Hohem iSteady Pro4 Gimbal for Sports Cameras iSteady Pro4

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

14945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 111 vienības

28866
iSteady Pro4
6971071551002
Hohem

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Hohem iSteady Pro4 Gimbal for Sports Cameras

Hohem iSteady Pro4 Gimbal ir moderns, uzticams un daudzfunkcionāls rīks ikvienam, kurš novērtē izcilu ieraksta kvalitāti un lietošanas ērtumu. Ar savu izturīgo dizainu, ilgu akumulatora darbības laiku un plašām pielāgošanas iespējām, tas ir ideāli piemērots gan profesionāļiem, gan amatieriem, kuri meklē perfektu gimbalu savām sporta kamerām. Izvēlieties Hohem iSteady Pro4 un piedzīvojiet jaunu attēlu stabilizācijas līmeni!

Uzlabota stabilizācija un tehnoloģija perfektām kadriem

Hohem iSteady Pro4 gimbal ir ideāls attēlu stabilizācijas rīks ekstrēmo sporta entuziastu un ceļotāju vajadzībām. Ar 3 asu stabilizāciju un modernā iSteady 5.0 algoritmu, kas efektīvi novērš kameras vibrāciju, iSteady Pro4 garantē izcili gludus kadrus visos apstākļos. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat GoPro HERO, DJI OSMO Action, Insta 360 ONE R vai jebkuru citu sporta kameru, šis gimbals nodrošina stabilus un skaidrus kadrus.

Izturīgs un uzticams visos apstākļos

Ar IPX4 ūdensizturības novērtējumu, iSteady Pro4 gimbal ir ideāli piemērots ierakstīšanai lietū, sniegā vai pat tuvumā pie peldbaseina. Neatkarīgi no laika apstākļiem, varat būt droši, ka jūsu aprīkojums paliks drošs un funkcionāls. Ergonomiskais stiprinājuma dizains nodrošina ērtu lietošanu pat ilgstošu ierakstu sesiju laikā, un izturīgais akumulators nodrošina līdz pat 14 stundu nepārtrauktu darbību. Turklāt gimbals var darboties kā power bank, ļaujot jums uzlādēt kameru ieraksta laikā.

Intuitīva darbība un pilnīga kontrole pār iestatījumiem

iSteady Pro4 tika izstrādāts ar vienkāršību un ērtumu prātā. Pateicoties ātrai atbrīvošanas klipai ar atsperi, kameras stiprināšana ir ātra un intuitīva. Vienkāršā pogu dizains ļauj viegli kontrolēt panoramēšanu, slīpumu un rullēšanu. Viena pogas nospiešana ir viss, kas nepieciešams, lai pārslēgtu režīmus, un skaidrs indikators vienmēr norāda pašreizējo režīmu. Ieslēgšanas pogas funkcija aktivizē motora potenciālu, kas ir īpaši noderīgi, kad kamera pārvietojas ātri - gimbals nekavējoties reaģē, sekojot jūsu kustībām.

Daudzfunkcionāli režīmi un personalizācijas iespējas

iSteady Pro4 piedāvā dažādus režīmus, piemēram, inceptions, laika paātrinājumu, sporta un POV (pirmās personas perspektīvas) režīmus radošiem un dinamiskajiem kadriem. Veltīta lietotne ļauj pilnībā pielāgot gimbala iestatījumus un režīmus, pielāgojot to individuālajām lietotāja vēlmēm. Divas 1/4 pagarinājuma skrūvju atveres roktura vidū un apakšā ļauj uzstādīt papildu piederumus, piemēram, pagarinātājus, gaismas, mikrofonus vai telefonu turētājus, tādējādi vēl vairāk palielinot ierīces daudzpusību.

Ideāli piemērots āra aktivitātēm

Hohem iSteady Pro4 ir ideāla izvēle āra sporta entuziastiem, piemēram, skeitbordam, snovbordam, slēpošanai vai ceļojumu entuziastiem. Ar vieglu trīs asu kontroli un daudzfunkcionāliem režīmiem, jūs varat iemūžināt katru mirkli vislabākajā kvalitātē. Neatkarīgi no tā, kur atrodaties, šis gimbals nodrošina stabilus, gludus un profesionālus ierakstus.

Iekļauts

  • gimbals
  • mini statīvs
  • uzglabāšanas soma
  • Kameras uzlādes kabelis (Type C, Micro USB, Mini USB)
  • gimbala uzlādes kabelis (type C)
  • lietotāja rokasgrāmata
  • garantijas karte
Produkta veidsCiti Aksesuāri
SaderībaApple iPhone SE
KrāsaMelns
Materiālsmetāls

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas