Sporta kameru aksesuāri - Newell replacement battery CINSBAJA for Insta360 Ace / Ace Pro NL4254 - ātri pasūtīt no ražotāja

The Newell replacement CINSBAJA battery is an excellent alternative to the original Insta360 batteries. The cell is designed specifically for Ace and Ace Pro camera models. With a capacity of 1750 mAh and lithium-ion technology, it provides long runtime and fast charging.

Newell replacement battery CINSBAJA for Insta360 Ace / Ace Pro NL4254

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

2645 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

28902
NL4254
5901891100235
Newell

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 06.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 06.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
iespējams pēc 06.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 06.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Newell replacement battery CINSBAJA for Insta360 Ace / Ace Pro

Newell replacement CINSBAJA battery ir lieliska alternatīva oriģinālajām Insta360 baterijām. Šūna ir izstrādāta tieši Ace un Ace Pro kameru modeļiem. Ar 1750 mAh jaudu un litija jonu tehnoloģiju, tā nodrošina ilgu darbības laiku un ātru uzlādi. Izcila izturība un pretestība lielam uzlādes ciklu skaitam padara to ideālu intensīvai lietošanai. Newell akumulators darbojas gan ar oriģinālajiem lādētājiem, gan to aizvietotājiem, piedāvājot pilnīgu saderību un drošu lietošanu. Tas ir uzticams izvēle, ko atbalsta 40 mēnešu ražotāja garantija.

Galvenās produkta iezīmes

  • CINSBAJA (Insta360) aizvietotāja akumulators Ace un Ace Pro kamerām
  • 40 mēnešu ražotāja garantija
  • ļoti ilgs kalpošanas laiks (izturīgs pret lielu uzlādes ciklu skaitu)
  • liela reālā jauda (1750 mAh / 6.7 Wh)
  • korpuss izgatavots no izturīga materiāla, lai aizsargātu šūnu
  • aizsardzība pret pārkaršanu, pārslodzi un pārlādēšanu
  • pilnīga saderība ar oriģinālajiem lādētājiem un to aizvietotājiem
  • nav atmiņas efekta rašanās
  • izgatavots saskaņā ar augstākajiem Newell zīmola standartiem
  • garantēta droša uzstādīšana, pateicoties perfektai saderībai ar ierīci
  • ātra uzlāde līdz pilnai jaudai

CINSBAJA aizvietotāja akumulators

Newell replacement battery CINSBAJA ir augstas kvalitātes alternatīva oriģinālajai baterijai, kas tiek izmantota Insta360 ierīcēs. Prezentētais modelis tika izveidots diviem kameru modeļiem - Insta360 Ace un Ace Pro. Šis litija jonu akumulators ar 1750 mAh jaudu ir izstrādāts, lai nodrošinātu jums pēc iespējas ilgāku ieraksta laiku, vienlaikus atbalstot ātru uzlādi. Ar Newell aizvietotāju jūsu videokamera vienmēr būs gatava uzņemt vairāk kadrus, pat intensīvu ierakstu sesiju laikā.

Ilgs kameru darbības laiks

Prezentētais Newell aizvietotāja akumulators CINSBAJA Insta360 kamerām nodrošina tieši tādu jaudu, kādu apgalvo ražotājs. Tas ir 1750 mAh (6.7 Wh), saskaņā ar specifikācijā atrasto informāciju. Tas viss ir saistīts ar augstākās kvalitātes šūnu izmantošanu, kuras tiek pakļautas specializētiem testiem un atbilst Newell zīmola prasīgajiem standartiem.

Perfekta saderība

Aizvietotāja akumulatori ir Newell zīmola flagmaņu produkti. CINSBAJA šūna Insta360 Ace / Ace Pro ir perfekti pielāgota kameru akumulatora nodalījumam un saderīgiem ārējiem lādētājiem. Precīza oriģinālās šūnas formas atkārtošana garantē augstāko drošības līmeni un bezproblēmu uzstādīšanu.

Aizsardzība un drošība

Solidāri konstruētais, izturīgais korpuss Newell CINSBAJA aizvietotājam Insta360 Ace / Ace Pro aizsargā šūnu un elektroniskās sastāvdaļas no mehāniskiem bojājumiem. Tas padara akumulatoru 100 procentus drošu lietošanai. Prezentētā šūna darbojas gan ar sistēmas lādētājiem, Newell zīmola lādētājiem, kā arī ar aizvietotājiem.

Modernā tehnoloģija

Newell replacement battery CINSBAJA for Insta360 Ace / Ace Pro tika izveidota, pamatojoties uz litija jonu tehnoloģiju. Tas ļauj to uzlādēt un izlādes atkārtoti. Nav arī nekā, kas traucētu jums uzlādēt akumulatoru jebkurā laikā. Newell zīmola izmantotie risinājumi arī novērš tā sauktā atmiņas efekta rašanos, tas ir, ierīce atceras samazināto lietošanas laiku. Kvalitātes apstiprinājums ir 40 mēnešu ražotāja garantija.

40 mēnešu garantija

Paļaujieties uz kvalitāti un pieredzi. Newell ir zīmols, kas darbojas tirgū kopš 2009. gada, specializējoties uz uzlādējamo akumulatoru un patērētāju elektronikas ražošanu. Katram produktam ir pievienota paplašināta 40 mēnešu garantija. Izvēloties aizvietotāja CINSBAJA akumulatoru, jūs esat pārliecināti par pareizu atbalstu jebkādu traucējumu gadījumā, kas saistīti ar tā darbību!

Saderība

  • Insta360 Ace
  • Insta360 Ace Pro

Specifikācija

  • modelis: Newell replacement CINSBAJA for Insta360 Ace / Ace Pro
  • tehnoloģija: Li-Ion
  • jauda: 1750 mAh / 6.7 Wh
  • spriegums: 3.85 V
  • izmēri: 38 x 45 x 13 mm

Komplektā ietilpst: Newell replacement battery CINSBAJA for Insta360 Ace / Ace Pro

Produkta veidsKameras baterijas
SaderībaInsta 360
Maksimālā kravnesība, kg5

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām