Sporta kameru aksesuāri - Newell SDC-USB dual channel charger for CINSBAJA batteries for Insta360 Ace / Ace Pro NL4255 - ātri pasūtīt no ražotāja

The Newell SDC-USB dual-channel charger for CINSBAJA batteries for Insta360 Ace / Ace Pro is a compact and versatile solution that is ideal for video creators. With the ability to power from any USB port (laptop, powerbank, smartphone charger, car), it provides full charging flexibility wherever you are. Two independent channels allow you to quickly replenish two batteries simultaneously.

Newell SDC-USB dual channel charger for CINSBAJA batteries for Insta360 Ace / Ace Pro NL4255

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

1445 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

28907
NL4255
5901891107487
Newell

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 06.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 06.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
iespējams pēc 06.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 06.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Newell SDC-USB dual channel charger for CINSBAJA batteries for Insta360 Ace / Ace Pro

Newell SDC-USB dual-channel lādētājs CINSBAJA akumulatoriem Insta360 Ace / Ace Pro ir kompakts un daudzfunkcionāls risinājums, kas ir ideāli piemērots video veidotājiem. Ar iespēju darbināt no jebkura USB porta (portatīvais dators, powerbank, viedtālruņa lādētājs, automašīna), tas nodrošina pilnīgu uzlādes elastību, kur vien jūs atrodaties. Divi neatkarīgi kanāli ļauj ātri uzlādēt divus akumulatorus vienlaikus. Uzlabotās drošības funkcijas aizsargā pret pārkaršanu un pārlādēšanu, pagarinot šūnu kalpošanas laiku. LED indikatori norāda uzlādes statusu, nodrošinot pilnīgu kontroli pār procesu. Izvēloties Newell SDC-USB lādētāju, jūs saņemat arī 40 mēnešu ražotāja garantiju.

Galvenās produkta iezīmes

  • kompakts divkanālu USB lādētājs CINSBAJA akumulatoriem (Insta360 Ace / Ace Pro)
  • SDC-USB ir mazākais divkanālu lādētājs Newell zīmola klāstā
  • iespēja darbināt no jebkura USB porta (portatīvais dators, powerbank, viedtālruņa lādētājs, automašīnas lādētājs)
  • 2 neatkarīgi akumulatoru uzlādes kanāli
  • aizsardzība pret pārkaršanu un pārlādēšanu
  • LED gaisma, kas norāda uzlādes statusu
  • 40 mēnešu ražotāja garantija
  • savietojams ar oriģinālajiem CINSBAJA akumulatoriem un to aizvietotājiem
  • ideāla izvēle profesionāliem video veidotājiem, vlogeriem un ietekmētājiem, kas ieraksta ar Insta360 kamerām
  • kvalitāte, ko pierāda gadiem ilga Newell zīmola pieredze

Kompaktas dimensijas

Newell SDC-USB ir sērija no mazākajiem divkanālu lādētājiem zīmola klāstā. To kompaktais izmērs padara tos par ideālu ceļojumu pavadoni. Neatkarīgi no tā, vai plānojat īsu izbraucienu no pilsētas vai garu ekspedīciju uz attālām pasaules daļām, Newell SDC-USB divkanālu lādētājs CINSBAJA akumulatoriem Insta360 Ace / Ace Pro viegli iederēsies jūsu somā, neaizņemot vērtīgu vietu.

Daudzveidīgas jaudas iespējas

Newell SDC-USB divkanālu lādētājs CINSBAJA akumulatoriem Insta360 Ace / Ace Pro piedāvā neticamu elastību ar iespēju darbināt no jebkura USB porta. Neatkarīgi no tā, vai esat mājās, birojā vai ceļojat, jūs vienmēr atradīsiet veidu, kā uzlādēt savus akumulatorus. Jūs varat to pieslēgt savam portatīvajam datoram, powerbank vai viedtālruņa lādētājam. Jūs to arī veiksmīgi izmantosiet ceļojuma laikā. Viss, kas jums nepieciešams, ir automašīnas jaudas avots, kas atbalsta USB standartu.

Uzlāde 2 akumulatoriem vienlaikus!

Neatkarīgie uzlādes kanāli garantē, ka jūsu akumulatori būs gatavi darbam rekordīsā laikā. Newell SDC-USB lādētājs CINSBAJA akumulatoriem Insta360 Ace / Ace Pro ļauj jums uzlādēt 2 šūnas vienlaikus, kas ievērojami samazina laiku, kas nepieciešams, lai sagatavotu jūsu aprīkojumu darbībai.

Uzlādes statusa gaisma

Vienkārša un skaidra uzlādes statusa informācija ir atslēga pilnīgai kontrolei pār jūsu aprīkojumu. Newell SDC-USB lādētājs CINSBAJA akumulatoriem Insta360 Ace / Ace Pro ir aprīkots ar LED, kas informē jūs par enerģijas papildināšanas procesa gaitu. Tas mirdz sarkanā krāsā, kamēr notiek uzlāde, un kļūst zaļš, kad process ir pabeigts. Tādējādi jūs vienmēr zināt, kad jūsu akumulatori ir gatavi lietošanai.

Lādētājs, kas rūpējas par jūsu aprīkojumu

Newell SDC-USB nav tikai par komfortu un ātrumu, bet visvairāk par jūsu aprīkojuma drošību. Pateicoties uzlabotajai tehnoloģijai, uzlādes process ir pilnībā kontrolēts, novēršot potenciālus bojājumus jūsu akumulatoriem. Aizsardzība pret pārkaršanu un pārlādēšanu nodrošina, ka jūsu šūnas kalpos ilgāk.

40 mēnešu garantija

Paļaujieties uz kvalitāti un pieredzi. Newell ir zīmols, kas tirgū darbojas kopš 2009. gada, specializējoties akumulatoros un patērētāju elektronikā. Katrs produkts nāk ar pagarinātu 40 mēnešu garantiju. Izvēloties Newell SDC-USB divkanālu akumulatoru lādētāju CINSBAJA akumulatoriem Insta360 Ace / Ace Pro, jūs esat pārliecināti par pareizu atbalstu jebkuru darbības traucējumu gadījumā!

Kur jūs izmantosiet CINSBAJA akumulatoru

CINSBAJA ir uzlādējami akumulatori, kas tiek izmantoti Insta360 ierīcēs. Tie tika radīti diviem kameru modeļiem - Ace un Ace Pro. Tie ir izstrādāti, lai nodrošinātu jums pēc iespējas ilgāku ierakstīšanas laiku, vienlaikus atbalstot ātru uzlādi. Newell zīmols piedāvā arī augstas kvalitātes aizvietotājus CINSBAJA akumulatoriem Insta360 Ace / Ace Pro, kas nodrošinās jums efektīvu jaudu par pieņemamu cenu. Newell SDC-USB akumulatoru lādētājs CINSBAJA akumulatoriem Insta360 Ace / Ace Pro ir savietojams ar oriģinālajiem CINSBAJA akumulatoriem, Newell zīmola akumulatoriem un citiem aizvietotājiem.

Specifikācija

  • modelis: Newell SDC-USB CINSBAJA akumulatoriem Insta360 Ace / Ace Pro
  • jaudas padeve: 5 V / 2 A
  • uzlādes strāva: 4.4 V, 750 mA (x2)
  • izmēri: 6 x 4.5 x 2 cm
  • svars: 27 g (bez kabeļa)

Komplektā ietilpst

  • Newell SDC-USB divkanālu akumulatoru lādētājs CINSBAJA akumulatoriem Insta360 Ace / Ace Pro
  • USB jaudas kabelis
Produkta veidsKameras baterijas
SaderībaInsta 360
Bateriju veidsLādētājs
Aksesuāru tipslādētāji

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām