Vairs neražo - Apple Air Tag
  • Izsekošana & Atrodi atrašanās vietu, izmantojot Find My Network
  • Precīza atrašanās vietas noteikšana, izmantojot īpaši platjoslu
  • Lietošana ar atslēgām, maku, somām & vairāk
  • Skatiet virzienu, attālumu & atrašanās vietas kartē
  • Darbojas ar Apple lietotni Find My
  • Iebūvēts skaļrunis atskaņo atrašanās vietas skaņu
  • Atrast priekšmetus, jautājot Siri
  • Viss process ir anonīms & šifrēts
  • Vairāk nekā gadu ilgs akumulatora darbības laiks
  • Standarta akumulators ir nomaināms

Apple Air Tag

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
48435
0190199535039
Apple

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ar Apple AirTag vairs neuztraucieties par ierīču un citu mantu pazaudēšanu. Šo glīto izsekošanas disku var ievietot makā vai planšetdatora futrālī vai izmantot papildu piederumu, lai to piestiprinātu pie atslēgām vai piestiprinātu pie somas, somas vai mugursomas. Lai kur AirTag nonāktu, varat to atrast, izmantojot Apple lietotni Find My. Kad tas atrodas tuvumā, izmantojiet lietotni Find My, lai to atrastu, lai AirTag atskaņotu skaņu caur iebūvēto skaļruni, vai varat vienkārši pateikt "Hey Siri, find my key.". Paziņojumus var apskatīt arī Apple Watch, un, ja jums pieder iPhone 11 vai 12, varat izmantot precīzās atrašanas funkciju. Ja jūsu priekšmets patiešām ir pazaudēts, varat pat izmantot plašāku Apple ierīču tīklu Find My, lai to atrastu.

Precīza atrašana

Ja jums pieder iPhone 11 vai iPhone 12, tā Ultra Wideband tehnoloģija ļaus izmantot precīzās atrašanas funkciju. Kā kaut kas no zinātniskās fantastikas romāna, funkcija Precision Finding palīdz precīzi noteikt AirTag precīzu atrašanās vietu un palīdz jums to izsekot savā iPhone. Uz ekrāna parādīsies liela bultiņa, kas norādīs AirTag virzienu, kā arī precīzu attālumu, kādā tas atrodas no jums.

Atrast manu tīklu

Ja jūsu AirTag patiešām ir pazudis un neatrodas jūsu tuvumā, neuztraucieties. Izmantojot Apple ierīču tīklu Find My, varat izsekot tā atrašanās vietu. Tas darbojas, nosūtot Bluetooth signālu, ko uztver jebkura tuvumā esoša ierīce, kas aprīkota ar Find My. Tas nozīmē, ka jebkurš iPhone, iPad vai Mac, iespējams, var izmantot, lai palīdzētu jums atrast jūsu mantas. Ja kāda cita ierīce to konstatē, jūsu AirTag atrašanās vieta tiek nosūtīta uz iCloud, un jūs to redzēsiet kartē lietotnē Find My. Viss process ir gan anonīms, gan šifrēts gan jums, gan ikvienai citai ierīcei.

Pazaudēšanas režīms

Aktivizējot pazaudēšanas režīmu, lai atrastu savu AirTag, varat saņemt paziņojumus par to, kur tas pēdējo reizi tika pamanīts, izmantojot Find My tīklu. Tas arī sniedz iespēju atļaut, lai jūsu kontaktinformāciju redz personas, kurām ir jūsu AirTag, pat ja tās nav Apple klienti. Ikviens, kam ir viedtālrunis ar NFC, var pieskarties jūsu AirTag, lai redzētu jūsu kontaktinformāciju.

Konfidencialitātes funkcijas

Izmantojot Apple AirTag, jūsu datu un priekšmetu drošība ir ļoti svarīga. Izmantojot Find My Network, lai izsekotu savu priekšmetu, viss process notiek anonīmi, un visi dati, kas tiek nosūtīti saistībā ar to, tiek šifrēti. Turklāt jūsu atrašanās vietas dati un AirTag vēsture nekad netiek saglabāti pašā AirTag.

Nevēlama izsekošana

Ja AirTag nejauši vai tīši nonāk jūsu somā vai mantās, Apple ir funkcija, kas novērš jebkādu nevēlamu izsekošanu. Jūsu iPhone atklās jebkuru nesavienotu AirTag, kas ceļo kopā ar jums, un nosūtīs jums brīdinājumu. Ja turpināsiet ceļot kopā ar to vai vienkārši nevarēsiet to atrast savās mantās, AirTag automātiski sāks atskaņot skaņu, lai palīdzētu jums to atrast. Ja jums gadās ceļot kopā ar draugiem un viņu AirTag, neuztraucieties, šī nevēlamā izsekošanas funkcija aktivizējas tikai AirTag, kas ir atdalītas no to īpašnieka.

Viena pieskāriena iestatīšana

Lai savienotu AirTag ar iPhone vai iPad, vienkārši piesitiet tai ar ierīci. Iestatīšanas laikā varat pārdēvēt katru sev piederošo AirTag, lai labāk izsekotu vairākus priekšmetus un ierīces.

Ilgstoša un nomaināma baterija

Apple AirTag kalpo vairāk nekā gadu, un tā standarta akumulatoru pēc vajadzības var nomainīt. Kad jūsu AirTag akumulatora uzlādes līmenis ir zems, tas nosūtīs jums paziņojumu uz jūsu iPhone.

Ūdens un putekļu izturība

AirTag atbilst IP67 ūdens un putekļu izturības klasei, tāpēc AirTag var izturēt lietus, šļakatām un pat iemešanu peļķē.
Produkta veidsCiti Aksesuāri
SaderībaApple iPhone 11 Pro Max
SaderībaApple iPhone 14
SaderībaApple iPhone 11
SaderībaApple iPhone 14 Pro Max
SaderībaApple iPhone 12
SaderībaApple iPhone 13 Pro
SaderībaApple iPhone 13
SaderībaApple iPhone 11 Pro
SaderībaApple iPhone 14 Pro
SaderībaApple iPhone 12 mini
SaderībaApple iPhone SE
SaderībaApple iPhone 12 Pro Max
SaderībaApple iPhone 13 Pro Max

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Šobrīd nav pieejams, pārbaudi vēlāk