TAMRON 28-300MM F/4-7.1 DI III VC VXD SONY E A074S

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

96995 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

5777
A074S
4960371006925
TAMRON
Tamron 5 year warranty

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 11.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 11.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 11.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 11.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
969.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Tamron 28-300mm F4-7.1 VC ir daudzpusīgs universāls tālummaiņas objektīvs Sony E-mount pilna kadra bezspoguļa kamerām. Šis objektīvs aptver fokusa diapazonu no 28 mm platleņķa līdz 300 mm telefoto un piedāvā 10,7x tālummaiņas koeficientu, izcilu attēlveidošanas veiktspēju un kompaktu dizainu - tikai 126 mm garu un 610 g smagu.

Galvenās funkcijas

Plašs fokusa diapazons:Pateicoties 10,7x tālummaiņas attiecībai, objektīva diapazons ir no 28 mm platleņķa līdz 300 mm telefoto, kas ļauj iemūžināt visdažādākos objektus, nemainot objektīvus.

Augstas kvalitātes optika:Optiskā konstrukcija ietver 20 elementus 13 grupās ar XLD (īpaši zemas dispersijas) un LD (zemas dispersijas) elementiem, kas samazina hromatiskās aberācijas un nodrošina asus un skaidrus attēlus. BBAR-G2 (Broad-Band Anti-Reflection Generation 2) pārklājums efektīvi samazina spoku un atspīdumu rašanos, tādējādi uzlabojot attēla kvalitāti aizmugures apgaismojuma apstākļos.

Kompakts un viegls dizains:Šis objektīvs ir tikai 126 mm garš un sver tikai 610 g, tāpēc to ir viegli nēsāt un pārnēsāt, un tas ir ideāli piemērots ilgām fotografēšanas sesijām un ceļojumiem.

Uzlabots autofokuss:VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineārā motora fokusēšanas mehānisms nodrošina ātru un precīzu autofokusa darbību, tādējādi atvieglojot ātri kustīgu objektu uzņemšanu. Klusa darbība ir izdevīga arī video ierakstīšanai.

Vibrācijas kompensācija (VC):TAMRON patentētā VC tehnoloģija palīdz stabilizēt attēlus, īpaši 300 mm telefoto kameras galā, samazinot kameras drebēšanas ietekmi, lai iegūtu asākus no rokas uzņemtus kadrus.

** Tuva tuvplāna uzņemšanas iespējas:**Objektīva minimālais attālums (MOD) ir 0,19 m un maksimālais palielinājuma koeficients 1:2,8 plašajā galā, tāpēc šis objektīvs ir izcils makrofotogrāfijā, ļaujot jums iemūžināt sīkas sīku objektu detaļas.

Uzmantojumam draudzīgas funkcijas:Objektīvā ir fokusa iestatīšanas poga, un tas ir saderīgs ar Tamron Lens Utility programmatūru, kas nodrošina pielāgotas funkcijas. Ērtības labad 67 mm filtra izmērs atbilst citiem TAMRON objektīviem, un tālummaiņas bloķēšanas mehānisms novērš nevēlamu objektīva pagarināšanu.

Izturība:Izgatavots no mitruma izturīgiem materiāliem un ar fluora pārklājumu uz priekšējā elementa, šis objektīvs ir konstruēts tā, lai izturētu dažādus apkārtējās vides apstākļus, nodrošinot uzticamu darbību lauka apstākļos.

Saderība:Objektīvs atbalsta Sony ātrās hibrīdās AF un acu AF funkcijas, tādējādi uzlabojot tā daudzpusību un veiktspēju ar Sony bezspoguļa kamerām.

Komplektā

  • Tamron 28-300mm F/4-7.1 Di III RXD objektīvs Sony E
  • Priekšējais un aizmugurējais objektīva vāciņš
  • Objektīva pārsegs
BajoneteSony E
Lens Format CoverageFull Frame
Objektīva fokusa attālums, mm28-300
Focus TypeAutofocus
Image StabilizationIr
Filtra izmērsNav stiprinājuma
Maksimālā apertūraf/4 to 6.3
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām