Selfiestick/tripod bluetooth APEXEL APL-D6 (black) APL-D6

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

5996 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 57 vienības

24955
APL-D6
5906168430107
APEXEL

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Selfiestick/tripod bluetooth APEXEL APL-D6 (black)

Atklājiet APEXEL APL-D6 Bluetooth statīva daudzpusību un inovācijas, kas apvieno selfiestika, gimbal stabilizatora un statīva funkcionalitāti. Tā dizains ne tikai atvieglo fotoattēlu uzņemšanu no jebkura leņķa, bet arī nodrošina stabilitāti bez papildu lietotnēm. Ar iekļauto tālvadības pulti, kas ērti paslēpta statīva korpusā, APEXEL APL-D6 ir ideāls rīks ikvienam, kurš vēlas iemūžināt perfektu mirkli bez kompromisiem.

Integrēts stabilizators

APEXEL APL-D6 izceļas ar savu integrēto stabilizatoru, pārvēršot to par funkcionālu gimbal. Tas nodrošina lietotājiem iespēju ierakstīt gludus un stabilus video, novēršot nepieciešamību pēc ārējām attēlu stabilizācijas lietotnēm.

Tālvadības pults ar pilotu

Iekļautā tālvadības pults ievērojami paplašina radošās iespējas lietotājam, ļaujot uzņemt fotoattēlus un video no attāluma. Tālvadības pulti var viegli uzglabāt statīva korpusā, novēršot tās pazušanu un nodrošinot, ka tā vienmēr ir pa rokai, kad nepieciešama. Šī funkcija padara APEXEL APL-D6 par ideālu risinājumu grupu fotoattēliem, selfijiem un situācijām, kad vēlaties būt mirkļa daļa, nevis tikai novērotājs.

Daudzpusība lietošanā

APEXEL APL-D6 statīvs piedāvā nepārspējamu daudzpusību, ļaujot to izmantot kā selfiestiku, gimbal aprīkotu statīvu vai tradicionālu statīvu. Tā dizains ļauj viegli pārslēgties starp režīmiem, padarot to par ideālu rīku tiem, kas novērtē elastību satura radīšanā. Iespēja uzņemt fotoattēlus gan vertikāli, gan horizontāli vēl vairāk izceļ tā universālumu, padarot to piemērotu dažādām fotogrāfiskām un kinematogrāfiskām situācijām.

 

  • Zīmols: Apexel
  • Modelis: APL-D6
  • Krāsa: Melna
Produkta veidsPašiņu monopods
SaderībaApple iPhone SE
Viedtālruņu aksesuāriPašiņu monopods
KrāsaMelns
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsplastmasa

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas