Softboksi - Walimex pro SL Striplight SB QA 30x140cm Bowens zibspuldze - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Striplight softboksa izmēri 30x140 cm, ļoti ātra montāža, pateicoties funkcijai "Quick Assemble" (lietussargu mehānisms).
  • Augstas kvalitātes izgatavošana ar metāla stieņiem un gaismas izturīgu materiālu
  • Viegls un kompakts lietošanai studijā un ārā
  • Praktisks ātri maināms 14 cm diametra bajonets
  • Neaizstājams aktu un portretu uzņemšanai, ja ir nepieciešamas precīzas gaismas malas. Ideāli piemērots akcentu uzstādīšanai un produktu uzņemšanai.
  • Softbokss piemērots ierīcēm ar Bowens vai Walimex pro & K savienojumu

Walimex pro SL Striplight SB QA 30x140cm Bowens zibspuldze

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

11545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 75 vienības

54887
4056929233537
Walimex

Jauns

Delivery Instore
29.09 - 12.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
01.10 - 13.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
01.10 - 13.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
29.09 - 12.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Mīksto malu izgaismošanas gaisma

Striplight Softbox no Walimex pro Studio līnijas ir profesionāls gaismas veidotājs, kas ļauj efektīvi atdalīt modeli no fona. Produktu fotogrāfi izmanto šo softboksu, ja ir nepieciešams garš, šaurs atspīdums ar mīkstām malām. Šis gaismas veidotājs ir arī lielisks palīgs, fotografējot šaurās telpās. Šis lentveida softbokss ir īpaši paredzēts arī fotografēšanai uz vietas, un tas ir īpaši kompakts, viegls un viegli lietojams. Augstas kvalitātes materiāli un ļauj ātri samontēt bez liekas piepūlēšanās ar spriegošanas stieņiem.

Lieliski vienkārša konstrukcija

Nekādu neērtību ar stieņiem un atsevišķām detaļām: Walimex pro Studio līnijas softboksu Quick Assemble "QA" var uzstādīt ļoti ātri un ļoti vienkārši, un, protams, pēc lietošanas tikpat ātri demontēt un novietot. Ideāls risinājums ne tikai fotogrāfiem, kuriem pēc fotografēšanas ātri jāatbrīvo vieta studijā, bet arī fotogrāfiem, kuri vēlas izmantot Striplight softboksu ārā. Salocīts un uzglabāts ietilpīgajā somā, viss Striplight Softbox, ieskaitot softboksa adapteri (pieejams atsevišķi visām zibspuldzes sistēmām), iekšējo un ārējo difuzoru, kā arī šūnas vai režģi, ir tik kompakts, ka tas ietilpst ikvienā uzstādīšanas komplektācijā un tāpēc vienmēr ir līdzi. Lai to uzstādītu, vienkārši novietojiet salocīto softboksu uz grīdas ar ātruma gredzenu / softboksa adapteri uz leju un izstiepiet Striplight softboksu kā lietussargu, līdz turētājs dzirdami un jūtami iespiežas lietussarga stabā. Pēc tam apgrieziet salikto softboksu tā, lai ātruma gredzens būtu augšpusē, un nostipriniet pārklājumu uz četrām gareniskajām Velcro sloksnēm/plākšņiem - šādā veidā viss ir cieši izstiepts, un no sāniem nevar izplūst nevēlama zibspuldzes gaisma. Ātrās montāžas sistēma attaisno savu nosaukumu un ietaupa katram fotogrāfam - gan iesācējam, gan amatierim, gan profesionālim - vērtīgu laiku.

Savienojums Bowens vai Walimex pro zibspuldžu sistēmām un zibspuldžu galviņām
Striplight Softbox ir savienojams ar Bowens vai Walimex pro zibspuldzes sistēmu vai ar zibspuldzes galviņām, izmantojot jau uzstādīto softboksa adapteri. Softboksa adapteri var nomainīt, un tas ir saderīgs ar citiem adapteriem, kuru diametrs ir 14 cm. Pēc tam adapteri vienkārši ievieto ātruma gredzenā (ātrās maiņas bajonetē) un nostiprina ar četrām skrūvēm, un softboksa sloksne ir gatava lietošanai ar zibspuldzes galvu. Softboksa adapteri, protams, var atstāt uzstādītu transportēšanai komplektā iekļautajā somā ar plecu siksnu. Vēl viens triks: softboksa tips un informācija par izmēru ir uzdrukāta uz dažādiem softboksa maisiņiem - tādējādi nogurdinošā pareizā softboksa meklēšana "gaismu veidotāju pūlā" beidzot ir pagātne un jūs varat atrast pareizo gaismu veidotāju ar vienu piegājienu Rokā.

Komplektā ietilpst difuzori un režģis

Lai softboksu Striplight Softbox varētu izmantot visiem vēlamajiem apgaismojuma iestatījumiem un iegūtu pilnīgu brīvību attēla modelēšanā, softboksa standarta komplektācijā ir trīs piederumi: režģis vai šūnu konstrukcija, iekšējais difuzors un ārējais difuzors. Iekšējais difuzors ir vienkārši savienojams ar softboksa vidū esošajām cilpām, izmantojot piešūtas Velcro lentes. Ārējo difuzoru piestiprina softboksa augšējam galam, izmantojot platu Velcro lenti. Virs tās joprojām ir pietiekami daudz vietas, lai varētu piestiprināt režģi vai šūnas. Tas ir ātri un dod fotogrāfam lielāku brīvību un iespēju eksperimentēt ar dažādiem ieliktņiem un stiprinājumiem.

Ātri un viegli iegūstiet perfektu rezultātu

Ar ātri un viegli samontējamo Quick Assemble softboksa sistēmu no Walimex pro Studio Line un pārdomātajiem un daudzpusīgajiem gaismas veidotājiem jūs esat labi sagatavoti visiem kadriem un varat īstenot visas attēlu idejas. Esiet radoši - mēs piegādājam pareizo aprīkojumu.

Produkta veidsSoftbokss
Softboksa tipskvadrāta

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas