Gimbal Hohem iSteady XE Kit iSXEK

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

12945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 34 vienības

28864
iSXEK
6971071551835
Hohem

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Hohem iSteady XE Kit Gimbal

Hohem iSteady XE Kit ir ideāls risinājums ikvienam, kurš vēlas radīt profesionālus video un fotogrāfijas ar viedtālruni. Ar savām daudzpusīgajām režīmām, kompakto dizainu un ilgu akumulatora darbības laiku, šis gimbal nodrošina pilnīgu radošo brīvību un ērtības. Neatkarīgi no tā, vai esat amatieris vai profesionālis, Hohem iSteady XE Kit ļaus jums fiksēt katru mirkli ar ekstremālu precizitāti un stabilitāti.

Daudzpusīgi režīmi

Aprīkots ar 3 asīm, Hohem iSteady XE gimbal nodrošina lielisku stabilizāciju ieraksta laikā, novēršot visas vibrācijas un šūpošanos. Ierīce piedāvā plašu režīmu klāstu, piemēram, panorāmas un slīpuma izsekošanu, pilnīgu bloķēšanas režīmu, pirmās personas ierakstu un sporta režīmu, kas būtiski ietekmē jūsu darba efektivitāti. Pateicoties intuitīviem slēdžiem, ieraksta režīmu maiņa ir ātra un vienkārša, ļaujot pilnīgu radošo brīvību video fiksēšanā.

Magnētiskā gaisma un regulējams spilgtums

iSteady XE Kit ir aprīkots ar magnētisku pievienojamu lampu, kas piedāvā trīs ekspozīcijas režīmus - siltu, neitrālu un aukstu. Ar 10 spilgtuma līmeņiem, kurus var pielāgot jūsu vēlmēm, gimbal ļauj radīt ideālus apgaismojuma apstākļus jebkurā situācijā. Šis funkcionālais risinājums ļauj sasniegt profesionālu efektu, neatkarīgi no apgaismojuma apstākļiem.

Kompakts dizains un vieglums

Hohem iSteady XE Kit ir vieglākais salokāmais gimbal tirgū, kas izstrādāts vieglai pārvietošanai un ērtībām. Tas sver tikai 259 gramus, padarot to tikpat kompakti kā iPhone, un tas lieliski iederas jebkurā somā vai mugursomā. Šis vieglums un ergonomiskais dizains padara gimbal par ideālu pavadoni ceļojumos, ļaujot jums fiksēt augstas kvalitātes video jebkurā vietā un laikā.

Radošas funkcijas un mobilā lietotne

Veltīta lietotne Hohem iSteady XE gimbal ļauj vēl radošāk un ērtāk veidot video. Lietotne piedāvā plašu funkciju klāstu, piemēram, sejas un objektu izsekošanu, timelapse režīmu, inteliģento kustības izsekošanu, dolly zoom, panorāmas režīmu, CloneMe un daudz ko citu. Ar šīm funkcijām profesionālu un iespaidīgu video radīšana kļūst ārkārtīgi viegla un intuitīva.

Universāla saderība un ilgs darba laiks

Hohem iSteady XE gimbal ir saderīgs ar plašu ierīču klāstu, tostarp iPhone 14/13/12/11 Pro Max sēriju un lielāko daļu Android viedtālruņu, piemēram, Samsung, HUAWEI, XIAOMI, OPPO un citiem. Ar jaudīgu akumulatoru gimbal nodrošina līdz 8 stundu lietošanu ar vienu uzlādi, padarot to par ideālu izvēli garām ierakstu sesijām.

Viegla lietošana un stabilitāte

Gimbal piedāvā vieglu orientācijas maiņu no horizontālas uz vertikālu, nodrošinot pilnīgu elastību darbības laikā. Intuitīvais dizains un uzlabotās stabilizācijas funkcijas padara Hohem iSteady XE par ideālu rīku gan amatieriem, gan profesionāļiem, kuri vēlas iegūt stabilus un gludus kadrus bez smagas aprīkojuma nepieciešamības.

Iekļauts

  • gimbal
  • magnētiskā gaisma
  • statīvs
  • USB-C kabelis
  • uzglabāšanas soma
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsCiti Aksesuāri
SaderībaApple iPhone SE
Viedtālruņu aksesuāriStatīvi
KrāsaMelns
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsmetāls
Maksimālais augstums, cm300

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas