Rigu aksesuāri - Tilta montāžas pamatplāksne ar rokturi Sony ZV-1/ZV-1F /ZV-1M2- melna TA-T35-B-S - ātri pasūtīt no ražotāja

Kameras apvalks Sony ZV-E1 vieglajam komplektam

Iepazīstinām ar kameras krātiņu Sony ZV-E1 Lightweight Kit - vislabāko palīgu, lai uzlabotu jūsu kameras video iespējas, vienlaikus saglabājot mazāku profilu nekā lielākā daļa tradicionālo statīvu!

Šis vieglais komplekts, kas izstrādāts, domājot par daudzpusību un funkcionalitāti, ļauj jums sasniegt jaunus video uzņemšanas augstumus.

Tilta Mounting Baseplate with Grip for Sony ZV-1/ZV-1F /ZV-1M2- Black TA-T35-B-S

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

13545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 2 vienības

40428
TA-T35-B-S
0810076277547
Tilta

Jauns

Delivery Instore
01.11 - 19.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
02.11 - 21.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
02.11 - 21.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
01.11 - 19.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      Šis kameras būris kalpo kā papildu aizsardzības slānis jūsu kameras korpusam, vienlaikus ļaujot uzstādīt plašu ārējo piederumu klāstu, izmantojot vairākas montāžas iespējas, tostarp aukstās bākas uztvērēju, NATO sliedi, M3 vītni objektīva atbalstam un -20 vītni ar fiksācijas punktiem.

      Komplektā iekļautā NATO sliedīte un NATO augšējais rokturis nodrošina elastīgāku fotografēšanu un pārvietošanu, kas īpaši noderīga, fotografējot zemos leņķos.

      Augšējais rokturis arī paplašina montāžas iespējas ar papildu 1/4-20 vītnēm un Cold Shoe stiprinājumu, kas ir lieliska iespēja ārējam monitoram.

      Izbaudiet netraucētu pāreju starp horizontālu un vertikālu uzņemšanas konfigurāciju, izmantojot noņemamo ARCA ātrās atbrīvošanas plāksni, ko var uzstādīt gan kameras apakšā, gan sānos.

      Pateicoties vairākiem saskares punktiem starp kameras korpusu un būrīti, šī sistēma nodrošina drošu un stabilu savienojumu, ierobežojot kameras rotāciju, kas ir īpaši svarīgi, ja tiek izmantots bezvadu pēcfokusa motors.

      Šis kameras būris ir saderīgs ar Sony ECM-W2BT bezvadu mikrofonu, un tas nodrošina nevainojamu integrāciju ar jūsu audio iestatījumu.

      Mēs esam ņēmuši vērā profesionālu fotogrāfu atsauksmes un iekļāvuši iebūvētu rokturi, padarot šo par vienu no mūsu līdz šim elastīgākajiem kameras būriem.

      Šis būris joprojām nodrošina vieglu piekļuvi visām svarīgākajām kameras funkcijām, ļaujot jums saglabāt nepārtrauktu piekļuvi kameras pieslēgvietām, lietotāja pogām un akumulatora nodalījumam, nenoņemot būri.

      Uzlabojiet savu videogrāfijas spēli ar kameras būrīti Sony ZV-E1 vieglajam komplektam un atraisiet kameras patieso potenciālu.

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Pasūtāms no noliktavas