Hohem iSteady V3 Kit Gimbal for Phone (black) HPG-V3

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

19545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 48 vienības

28859
HPG-V3
6971071552801
Hohem

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Hohem iSteady V3 Kit Gimbal for Phone (black)

Hohem iSteady V3 Kit Gimbal ir daudzfunkcionāls rīks, kas nodrošina profesionālu stabilizāciju, augstākās kvalitātes apgaismojumu un ērtību. Tā modernās funkcijas, piemēram, magnētiskais izsekošanas rīks, spilgtuma kontrole un salokāmība, padara to par ideālu izvēli gan iesācējiem fotogrāfiem, gan profesionāļiem. Ar savu ilgo akumulatora darbības laiku un universālo saderību, Hohem iSteady V3 Kit gimbal ir neaizvietojams aprīkojums ikvienam, kurš vēlas izcilus ierakstu un uzņemšanas rezultātus jebkurā situācijā.

Inovatīva tehnoloģija un daudzpusība

Aprīkots ar iSteady 8.0 tehnoloģiju, šis gimbal nodrošina izcilu stabilizāciju, pateicoties tā modernajam 3-ass algoritmam, kas novērš visas svārstības un trīcēšanu ieraksta laikā. Šis ierīce labi darbojas dažādās situācijās - no ikdienas vlogiem un tiešraides ziņojumiem līdz profesionāliem video, kas uzņemti ceļojumu vai intensīvu vingrinājumu laikā.

Magnētiskais izsekošanas rīks un radošas ierakstīšanas funkcijas

Viens no galvenajiem Hohem iSteady V3 raksturlielumiem ir iebūvētais magnētiskais izsekošanas rīks, kas ļauj precīzi izsekot izvēlētam objektam vai personai. Tehnoloģija balstās uz roku kustībām, ļaujot viegli kontrolēt aprīkojumu - ar pareizo žestu jūs varat sākt vai apstāt izsekošanu, mainīt no portreta uz ainavas režīmu vai izslēgt gimbal. Ar Creative Studio Hohem Joy lietotnē jūs varat eksperimentēt ar dažādiem ierakstīšanas modeļiem un tehnikām, piemēram, panorāmas režīmu, dolly zoom un timelapse.

Izcils apgaismojums un spilgtuma kontrole

Hohem iSteady V3 Kit ir aprīkots ar modernām apgaismojuma funkcijām, kas nodrošina maksimālo apgaismojumu 110 lux. Ar trim krāsu temperatūras filtriem (auksts 6500K, silts 2700K un neitrāls 5000K) jūs varat pielāgot apgaismojumu, lai tas atbilstu jebkurai situācijai. Sānu ritenis ļauj vienmērīgi kontrolēt gaismas spilgtumu no 4 līdz 100, un regulēšanas pogas ļauj ātri un viegli mainīt apgaismojuma intensitāti, dodot jums pilnīgu kontroli pār gala rezultātu.

Portabilitāte un lietošanas ērtums

Hohem iSteady V3 gimbal ir viegls, salokāms dizains, kas padara to ļoti viegli pārnēsājamu un tas iederēsies jebkurā somā vai mugursomā, un tā ērtais dizains padara darbu ar gimbal ērtu un precīzu. Iebūvētais 205 mm garais stienis var tikt pagarināts, ļaujot jums uzņemt plašāku perspektīvu un vairāk cilvēku vai objektu kadrā. Turklāt noņemamais tālvadības pults var tikt izmantots atsevišķi vai piestiprināts pie gimbala roktura, kas vienlaikus uzlādē tālvadības pulti, kas ir ārkārtīgi ērti ilgstošu ierakstu sesiju laikā.

Universāla saderība un ilgs darba laiks

Hohem iSteady V3 Kit ir saderīgs ar dažādām operētājsistēmām, piemēram, iOS un Android, un atbalsta tiešraides ziņojumu un video konferences lietotnes. Ierīcei ir jaudīgs akumulators, kas nodrošina līdz 13 stundu darbību ar vienu uzlādi, padarot to par ideālu pavadoni ilgstošām ierakstu sesijām. No šī brīža ļaujiet nekam jūs ierobežot.

Iekļauts

  • gimbal
  • magnētiskais izsekošanas rīks
  • noņemamais tālvadības pults/kontrolieris
  • USB-C kabelis
  • imbus
  • uzglabāšanas soma
  • lietotāja rokasgrāmata
  • garantijas karte
Produkta veidsCiti Aksesuāri
SaderībaApple iPhone SE
KrāsaMelns
Materiālsmetāls
Maksimālais augstums, cm110

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas