Gimbal Hohem iSteady Q iSteady Q

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

6545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 72 vienības

28862
iSteady Q
6971071550517
Hohem

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Hohem iSteady Q Gimbal

Hohem iSteady Q ir daudzfunkcionāls gimbals, kas piedāvā nepārspējamu stabilizāciju, daudzveidīgas funkcijas un kompakto dizainu, kas ir ideāli piemērots jebkura veida ierakstīšanai. Izvēlieties Hohem iSteady Q un atklājiet jaunu dimensiju mobilajā fotogrāfijā un filmēšanā.

Nepārspējama kvalitāte kompakta formāta

Hohem iSteady Q gimbals ir inovatīvs ierīce, kas pārdefinē attēlu stabilizācijas jēdzienu viedtālruņiem. Šis unikālais stabilizators apvieno modernu tehnoloģiju un lietošanas ērtumu, lai jūs varētu uzņemt perfektus kadrus jebkurā situācijā. Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, piemēram, PA, PC un ABS, tas nodrošina izturību un vieglumu, padarot to par ideālu pavadoni jebkurā ceļojumā.

Viegls svars un veiktspēja

Hohem iSteady Q sver tikai 195 gramus un piedāvā maksimālo slodzi līdz 280 gramiem, padarot to saderīgu ar daudziem viedtālruņu modeļiem, gan iPhone, gan Android ierīcēm. Ar iebūvētu 460 mAh akumulatoru jūs varat izbaudīt līdz 3 stundu lietošanu ar vienu uzlādi. Tas ir pietiekami laika, lai nofotografētu visus svarīgākos mirkļus, neuztraucoties par akumulatora izsīkšanu.

Daudzveidīgas funkcijas perfektu kadru uzņemšanai

Hohem iSteady Q piedāvā plašu funkciju klāstu, kas atvieglo profesionālu video un foto izveidi. 360 grādu panorāmas un automātiskās rotācijas funkcijas (300 vertikāli un 360 horizontāli) ļauj uzņemt pilnīgas panorāmas skatus. Turklāt automātiskā kalibrācija nodrošina stabilus un gludus kadrus, neatkarīgi no apstākļiem. Ar iespēju viegli mainīt starp ainavu un portreta orientācijām, jūs varat brīvi pāriet starp šiem formātiem, kas ir ideāli piemērots dažādiem satura veidiem.

Attālināta vadība un intuitīva darbība

Ar Hohem iSteady Q jūsu ierakstīšanas pieredze kļūst vēl ērtāka, pateicoties attālinātas vadības funkcijai, kas balstīta uz 2.4G radio frekvenci, ar darbības attālumu līdz 10 metriem. Šis risinājums ļauj precīzi kontrolēt ierīci attālināti no jūsu telefona, atverot jaunas radošas iespējas. Intuitīva ieslēgšanas poga ļauj ātri ieslēgt/izslēgt, kā arī viegli pārslēgties starp bloķēšanas režīmu un pirmās personas sekošanas režīmu.

Pilnīga saderība un lietošanas ērtums

Hohem iSteady Q gimbals ir saderīgs ar plašu viedtālruņu klāstu, padarot to ideāli piemērotu jebkuram lietotājam. Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls satura veidotājs vai amatieris, kurš vēlas uzlabot savas fotogrāfijas prasmes, šis stabilizators noteikti apmierinās jūsu vajadzības.


Iekļauts

  • gimbals
  • USB-C kabelis
  • nēsāšanas soma
  • attālinātais vadības pults
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsCiti Aksesuāri
SaderībaApple iPhone SE
Materiālscita

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas