Telefona turētāji - Camrock live stream kit - perc šodien veikalā un ar piegādi

Camrock Live Stream LED gaisma ar viedtālruņa turētāju revolucionāri mainīs veidu, kā jūs veidojat foto-video saturu. Ar 9 dažādiem krāsu temperatūras iestatījumiem un 14 RGB krāsām tā nodrošinās perfektu apgaismojumu gandrīz jebkurā situācijā. Ar kompakto dizainu, integrēto viedtālruņa turētāju, ko var novietot vertikāli vai horizontāli un izmantot kā pašportreta nūjiņu, tā ir lieliska izvēle jūsu darba galdam vai kā daļa no obligātā aprīkojuma, kas jāņem līdzi ceļojumā.

Camrock live stream kit

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

2245 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

57267
CR4180
5907489645096
Camrock

Jauns

Delivery Instore
09.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
10.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
10.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
09.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Camrock Live Stream LED gaisma ar viedtālruņa turētāju revolucionāri mainīs veidu, kā jūs veidojat foto-video saturu. Ar 9 dažādiem krāsu temperatūras iestatījumiem un 14 RGB krāsām tā nodrošinās perfektu apgaismojumu gandrīz jebkurā situācijā. Ar kompakto dizainu, integrēto viedtālruņa turētāju, ko var novietot vertikāli vai horizontāli un izmantot kā pašportreta nūjiņu, tā ir lieliska izvēle jūsu darba galdam vai kā daļa no obligātā aprīkojuma, kas jāņem līdzi ceļojumā. Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls fotogrāfs, vlogeris vai sociālo plašsaziņas līdzekļu satura veidotājs, Camrock Live Stream ir unikāla ierīce, kas uzlabos jūsu produkcijas kvalitāti un dažkārt atvieglos jūsu dzīvi.

Produkta galvenās funkcijas

  • Salokāma LED gaisma, kas integrēta ar viedtālruņa turētāju
  • RGB diodes nodrošina 14 dažādu krāsu gaismas efektus
  • kompakts salokāms dizains, kas sver tikai 150 g
  • gaismas krāsu temperatūras diapazons no 2700 līdz 6500 K
  • 9 dažādi CCT režīmi, kas ļauj pārslēgties starp siltu vai baltu gaismu
  • ideāla izvēle kā aizpildes gaisma, lai novērstu ēnas vai izceltu detaļas.
  • integrēts stiprinājums, kas saderīgs ar viedtālruņiem, kuru platums ir no 63 līdz 90 mm.
  • ideāls galda piederums mājās vai darbā
  • kad kronšteins ir atlocīts, gaismu var izmantot kā kabatas pašportreta nūjiņu
  • iespēja novietot viedtālruni gan vertikāli, gan horizontāli
  • modulāra konstrukcija ļauj izmantot gaismu darbam gan ar viedtālruņa priekšējo, gan aizmugurējo objektīvu
  • 1/4" iekšējā vītne ērtai statīva uzstādīšanai
  • iekļauts USB-A / USB-C kabelis uzlādei

14 dažādi krāsaini gaismas efekti

Ar Camrock Live Stream LED gaismu ar viedtālruņa turētāju jūsu fotogrāfijas, videoklipi un tiešraides kļūs vēl labākas. Ierīcei ir RGB gaismas diodes, kas rada 14 dažādas gaismas krāsas. Neatkarīgi no tā, vai jūs uzņemat fotoattēlus Instagram, ierakstāt videoklipus TikTok, veidojat vlogus vai meklējat veidu, kā uzlabot savus tīmekļa seminārus, šī gaisma palīdzēs jums izcelties no pūļa. Ar to jūs varat pielāgot apgaismojumu, lai tas atbilstu gandrīz jebkurai situācijai. Izvēlieties krāsas, kas atbilst jūsu produkcijas stilam, un padariet to vēl izteiksmīgāku un skatītāju uzmanību piesaistošāku.

Regulējama krāsu temperatūra

Ar Camrock Live Stream viedtālruņa stiprinājuma LED gaismu jūsu fotoattēlu un videoklipu kvalitāte var būt vēl labāka. Tas ir tāpēc, ka ierīce ļauj regulēt krāsu temperatūru. Diapazons no 2700 K līdz 6500 K ļaus jums izmantot 9 dažādus režīmus. Atkarībā no jūsu vēlmēm gaismas tonis var būt siltāks vai aukstāks. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties mājīgu atmosfēru vai jums nepieciešams spilgts, neitrāls apgaismojums, Camrock Live Stream palīdzēs jums iegūt vēlamos rezultātus.

Ideāla aizpildes gaisma

Camrock Live Stream LED gaisma ar viedtālruņa turētāju ir ideāls aizpildošās gaismas avots jūsu fotogrāfijām un videoklipiem! Pateicoties tās modulārajai konstrukcijai, varat to izmantot, strādājot gan ar viedtālruņa priekšējo, gan aizmugurējo objektīvu. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties uzņemt perfektu selfiju vai izveidot profesionālus kadrus ar galveno kameru, Camrock Live Stream nodrošinās perfektu apgaismojumu, izceļot detaļas un novēršot ēnas.

Tālruņa rokturis

Viedtālruņa turēšana rokā, skatoties filmu vai veicot stundām ilgu straumēšanu, nav īpaši ērta. Pateicoties kustīgām eņģēm, Camrock Live Stream gaismu var pārvērst par ergonomisku viedtālruņa turētāju. Statīvs, kas ļauj regulēt leņķi, lieliski noderēs uz galda, rakstāmgalda vai naktsskapīša.

Kabatas pašportretu nūja

Camrock Live Stream LED gaismu ar viedtālruņa turētāju varat izmantot arī kā kabatas selfiju nūju. Kad kronšteins ir izvērsts, ierīce, ko turat izstieptā rokā, ļaus jums iemūžināt vēl plašākus kadrus. Neatkarīgi no tā, vai esat ballītē, ceļā vai kopā ar draugiem, kabatas gaisma ne tikai ļaus jums izgaismot fotogrāfijas, bet arī atvieglos to uzņemšanu.

Plaša saderība

Camrock Live Stream gaismā integrētais viedtālruņa stiprinājums nodrošina saderību ar simtiem tirgū pieejamo ierīču. Šis stiprinājums ir piemērots tālruņu modeļiem ar platumu no 63 līdz 90 mm. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat iPhone vai Android viedtālruni, varat rēķināties ar stabilitāti un drošu uzstādīšanu.

Vertikāli vai horizontāli

Izmantojot stiprinājumu, viedtālruni var viegli novietot gan vertikāli, gan horizontāli. Neatkarīgi no tā, vai strādājat pie sociālo mediju satura, tiešraides vai veidojat video saturu, iespēja novietot ierīci vēlamajā orientācijā sniegs jums lielāku radošo brīvību. Jums nav jāuztraucas par kompozīcijas vai kadrēšanas ierobežojumiem. Vienkārši koncentrējieties uz savām idejām un, ja nepieciešams, novietojiet viedtālruni ērtā pozīcijā ar rokas švīkšķi.

Statīva stiprinājums

Camrock Live Stream LED gaisma ar viedtālruņa turētāju ir aprīkota ar 1/4" iekšējo vītni. Tas sniedz iespēju viegli uzstādīt ierīci uz dažādiem statīviem vai stiprinājumiem, lai nodrošinātu stabilitāti un vēl lielāku daudzpusību. Populārā vītne nodrošina savietojamību ar plašu tirgū pieejamo piederumu klāstu, nodrošinot vēl lielāku elastību, konfigurējot nepieciešamos līdzekļus ierakstīšanai, fotografēšanai vai tiešraidei.

Vienmēr pa rokai

Camrock Live Stream LED gaisma ar viedtālruņa turētāju sver tikai 150 gramus. Pateicoties salokāmajam dizainam, to var viegli ievietot mugursomā vai nelielā somiņā. Ņemiet to līdzi ceļā, filmējiet, fotografējiet, izgaismojiet kadrus vai.... novietojiet to uz naktsgaldiņa viesnīcas numurā. Šī ierīce ir "must have" ikviena radoša mākslinieka nepieciešamajā aprīkojumā.

Specifikācijas

  • modelis: Camrock Live Stream
  • gaismas plūsma: 24-26 lm
  • krāsu temperatūras diapazons: 2700 - 6500 K
  • gaismas krāsa: silta, balta, silta balta, silta balta, RGB
  • Darbības režīmi:
    • CCT (krāsu temperatūras regulēšana): 9
    • RGB (krāsas): 14 efekti
  • uzlāde: USB-C (5 V, 1 A)
  • akumulatora ietilpība: 1000 mAh
  • montāžas vītne: 1/4″
  • saderīgi viedtālruņi: Ielikt grozā: no 63 līdz 90 mm plats: viedtālruņi: 63 līdz 90 mm plats
  • izmēri: 110 x 64 x 41 mm
  • svars: 150 g

Komplekta saturs

  • LED gaisma ar Camrock Live Stream viedtālruņa turētāju
  • USB-A / USB-C kabelis
Produkta veidsCiti Aksesuāri
Produkta veidsStatīvi apgaismojumam
Produkta veidsStatīvs mini
Produkta veidsTelefona ietvars
Produkta veidsTurētāji
Produkta veidsTelefona turētājs
SaderībaApple iPhone SE
Viedtālruņu aksesuāriTurētāji
Turētāju veidsKnaģi
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība