Gimbal Hohem iSteady Mobile+ Kit iSM5K

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

15945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 196 vienības

28870
iSM5K
6971071552535
Hohem

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Hohem iSteady Mobile+ Kit Gimbal

Hohem iSteady Mobile+ Kit Gimbal ir daudzfunkcionāls rīks ikvienam, kurš vēlas radīt profesionālus video ar izcilu stabilizāciju un radošiem efektiem. Ar modernu tehnoloģiju, intuitīvu darbību un ilgu akumulatora darbības laiku, iSteady Mobile+ Kit ir ideāla izvēle satura veidotājiem, vlogeriem un straumētājiem. Tās izturīgā konstrukcija, ergonomiskais dizains un paplašināmība ar papildu aksesuāriem padara to par neaizvietojamu aksesuāru jebkura radītāja arsenālā.

Uzticama 3-ass stabilizācija

Hohem iSteady Mobile+ Kit ir moderns 3-ass gimbal, kas izstrādāts vlogeriem, straumētājiem, ceļotājiem un filmu veidotājiem. Ar iespēju pagriezt 600 grādus, slīpuma un noliekuma leņķi 320 grādi, gimbal piedāvā pilnīgu elastību ierakstīt no dažādiem leņķiem un perspektīvām. Uzlabotā 3-ass konstrukcija nodrošina gludus un stabilus kadrus, pat intensīvu fizisko aktivitāšu laikā, piemēram, skrienot vai ejot.

Radošās iespējas

Gimbal atbalsta dažādas režīmus, piemēram, sporta režīmu, portreta režīmu, inceptions režīmu, dolly zoom, laika paātrinājuma režīmu, automātisko objektu un sejas izsekošanu un daudz ko citu, ļaujot realizēt radošas idejas bez nepieciešamības pēc papildu lietotnēm vai Bluetooth. Turklāt tas atbalsta ultra plaša leņķa ierakstīšanas režīmu, ļaujot jums iemūžināt neaizmirstamus mirkļus.

Augsta veiktspēja

Pateicoties elastīgai pārslēgšanai, Hohem iSteady Mobile+ Kit gimbal viegli maina savu orientāciju no portreta uz ainavu vai otrādi, kā arī precīzi līdzsvaro svaru, izmantojot slīdošo roku ar regulējamu pogu. Iebūvētais augstas kapacitātes akumulators nodrošina līdz 13 stundām nepārtrauktas lietošanas, savukārt atbalsts reversajai uzlādei ļauj uzlādēt jūsu viedtālruni, kamēr ierakstāt video, un Bluetooth 4.2 atbalsts atver vēl vairāk iespēju un atvieglo savienošanu ar jūsu izvēlēto aprīkojumu.

Ergonomisks dizains un daudzfunkcionālas īpašības

iSteady Mobile+ Kit Gimbal ir ergonomiska rokturis ar neslīdošu tekstūru, kas nodrošina drošu satveršanu un komfortu ilgstošas lietošanas laikā. Tas izgatavots no augstas kvalitātes neilona un stikla šķiedras, kas nodrošina ilgu kalpošanas laiku un aizsargā aprīkojumu no dažādiem bojājumiem. Turklāt aprīkojums ir aprīkots ar noņemamu LED lampu, kas atvieglo fotogrāfiju veidošanu vāji apgaismotās vietās.

Iekļauts

  • gimbal
  • noņemama LED lampa
  • USB-C kabelis
  • uzglabāšanas soma
  • mini statīvs
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsCiti Aksesuāri
SaderībaApple iPhone SE
KrāsaMelns
Materiālscita
Maksimālais augstums, cm300

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas