Selfiestick/tripod APEXEL APL-JJ070 70 (black) APL-JJ070

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

4345 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 3 vienības

24957
APL-JJ070
5906168430145
APEXEL

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

APEXEL APL-JJ070 70 Selfie Stick/Tripod (Black)

Atklājiet daudzpusību un uzticamību ar APEXEL APL-JJ070 statīvu, kas ir ideāls risinājums jebkuram fotogrāfijas un video entuziastam. Šis melnais statīvs/selfie stick ne tikai nodrošina stabilitāti un daudzpusību ar iespēju novietot jūsu telefonu vertikāli, horizontāli un slīpi dažādos leņķos, bet arī piedāvā drošību jūsu ierīcei, pateicoties aizsargājošām silikona pārklājumiem uz roktura. Tā pastiprinātā konstrukcija, gumijas pret slīdēšanas spilventiņi uz kājām un statīva vītne papildu aprīkojuma, piemēram, kameru vai gaismu, uzstādīšanai padara to par neaizvietojamu rīku ikvienam, kurš novērtē kvalitāti un funkcionalitāti. Komplektā ietilpst ne tikai statīvs, bet arī pārvadāšanas soma, lietošanas instrukcija, attālinātais izsistējs, telefona turētājs un montāžas daļa, padarot to par visaptverošu risinājumu gan profesionāļiem, gan amatieriem.

Augsta saderība

APEXEL APL-JJ070 statīvs demonstrē izcilu saderību ar telefoniem, kuru platums ir no 5.58 līdz 9.4mm, ļaujot lietotājiem izmantot plašu mobilo ierīču klāstu. Tas nodrošina, ka neatkarīgi no telefona modeļa, jūs varat baudīt stabilu un drošu satvērienu, nodrošinot stabilitāti jūsu fotogrāfijām un video. Šī funkcija padara statīvu par ideālu izvēli cilvēkiem, kuri izmanto dažādus telefonus vai vēlas pārliecināties, ka viņu jaunā ierīce arī derēs.

Stabilitāte un drošība

Drošības nodrošināšana jūsu ierīcei ir svarīga, un APEXEL APL-JJ070 statīvs šo uzdevumu izpilda nevainojami. Aizsargājošie silikona pārklājumi uz telefona roktura, bagātināti ar tekstūru, lai novērstu slīdēšanu, garantē, ka jūsu telefons paliks drošs un stabils lietošanas laikā. Šī funkcija ir īpaši svarīga, strādājot grūtos apvidus apstākļos.


Daudzpusība lietošanā

Pateicoties iespējai novietot telefonu vertikāli, horizontāli un slīpi dažādos leņķos, APEXEL APL-JJ070 statīvs ir ideāls risinājums jebkura veida fotogrāfijai un videomateriālu veidošanai. Šī daudzpusība ļauj viegli pielāgot iestatījumus kadrēšanas vajadzībām, piedāvājot lietotājiem radošu brīvību satura veidošanā.

Pastiprināta konstrukcija

Statīva pastiprinātā konstrukcija nodrošina tā izturību un pretestību bojājumiem, kas ir ārkārtīgi svarīgi cilvēkiem, kuri bieži strādā laukā. Statīva cietā konstrukcija garantē, ka tas var izturēt intensīvu lietošanu un dažādus ārējos apstākļus, nodrošinot stabilitāti un drošību aprīkojumam gadiem ilgi.

Gumijas pret slīdēšanas spilventiņi

Statīva kājas, kas aprīkotas ar gumijas pret slīdēšanas spilventiņiem, būtiski palielina stabilitāti uz dažādām virsmām, novēršot statīva nejaušu pārvietošanos. Tas ir svarīgi, lai saglabātu kadrēšanas nepārtrauktību un kvalitāti, īpaši vietās, kur zemes stabilitāte var radīt izaicinājumus.


Komplektācija

  • Pārvadāšanas soma
  • Statīvs
  • Lietošanas instrukcija
  • Attālinātais izsistējs
  • Telefona turētājs
  • Montāžas daļa

Produkta veidsPašiņu monopods
SaderībaApple iPhone SE
Viedtālruņu aksesuāriTurētāji
KrāsaMelns
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsmetāls
Maksimālais augstums, cm110

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas