Statīvu aksesuāri - Nikon D610 Body - ātri pasūtīt no ražotāja

Izbaudiet patiesās pilnkadra fotogrāfijas iespējas ar D610. Šī jaudīgā D-SLR, kas aprīkota ar profesionālām Nikon tehnoloģijām, nodrošina tādu attēla kvalitāti, kādu spēj piedāvāt tikai FX formāts.

Nikon D610 Body

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

99945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1 vienība

22949
VBA430AE
4960759141927
Nikon

Jauns

Delivery Instore
27.10 - 15.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
29.10 - 16.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
29.10 - 16.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
27.10 - 15.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
999.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

24,3 megapikseļu FX formāta sensors iemūžina katru detaļu ar reālistisku asumu, piedāvājot izcilus fotoattēlus ar piesātinātām krāsām un vienmērīgi uzņemtus Full HD video. Darbību var iemūžināt ar ātrumu seši kadri sekundē, un Nikon jaunais Quiet Release sērijveida uzņemšanas režīms ļauj fotografēt gandrīz bez trokšņa: Tas ir lieliski piemērots, ja vēlaties fotografēt savvaļas dzīvniekus.

Pilnībā aizsargāts pret laikapstākļiem, D610 ir pietiekami izturīgs, lai dotos jebkur, un jūs varat dalīties ar visu savu attēlu krāšņumu, izmantojot Nikon bezvadu mobilo adapteri, izmantojot viedierīci.

24,3 MEGAPIKSEĻU FX FORMĀTA CMOS SENSORS

No īpaši platleņķa līdz supertelefoto, uzņemiet neticami detalizētus attēlus ar vienmērīgām toņu gradācijām un zemu trokšņu līmeni, fotografējot ar augstu ISO.

KLUSĀS ATBRĪVOŠANAS SĒRIJVEIDA UZŅEMŠANAS REŽĪMS

Lieliski piemērots savvaļas dzīvnieku fotografēšanai, jo sērijveida uzņemšanas laikā kameras spoguļa atgriešanas mehānisma skaņa ir ievērojami samazināta, tāpēc ir vieglāk iemūžināt izvairīgos objektus.

6 KADRU/S NEPĀRTRAUKTA UZŅEMŠANA

Uzņemiet asus kadrus ar ātras kustības ātrumu seši kadri sekundē gan FX, gan DX formātā.

KAMERĀ IEBŪVĒTS HDR (AUGSTA DINAMISKĀ DIAPAZONA)

Uzņemiet attēlus ar zemu trokšņu līmeni un plašu toņu diapazonu gan gaišās, gan tumšās zonās, kad fotografējat augsta kontrasta ainas.

IZCILA VEIKTSPĒJA VĀJĀ APGAISMOJUMĀ

Ar ISO 100-6400, ko var paplašināt līdz 25 600 (ekvivalents), jūs iegūstat smalki detalizētus attēlus ar minimālu troksni, pat ja fotografējat sarežģītos apgaismojuma apstākļos.

DAUDZAPJOMA D-FILMU UZŅEMŠANA

Ieraksta Full HD (1080p) filmas 30p, 25p un 24p gan FX, gan DX formātā. Piedāvā nesaspiestu HDMI izeju uz ārējām ierīcēm un augstas precizitātes audio kontroli.

Bezvadu pārsūtīšana: nekavējoties kopīgojiet attēlus vai pārvaldiet kameru attālināti, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru un Nikon papildu WU-1b mobilo adapteri*.

Ļoti jutīgs autofokuss: gūstiet labumu no lieliskas objekta uztveršanas, izmantojot Multi-CAM4800 39 punktu AF sistēmu. D610 ir saderīgs ar objektīviem līdz f/8 kombinētajam atvērumam aperture un jutīgs līdz pat -1 EV, tāpēc uzņem asus attēlus pat pilnmēness gaismā.

EXPEED 3 attēlu apstrādes dzinējs ar 14 bitu A/D konversiju un 16 bitu attēlu apstrādi izcilai toņu gradācijai.

Skatuves atpazīšanas sistēma: kameras attēla sensors un tās 2 016 pikseļu RGB sensors sniedz precīzus datus skatuves atpazīšanas sistēmai, kas optimizē ekspozīciju, autofokusu un baltā balansu tūlīt pirms shutter atbrīvošanas, radot asus attēlus.

Kamerā iebūvēta time-lapse funkcija: izveidojiet time-lapse fotogrāfiju, izmantojot vienkāršas izvēlnes darbības, bez sarežģītiem aprēķiniem un rediģēšanas. Izmantojiet intervāla taimera fotografēšanu, lai aktivizētu shutter iepriekš iestatītos intervālos. Izmantojiet time-lapse fotografēšanu, lai saglabātu attēlus kā filmu failus un skatītu lēnas darbības ātrā atskaņošanā, ar atskaņošanas ātrumu no 24 līdz 36 000 reižu ātrāk nekā parasti.

Picture Controls Pielāgojiet attēlu un videoklipu izskatu, pirms uzņemšanas precizējot tādus parametrus kā asums, piesātinājums un nokrāsa.

Precīzs 8 cm (3,2 collas), 921k punktu, VGA LCD monitors ar automātisku monitora spilgtuma regulēšanu. Nodrošina spilgtu, skaidru attēlu atskaņošanu ar plašu krāsu atveides spēju.

Augstas veiktspējas skatu meklētājs ar aptuveni 100% kadra pārklājumu un 0,7x palielinājumu. Piedāvā DX apgriešanas režīmu ar skatu meklētāja marķējumu.

Izturīgs un viegls: kamera ir veidota tā, lai izturētu skarbus apstākļus, un tā lepojas ar magnija sakausējuma augšējo un aizmugurējo vāciņu un sver tikai 760 g (bez akumulatora). Kamera ir aizsargāta pret laikapstākļiem tādā pašā mērā kā Nikon profesionālā DSLR D800, un tā nodrošina paaugstinātu izturību pret mitrumu un putekļiem.

Divu asu elektroniskais virtuālais horizonts: izmantojot LCD monitoru vai skatu meklētāju, var apstiprināt kameras pozīciju attiecībā pret horizontālo plakni un tās slīpumu (pagriešanās uz priekšu vai atpakaļ).

Divi SD karšu sloti: divi SD atmiņas karšu sloti nodrošina lielāku fotografēšanas elastību. Izmantojiet otro karti, kad pirmā ir pilna, vai ierakstiet fotoattēlus vienā kartē un filmas otrā. SDXC un UHS-I saderība.

ModelisNikon D610
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Adapteris izmantojams kamerāmCanon EOS M
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas