BRINNO BCS 18-55 LENS BCS18-55

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

28545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

5152
BCS18-55
4712417430627
Brinno

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 11.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 11.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 11.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 11.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
285.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

BRINNO BCS 18-55 LENS

Šī objektīva fokusa attālums ir līdzvērtīgs 35 mm fokusa attālumam - 18-55 mm, kas nodrošina gan normālu, gan platleņa perspektīvu. Tā ātrā f/1,2-1,9 apertūra ir ideāli piemērota fotografēšanai vājā apgaismojumā un neliela lauka dziļuma sasniegšanai. Objektīva konstrukcijā izmantoti asfēriskā stikla elementi, kas samazina sfērisko aberāciju, savukārt priekšējā elementa antirefleksais pārklājums uzlabo attēla kvalitāti, samazinot atspīdumus un atspīdumus.

Galvenās funkcijas

  • Regulējams fokusa attālums 18-55 mm tālummaiņas diapazons nodrošina elastību gan platleņa, gan tuvplāna kadriem, ļaujot jums kontrolēt kadrēšanu un kompozīciju.
  • Astra attēla kvalitāte Ar precīzu optiku izstrādātais BCS 18-55 objektīvs nodrošina skaidrus, asus attēlus ar minimālu izkropļojumu, nodrošinot precīzu katras detaļas iemūžināšanu.
  • Viegla uzstādīšana Šis objektīvs ir īpaši izstrādāts Brinno time-lapse kamerām TLC2000 un TLC300, un to ir viegli uzstādīt, lai jūs varētu ātri nomainīt objektīvu atbilstoši jūsu projekta vajadzībām. Objektīvs ir saderīgs arī ar TLC2020 kopā ar BCS24-70 mm objektīva piederumu. Ja vēlaties izmantot objektīvu BCS18-55, ir jāizmanto akumulatora vāciņa adapteris.
  • Izturīga konstrukcija Objektīvs ir konstruēts tā, lai izturētu āra time-lapse fotografēšanas apstākļus, ir izturīgs un izturīgs, tāpēc tas ir uzticama izvēle ilgstošai lietošanai dažādās vidēs.

Neatkarīgi no tā, vai dokumentējat būvniecības projektu, iemūžinat dabas skaistumu vai veidojat mākslinieciskus time-lapse videoklipus, Brinno BCS 18-55 objektīvs nodrošina daudzpusību un attēla kvalitāti, kas nepieciešama, lai īstenotu jūsu redzējumu.

Piezīme Lietojot TLC2020 ar BCS18-55, būs jāizmanto akumulatora vāciņa adapteris, ko atradīsiet iepakojumā. Tas nozīmē, ka bateriju barošanas avots būs no 4 x AA baterijām uz 2 x AA baterijām, jo bateriju slots tiks mainīts uz bateriju vāciņa adapteri. Spiediet šeit, lai uzzinātu uzstādīšanas instrukciju (https//youtu.be/UFGSBUOCJAIsioTA2l311NRcXd0Nz).

Bajonetecita
Lens Format CoverageAPS-C
Lens Designmaināms
Objektīva fokusa attālums, mm18-55
Focus TypeAutofocus
Image StabilizationNav
Objektīva tipsplatleņķa
Maksimālā apertūraf/1.2
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām