Gimbal Hohem iSteady XE iSXE

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

11545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 33 vienības

28871
iSXE
6971071551842
Hohem

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Hohem iSteady XE Gimbal

Hohem iSteady XE ir daudzfunkcionāls gimbals, kas apvieno vieglumu, modernu stabilizāciju un radošas funkcijas vienā kompakta ierīcē. Tās inovatīvās ierakstīšanas režīmi, viegla darbība un pielāgojama apgaismojuma iespēja padara to par ideālu izvēli ikvienam, kurš vēlas radīt profesionālus video un fotoattēlus ar viedtālruni. Ar Hohem iSteady XE jūs varat viegli iemūžināt katru mirkli visaugstākajā kvalitātē.

Modernizēta stabilizācija un daudzpusība

Hohem iSteady XE gimbals piedāvā modernizētu 3-ass stabilizāciju un iSteady 7.0 algoritmu, lai nodrošinātu gludus un stabilus ierakstus neatkarīgi no apstākļiem. Ierīce spēj apstrādāt lielākus viedtālruņus, kas nozīmē, ka jūs varat izmantot jaunākos tālruņu modeļus bez raizēm. Ar plašu panoramēšanas, slīpuma un rotācijas leņķu diapazonu - katram 320 grādu - iSteady XE ļauj jums iemūžināt dinamiskus un iespaidīgus kadrus no dažādām perspektīvām.

Inovatīvas ierakstīšanas funkcijas un režīmi

Pateicoties veltītajai Hohem Joy lietotnei, jūs varat izmantot vairākas interesantas veidnes un funkcijas, piemēram, slīpuma un panoramēšanas izsekošanu, ekrāna bloķēšanas režīmu labākai stabilizācijai, POV (pirmās personas perspektīvas) režīmu, sporta režīmu, dolly zoom, timelapse un daudz ko citu. Viens no iespaidīgākajiem režīmiem ir Inception režīms, ko aktivizē, nospiežot pogu trīs reizes, kas ļauj viedtālrunim rotēt iespaidīgi 180 grādu leņķī, radot pārsteidzošus vizuālos efektus. Pateicoties šīm iespējām, gimbals atradīs pielietojumu ikdienas vlogiem, ceļojumu vai pilsētas ziņojumu ierakstīšanai, ģimenes vlogiem, sporta vlogiem vai video un fotoattēlu ierakstīšanai sociālajos tīklos.

Radošs apgaismojums un vienkārša kontrole

Hohem iSteady XE ir noņemams magnētiskais gaismas avots, kas piedāvā 10 spilgtuma līmeņus un trīs dažādas krāsu temperatūras (siltu, aukstu un neitrālu). Tas ļauj viegli pielāgot apgaismojumu atbilstoši apstākļiem un iegūt perfektus kadrus. Intuitīvas pogas ļauj ātri mainīt ierakstīšanas un fotografēšanas režīmus, un Bluetooth savienojamība ļauj kontrolēt ierīci ar vienkāršām žestiem, atverot daudzas radošas iespējas.

Ilgs darbības laiks un veiktspēja

Hohem iSteady XE gimbals ir aprīkots ar jaudīgu akumulatoru, kas nodrošina līdz 8 stundām darbības laika ar vienu uzlādi. Tas ir ideāli piemērots garām ierakstīšanas sesijām, ļaujot jums iemūžināt visus svarīgos mirkļus, neuztraucoties par jaudas zudumu.

Viegla un pārnēsājama

Hohem iSteady XE ir gimbals, kas pārsteidz ar savu vieglumu un kompaktiem izmēriem. Svars tikai 259 gramus, tas ir neticami viegli pārnēsājams, padarot to par ideālu aksesuāru ierakstīšanai ceļā. Ar savu eleganto dizainu un kompaktiem izmēriem gimbals iederēsies jebkurā somā, padarot to vienmēr gatavu lietošanai, neatkarīgi no tā, kur jūs atrodaties.

Iekļauts

  • gimbals
  • statīvs
  • USB-C kabelis
  • uzglabāšanas soma
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsCiti Aksesuāri
SaderībaApple iPhone SE
KrāsaMelns
Materiālsmetāls

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas