WandrdX1Mediumshoulderpouch-black

Wandrd X1 Medium ir mūsdienīgs risinājums tiem, kam rūp ideāla ikdienas piederumu organizācija. Vidējais modelis "crossbody somu" saimē ir nedaudz šaurāks nekā "Large" variants un piedāvā 1,3 l ietilpību. Ērtu piekļuvi nepieciešamākajām lietām nodrošina līdz pat 11 kabatām un nodalījumiem. Regulējama siksna ar magnētisko aizdari ļauj ērti nēsāt to uz pleca vai pāri rumpim, savukārt plats rokturis ļauj ērti nēsāt somu rokā.

Remake

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

11545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 5 vienības

56593
0850041678504
Wandrd

Jauns

Delivery Instore
14.09 - 01.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
16.09 - 03.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
16.09 - 03.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
14.09 - 01.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Wandrd X1 vidēja izmēra crossbody somiņa

Wandrd X1 Medium ir mūsdienīgs risinājums tiem, kam rūp ideāla ikdienas piederumu organizācija. Vidējais modelis crossbody somu saimē ir nedaudz šaurāks nekā lielais variants un piedāvā 1,3 l ietilpību. Ērtu piekļuvi nepieciešamākajām lietām nodrošina līdz pat 11 kabatām un nodalījumiem. Regulējama siksna ar magnētisko aizdari ļauj ērti nēsāt to uz pleca vai pāri rumpim, savukārt plats rokturis ļauj ērti nēsāt somu rokā. Margrietiņu ķēdītes siksniņas ļauj piespraust papildu piederumus. Izturību pret skarbiem apstākļiem nodrošina augstas kvalitātes ballistiskais neilons un pret šļakatām noturīgi YKK rāvējslēdzēji. Wandrd X1 Medium plecu somas kvalitāti apliecina ražotāja mūža garantija.

Produkta galvenās funkcijas

  • Jauna izskata pasta somiņas tipa plecu soma
  • Wandrd X1 sērijas vidēja izmēra crossbody somas modelis
  • Soma, ko var nēsāt pāri plecam vai uz pleca
  • Piedāvā 1,3 litru ietilpību un 20 x 13 x 5 cm izmērus.
  • Izgatavota no augstas kvalitātes ballistiskiem materiāliem, kas aprīkoti ar pret šļakatām drošiem YKK rāvējslēdzējiem.
  • Kopumā piedāvā līdz 11 kabatām vai nodalījumiem

Mūsdienīga crossbody somiņa

Soma, crossbody soma vai pasta soma ir vienkārši maza soma uz garas siksnas, ko var nēsāt uz pleca vai pāri rumpim. Meklējat risinājumu, kas papildus apvieno stilu, ērtību un praktiskumu? Lūk, tas ir Wandrd X1 vidējā plecu somiņa - vidēja izmēra modelis, kas pieejams X1 Crossbody Bag produktu saimē. Tā ir ideāla izvēle cilvēkiem, kuri novērtē pārvietošanās brīvību un vēlas, lai viss viņu EDC (Everyday Carry) jeb ikdienas nēsāmais aprīkojums būtu pa rokai. Garā regulējamā siksna padara tās nēsāšanu patīkamu. No otras puses, tās mazais izmērs jūs neierobežo ikdienas aktivitātēs. Jūs būsiet pārsteigti, cik daudz šeit varat ietilpināt. Beidzot viss ir pa rokai!

Perfekta organizācija

Nav nekā nepatīkamāka kā steigā kaut ko meklēt somā vai mugursomā. Ar Wandrd X1 Medium plecu somu jūs atvadīsieties no šādām situācijām. Šeit viss ir savā vietā. Tā ir izstrādāta tā, lai perfekti organizētu jūsu telpu un nepieciešamie priekšmeti vienmēr būtu pa rokai:

  • 2 ārējās kabatas ar magnētisko aizdari (priekšpusē un aizmugurē).
  • 4 kabatas iekšpusē X
  • 3 kabatas aizmugures iekšpusē.
  • 1 elastīga iekšējā kabata
  • 1 maza kabatiņa lokatoram (piemēram, Apple AirTag)

Kabatas ar magnētisko aizdari

Pateicoties magnētiskajai aizdarei, jūsu vērtīgākie priekšmeti būs ne tikai drošībā, bet arī vienmēr pa rokai. Priekšējā kabatā ir lieliska vieta, kur glabāt brilles, barošanas banku vai viedtālruni. Tikai ar vienu rokas kustību varat piekļūt tās iekšpusei. Tā ir veidota tā, lai nekas neizlīdētu ārā no iekšpuses pat tad, ja apvēršat somiņu otrādi. Vēl viena kabata ar magnētisku aizdari atrodas somas otrā pusē. Tās diskrētā atrašanās vieta būs ideāli piemērota, lai šeit noglabātu maku, pasi vai citus vērtīgus dokumentus.

Produkta veidsSomu aksesuāri
Produkta veidsCiti Aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas