Gaming soundbar Edifier HECATE G1500 Bar (white) G1500 bar white

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

6444 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

57402
G1500 bar white
6923520269877
Edifier

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 07.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 07.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Spēļu skaņu josla Edifier HECATE G1500 Bar (balta)

Iegremdējiet sevi spēlēs ar Edifier HECATE G1500 Bar skaņu joslu! Tajā ir 2 pilna diapazona skaļruņi un 2 pasīvie radiatori, kas nodrošina fantastisku skaņas kvalitāti. Hecate Gaming Center 7.1 skaņas efekts rada virtuālu spēļu pasauli ar telpisko skaņu. Izbaudiet 3 atskaņošanas režīmus un krāsainu RGB apgaismojumu.

Pilnīgs skaņas dziļums

Izbaudiet visaptverošu skaņu, izmantojot G1500 Bar skaņu joslas pilna diapazona skaļruņus un pasīvos radiatorus. Plašais frekvenču diapazons un maksimālā jauda 10 W ļauj baudīt augstas kvalitātes skaņu mūzikā, filmās un spēlēs.

Virtuāla spēļu pasaule

Dzirdiet tuvojošos ienaidniekus un iegremdējieties darbībā ar Hecate Gaming Center 7.1 skaņas efektu. Izjūtieties kā galvenais varonis savās iecienītākajās spēlēs ar telpisko skaņu.

3 atskaņošanas režīmi

Izvēlieties vienu no mūzikas, filmu un spēļu režīmiem, lai pielāgotu skaņu paneļa darbību savām vajadzībām. Katrs režīms uzlabo jūsu pieredzi, izmantojot dažāda veida saturu.

Palieciet savienoti

Skaidri sazinieties, izmantojot noņemamo daudzvirzienu mikrofonu ar trokšņu slāpēšanas funkciju. Pielāgojiet mikrofona pozīciju un viegli izslēgiet mikrofonu, izmantojot tam paredzētu pogu.

RGB apgaismojums

Uzlabojiet savu spēļu konfigurāciju ar krāsainu RGB apgaismojumu. Izvēlieties kādu no 13 dinamiskajiem efektiem, lai pielāgotos savam noskaņojumam un spēļu stilam. Hecate programmatūra ļauj veikt uzlabotas apgaismojuma modifikācijas.

Savienojuma metodes

Savienojiet ierīces, izmantojot USB-A, 3,5 mm portu vai Bluetooth 5.3, lai nodrošinātu daudzveidīgas mūzikas atskaņošanas iespējas. Izbaudiet ātrus un stabilus bezvadu savienojumus.

Lielisks interjera papildinājums

Skaņu joslas minimālisma dizains nevainojami iederas jebkurā interjerā. Tās kompaktais izmērs nodrošina, ka tā neaizņems daudz vietas. Viegli kontrolējiet skaļumu un iestatījumus ar iebūvētajām pogām.

Komplektācijā iekļauts

  • Soundbar
  • Noņemams mikrofons
  • Uzlīmes
  • Divpusējā lente
  • Lietotāja rokasgrāmata

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām