Gimbal Hohem iSteady M6 iSM6

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

22945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 33 vienības

28860
iSM6
6971071551330
Hohem

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
229.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Hohem iSteady M6 Gimbal

Hohem iSteady M6 Gimbal ir daudzfunkcionāls rīks ikvienam, kurš vēlas radīt profesionālus video ar izcilu stabilizāciju un radošiem efektiem. Ar savu modernu tehnoloģiju, intuitīvu darbību un ilgu akumulatora darbības laiku, iSteady M6 ir ideāla izvēle satura veidotājiem, vlogeriem un straumētājiem. Tās izturīgā konstrukcija, ergonomiskais dizains un paplašināmība ar papildu aksesuāriem padara to par neaizvietojamu aksesuāru jebkura radītāja arsenālā.

Uzticama 3-ass stabilizācija satura veidotājiem

Hohem iSteady M6 ir moderns 3-ass gimbal, kas izstrādāts vlogeriem, straumētājiem, ceļotājiem un filmu veidotājiem. Ar iespēju brīvi pārvietoties 335 grādu leņķī un bezgalīgu 360 grādu rotāciju, gimbal piedāvā pilnīgu elastību, lai ierakstītu no dažādiem leņķiem un perspektīvām. Uzlabotā 3-ass konstrukcija ar iSteady 7.0 pret trīci sistēmu nodrošina gludus un stabilus kadrus, pat intensīvu fizisko aktivitāšu laikā, piemēram, skrienot vai ejot.

Radošās iespējas

Gimbal atbalsta dažādas režīmus, piemēram, sporta režīmu, inceptions režīmu, dolly zoom, laika nobīdes režīmu un citus, ļaujot realizēt radošas idejas bez nepieciešamības pēc papildu lietotnēm vai Bluetooth.

Augsta veiktspēja un daudzpusība

Ar maksimālo slodzes jaudu līdz 400g, Hohem iSteady M6 gimbal viegli tur lielākus viedtālruņus, nodrošinot stabilitāti un uzticamību. 0.91 OLED displejs ļauj viegli uzraudzīt dažādus parametrus, piemēram, akumulatora stāvokli, gimbal režīmus un Bluetooth funkcijas. Iebūvētais augstas kapacitātes akumulators nodrošina līdz 18 stundu nepārtrauktu darbību, un reversā uzlāde ļauj uzlādēt jūsu viedtālruni video ierakstīšanas laikā, novēršot zemas jaudas problēmu.

Ergonomisks dizains un daudzveidīgas funkcijas

iSteady M6 gimbal ir aprīkots ar ergonomisku rokturi ar neslīdošu tekstūru, kas nodrošina drošu satvērienu un komfortu ilgstošas lietošanas laikā. Rullīša ass roka ir aprīkota ar precīziem līdzsvara svariem, lai palīdzētu perfekti līdzsvarot viedtālruni. Gimbal var ieslēgt neatkarīgi no tālruņa pozīcijas, padarot viegli uzņemt nesabojātu skatu, kad ekrāns ir vērsts pret rullīša motoru.

Daudzveidīgas paplašināšanas iespējas

Ar četriem 1/4-20 UNC portiem, Hohem iSteady M6 komplekts ļauj pieslēgt dažādus aksesuārus, piemēram, mikrofonus, LED gaismas vai papildu stiprinājumus, atverot šī ierīces pilno radošo potenciālu. Intuitīvie A-B kustības pogas un daudzfunkcionālais izsistējs ļauj uzņemt laika nobīdes kadrus kustībā un aktivizēt režīmus, piemēram, ultra-platleņķa un sporta, padarot gimbal par ideālu rīku jebkurai filmu ražošanai.

Iekļauts

  • gimbal
  • USB-C kabelis
  • uzlādes kabelis
  • uzglabāšanas soma
  • statīvs
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsCiti Aksesuāri
SaderībaApple iPhone SE
KrāsaMelns
Materiālsmetāls
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas