Telesin magnetic selfie stick WS-22005

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

3845 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

28854
WS-22005
6974944461729
TELESIN

Jauns

Delivery Instore
18.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
19.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
19.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
18.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      Telesin magnetic selfie stick

      Telesin Magnetic Selfie Stick ir unikāls rīks fotogrāfijas un videogrāfijas entuziastiem, kuri novērtē funkcionalitāti un ērtības. Izmantojot magnētisko stiprinājuma sistēmu, Telesin selfie stick nodrošina stabilu un drošu pievienošanu viedtālruņiem, tostarp iPhone 12 un jaunākiem modeļiem, bez nepieciešamības pēc tradicionālajiem klipiem. Produkts ir izstrādāts, lai nodrošinātu lietošanas ērtumu, uzticamību un daudzpusību, piedāvājot daudz iespēju ikdienas lietošanai un ceļojumiem.

      Jaudīga magnētiskā ātrās atbrīvošanas sistēma

      Viena no galvenajām Telesin magnētiskā selfie stick priekšrocībām ir tā spēcīgā magnētiskā stiprinājuma sistēma. Ar vienu klikšķi jūs varat droši pievienot savu telefonu un sākt ierakstīšanu. Magnētiskais dizains novērš nepieciešamību pēc tradicionālajiem klipiem, kas var būt grūti lietojami un viegli bojāt jūsu telefonu. Magnētiskā sistēma ir ārkārtīgi spēcīga, novēršot nejaušu ierīces atdalīšanos, nodrošinot drošību fotografēšanas un filmēšanas laikā.

      Regulējams garums un kompakts dizains

      Telesin selfie stick ir aprīkots ar regulējamu teleskopisko stieni, kas izgatavots no alumīnija, un to var pagarināt līdz maksimālajam garumam 690 mm. Tas ļauj lietotājiem viegli pielāgot selfie stick garumu atbilstoši savām vajadzībām, iegūstot perfektus kadrus no dažādām perspektīvām. Salocīts stienis ir tikai 167 mm garš, padarot to ārkārtīgi kompakto un viegli pārnēsājamu - tas lieliski iederas somā vai mugursomā. Tas sver tikai 193 g, padarot to vieglu un ērtu lietošanai, pat ilgstoši.

      Integrēts statīvs ar metāla konstrukciju

      Telesin magnētiskais selfie stick nāk ar integrētu metāla statīvu stabilitātei un izturībai. Trīspakāpju metāla pamatne ir spiediena izturīga un tai ir silikona pastiprinājums, lai novērstu slīdēšanu uz gludām virsmām. Šis dizains ļauj telefonam stabili stāvēt uz dažādām virsmām, ideāli piemērots grupu fotogrāfijām, tiešraidēm vai videozvanām.

      Bluetooth kontrole un daudzpusīgas iestatījumi

      Produkts nāk ar Bluetooth tālvadības pulti, kas ļauj jums attālināti kontrolēt savu viedtālruni no līdz pat 10 metriem attālumā. Šis risinājums ir ideāls tiem, kuri vēlas uzņemt fotogrāfijas vai video, neizjūtot selfie stick rokās. Selfie stick arī piedāvā pilnīgu leņķa regulēšanu - 180 grādu slīpums un 360 grādu rotācija, ļaujot iegūt perfektus kadrus no jebkuras perspektīvas.

      Komplektā iekļauts

      • Magnētiskais selfie stick
      • Magnētiskā gredzena
      • Lietotāja rokasgrāmata
      • Kaste

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Ir uz vietas
      2 vienības