Onikuma L1 gaming speakers black L1 Speaker Black

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

2545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

57812
L1 Speaker Black
6972470562774
ONIKUMA

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 07.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
iespējams pēc 07.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Onikuma L1 Gaming Speakers Black

ONIKUMA L1 spēļu skaļruņi ir lieliskas skaņas un stila esence, kas ir ideāli piemērota ikvienam spēļu entuziastam. Tās piedāvā fantastisku skaņas kvalitāti, krāsainu aizmugurējo apgaismojumu un vairākas savienojamības iespējas, kas nodrošina pārsteidzošu pieredzi jebkuras spēles laikā. Tagad jūs varat iegūt pārsvaru jau no paša sākuma! Tās izceļas arī ar unikālu dizainu, kas ļauj tās izmantot kā divus atsevišķus skaļruņus vai apvienot kopā.

Lieliska skaņas kvalitāte

ONIKUMA L1 piedāvā divkanālu stereoskaņu skaņu, kas transport jūs ievedīs pašā notikumu centrā. Katrs tonis tiek atveidots ar visaugstāko precizitāti, lai jūs varētu izbaudīt reālistisku un aizraujošu audio pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai spēlējat spēles, klausāties mūziku vai skatāties filmas, šie izcilie skaļruņi nodrošinās skaidru un spēcīgu skaņu.

Dinamiskais apgaismojums

Radiet unikālu atmosfēru spēļu laikā, izmantojot dinamisko apgaismojumu. ONIKUMA L1 skaļruņi piedāvā dažādus apgaismojuma režīmus - varat izvēlēties vienu krāsu vai dinamisku, pulsējošu, daudzkrāsainu apgaismojumu. Pielāgojiet apgaismojumu savam noskaņojumam un stilam, piešķirot savai spēļu konfigurācijai unikālu raksturu.

Mūsdienīgs dizains

ONIKUMA L1 ir moderns, ergonomisks dizains, kas ne tikai izskatās lieliski, bet ir arī ļoti funkcionāls. Tas ļauj tos izmantot kā divus atsevišķus skaļruņus vai apvienot vienā lielākā. Ir arī ērts ciparrats, kas ļauj ātri pārslēgt fona apgaismojumu.

Specifikācijas

  • Ražotājs: ONIKUMA
  • Modelis: L1 skaļrunis melns
  • Krāsa: melna
  • Apgaismojums: Apgaismojums: Jā

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām