Teleskopi - BRESSER Pegasus 130/650 EQ3 reflektoro teleskops ar piederumiem - ātri pasūtīt no ražotāja
Astro universālis: sākumlīmeņa teleskops ar plašu astronomijas piederumu, kas ļauj viegli sākt darbu, parāda Mēnesi un planētas, kā arī dziļā debess objektus.
  • Pilns teleskopa, statīva, stiprinājuma un piederumu komplekts
  • Viegli lietojams reflektora teleskops iesācējiem
  • Precīza regulēšana ar elastīgām vārpstām 2 asīs
  • Teleskopa apertūra: 130 mm / fokusa attālums: 650 mm
  • Universāli piemērots Mēness, planētu un dziļo debesu objektu novērošanai
  • Daudz piederumu, lai nekavējoties sāktu darbu

BRESSER Pegasus 130/650 EQ3 reflektoro teleskops ar piederumiem

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

24945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

46585
4007922000800
Bresser

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 12.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 12.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 12.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 12.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
249.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Kurš gan nesapņo savām acīm iepazīt Visuma skaistumu? Šis pilnais teleskopa komplekts ļauj nekavējoties un ļoti vienkārši veikt pirmos debesu novērojumus. Tajā ir viss, kas nepieciešams jūsu jaunajam hobijam: reflektorteleskops ar 130 mm apertūru un 650 mm fokusa attālumu, ekvatoriālais stiprinājums, statīvs un plašs astronomijas novērojumu aprīkojums. Sistēma ir viegli lietojama un ļoti elastīga. Jūs varat sagaidīt aizraujošus Mēness un planētu skatus. Zvaigžņu kopas un gāzu miglāji arī izskatās iespaidīgi caur lietotājam draudzīgo sākuma līmeņa teleskopu.

Viegls sākums ar astronomijas universālo teleskopu - teleskopu
Komplektā ir iekļauts īsts klasiskais reflektoru teleskops, tā dēvētais Ņūtona reflektors. Ar šāda veida teleskopu jūs skatāties nevis aizmugurē, bet gan caurules priekšpusē. Priekšrocība: novērošanas pozīcija vienmēr paliek ērta, pat ja teleskops ir vērsts vertikāli uz augšu. Papildus novērošanas komfortam reflektori pārsteidz arī ar savu optisko veiktspēju. Galu galā tie ir absolūti brīvi no hromatiskās aberācijas, un tādējādi nodrošina labas attēla veidošanas īpašības.

Pateicoties 130 mm apertūrai, sākumlīmeņa teleskops jau tagad savāc daudz debess objektu gaismas. Turklāt īsais fokusa koeficients (diafragmas attiecība pret fokusa attālumu) ir 1 pret 5 (F/5), kas izriet no 130 mm diafragmas un 650 mm fokusa attāluma. Rezultātā ātrais iesācēja teleskops parāda spilgtu attēlu un nodrošina lielu palielinājumu. Jūs varat izmantot arī šī astronomiskā teleskopa elastības priekšrocības: Apbrīnojiet fascinējošu atvērto un lodveida kopu, piemēram, M13 Herkulesa zvaigznājā, skatu ar nelielu vai vidēju palielinājumu. Vai arī apbrīnojiet gāzes miglājus, piemēram, slaveno Oriona miglāju M42. Savukārt ar lielu palielinājumu sākumlīmeņa teleskops ļaus jums tuvāk aplūkot iespaidīgās planētas un aizraujošas mūsu Mēness detaļas.

Cik lieli šķiet astronomiskie skatieni? Pateicoties izšķirtspējas spējai, kas sasniegta ar 130 mm apertūru, teleskops parāda asus attēlus ar palielinājumu līdz aptuveni 260x. Ar komplektācijā iekļautajiem piederumiem jūs jau varat sasniegt 195x. Tehnoloģija ļauj sasniegt vēl vairāk, taču attēla asums var samazināties pie vēl lielākiem palielinājumiem. Tomēr ne tikai teleskops nosaka to, cik daudz varat palielināt. Tas ir atkarīgs arī no gaisa turbulences atmosfērā (redzamības apstākļiem).

Piezīme dabas mīļotājiem:
Ja izvēlaties Ņūtona teleskopu, piemēram, Pegasus reflektoru teleskopu, varat cerēt uz astronomisko novērojumu speciālistu. Tomēr attēls vienmēr tiek attēlots gan sāņus apgriezts, gan arī otrādi, kas, vērojot debesis, neko nemaina. Tomēr šāda veida teleskopi ir mazāk piemēroti dabas un ainavu novērošanai dienas laikā. Vai vēlaties izmantot savu jauno teleskopu arī aizraujošiem dabas atklājumiem? Tad iesakām izvēlēties kādu no BRESSER refraktoru teleskopiem.

Lietotājam draudzīga bāze - stiprinājums un statīvs
Vai esat atraduši ideālu vietu saviem debesu novērojumiem? Tad varat sākt uzstādīt savu astronomisko teleskopu uz regulējama augstuma nerūsējošā tērauda statīva ar ekvatoriālo stiprinājumu. Priekšrocība salīdzinājumā ar azimutālajiem stiprinājumiem: jums ir jāpārvieto tikai pa vienu asi, nevis divām. Iemesls ir tāds, ka otru asi jūs iepriekš izlīdzināt paralēli Zemes asij. Šī tā sauktā "izlīdzināšana" ir ļoti vienkārša: vienkārši novietojiet asi aptuveni Polārzvaigznē. Turklāt stiprinājums ir aprīkots ar divām elastīgām vārpstām ar precīzu regulēšanu. Ideāli piemērots īpaši precīzai un ērtai teleskopa izlīdzināšanai un izsekošanai. Viss vienmēr pa rokai: uz praktiskās glabāšanas plāksnes piederumi vajadzības gadījumā ir ātri pa rokai.

Pilnīga astrokomplektācija, lai nekavējoties sāktu zvaigžņu vērošanu - piederumi
Visaptverošie astronomiskie piederumi atvieglo darbības sākšanu un ļauj iecienītākos debess ķermeņus aplūkot no pavisam citām perspektīvām. Lai salāgotu teleskopu un atrastu savu ceļu pa nakts debesīm, paralēli teleskopam varat uzstādīt LED meklētāju. Metode ir vienkārša: sarkanais punkts tiek projicēts uz neliela zemes stikla ekrāna skatu meklētāja iekšpusē. Kad skatāties caur to, punktiņš šķiet, ka tas karājas debess priekšā - tieši tajā vietā, uz kuru ir vērsts sākuma līmeņa teleskops. Šādā veidā jūs varat viegli atrast astronomiskos objektus, izmantojot izgaismoto punktu meklētāju, un pēc tam tos detalizēti aplūkot, izmantojot teleskopa lielo palielinājumu.

Dažādojiet savu skatījumu uz zvaigznēm: ar diviem okulāriem (10 mm un 25 mm) varat apbrīnot nakts novērošanas objektus divos dažādos palielinājumos. Tos vienkārši ievieto teleskopa okulāru fokusētājā, izmantojot 1,25 collu ligzdu, kas ir standarta diametrs.
Vai vēlaties aplūkot vēl tuvāk? Tad komplektā iekļautais 3x barlow objektīvs var trīskāršot okulāru palielinājumu.

Izpētiet nakts debesis paši, izmantojot daudzpusīgo BRESSER Pegasus 130/650 EQ3 reflektora teleskopu.



IEZĪMES

  • Reflektorteleskops iesācējiem ar 130 mm apertūru un 650 mm fokusa attālumu.
  • Reflektora tips: Newton
  • Piemērots Mēness, planētu, kā arī zvaigžņu kopu un gāzes miglāju novērošanai.
  • Augstumā regulējams statīvs ar ekvatoriālo EQ3 stiprinājumu.
  • Precīza pozicionēšana, pateicoties elastīgām vārpstām un precīzai regulēšanai abās asīs
  • Viegli lietojams, ļoti labi piemērots iesācējiem
  • Fokusa attiecība F/5, tāpēc labi piemērots daudziem debesu objektiem
  • 1,25 collu (31,7 mm) fokusētājs
  • Divi okulāri un barlow lēca ar 1,25 collu (31,7 mm) ligzdām dažādiem palielinājumiem


PIEGĀDES JOMA

  • Teleskops
  • Nerūsējošā tērauda statīvs
  • Ekvatoriālais stiprinājums EQ3
  • Okulāri: 10 mm un 25 mm (1,25 collu ligzdas).
  • Barlow lēca 3x (1,25 collu ligzda)
  • LED izgaismots punktu meklētājs
  • Palīgierīču paliktnis
  • Astronomijas programmatūras lejupielāde
  • Lietošanas pamācība


Produkta veidsTeleskopa okulārs
Produkta veidsTeleskopa aksesuāri
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām