, datoriem, neprasot papildu draiveru vai programmatūras instalāciju. Šī "plug-and-play" funkcija vienkāršo iestatīšanu un darbību, padarot to ērtu lietotājiem dažādos scenārijos, piemēram, tiešraides un videokonferenču rīkošanā.

      RTMP

      Ievadiet bezvadu atslēgu un pievienojiet tīkla karti, lai straumētu video tieši uz tādām tiešraides platformām kā Zoom, YouTube, Twitch un TikTok.

      Viedā kanālu skenēšana

      Pēc palaišanas Pyro S automātiski izvēlas augstas kvalitātes frekvenču kanālu, optimizējot lietotāja pieredzi jau no paša sākuma. Turklāt lietotāji var aktivizēt uztvērējā viedās kanālu skenēšanas funkciju, lai reāllaikā skatītu atgriezenisko saiti par frekvences statusu, tādējādi nodrošinot nepārtrauktu un uzticamu pieredzi.

      Vienkārša iestatīšana

      Pyro S atbalsta iepriekš iestatītu grupēšanu un savienošanu pārī, tādējādi novēršot nepieciešamību lietotājiem atkārtoti un manuāli iestatīt raidītāju un uztvērējus.

      Nepārtraukta jauda, vairākas opcijas

      Papildus līdzstrāvas ievadei un NP-F baterijām Pyro S atbalsta arī USB-C barošanas avotu (5-12 V). USB barošanas avota opcija nodrošina ērtības, jo īpaši, izmantojot stabilizatorus, jo tā novērš nepieciešamību pēc lielākām NP-F baterijām, samazinot kopējo svaru un uzlabojot manevrēšanas iespējas.

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Ir uz vietas
      1 vienība



      Šo preci ir iespējams iznomāt

      Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt HOLLYLAND PYRO S...
      Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: HOLLYLAND PYRO S...
      Šo nomas HOLLYLAND PYRO S... vari iegādāties ar atlaidi par: € 679.00 ar PVN
      Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.