Radio palaidēji - Godox X2T-C TTL Wireless Flash Trigger for Canon - ātri pasūtīt no ražotāja

Godox X2 2,4 GHz TTL bezvadu zibspuldzes trigeris ir paredzēts Canon E-TTL/E-TTL II sistēmai un darbojas 2,4 GHz frekvencē.

Godox X2T-C TTL Wireless Flash Trigger for Canon

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

7844 ar PVN

Ir uz vietas
3 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

39428
X2T C
6952344217078
GODOX

Jauns

Delivery Instore
09.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
10.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
10.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
09.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Godox X2 2,4 GHz TTL bezvadu zibspuldzes trigeris ir paredzēts Canon E-TTL/E-TTL II sistēmai un darbojas 2,4 GHz frekvencē. Bezvadu zibspuldzes palaišanas ierīce var iedarbināt vienu zibspuldzi vai vairākas īpašas zibspuldzes 5 grupās, 32 kanālos un 99 ID iestatījumos, lai izvairītos no citu tuvumā esošo sistēmu traucējumiem. Papildu ērtībai integrētā skenēšanas iestatījumu funkcija var palīdzēt automātiski atrast ID kanālu ar vismazākajiem traucējumiem. Turklāt zibspuldzes var darbināt bezvadu diapazonā līdz 328'.

Visi iestatījumi ir viegli pārskatāmi sprūda lielajā sprūda lielajā LCD displejā, ko var apgaismot ar apgaismojumu kopā ar grupu un funkciju pogām. Bezvadu sprūda sānos ir USB Type-C port, lai lejupielādētu programmaparatūras atjauninājumus, kā arī 3,5 mm sinhronizācijas ligzda, lai pieslēgtu zibspuldzes, kas nav TTL zibspuldzes, vai lai iedarbinātu kameras, izmantojot tālvadības kameras vadu. Lejupielādējamā lietotne GodoxPhoto ir saderīga ar iPhone vai Android viedtālruņiem vai planšetdatoriem, vienlaikus izmantojot Bluetooth. Ar lietotni var kontrolēt tās pašas funkcijas, ko bezvadu palaidējs, piemēram, zibspuldzes režīmu, izejas jaudu, modelēšanas gaismu, ātrgaitas sinhronizāciju un Godox zibspuldžu skaņas signālu.

  • Bezvadu sprūda ierīce, kas darbojas ar 2,4 GHz frekvenci, var iedarbināt vairākas zibspuldzes 32 kanālu un 99 ID iestatījumu ietvaros, tāpēc nav traucējumu no blakus esošajām sistēmām.
  • Varat kontrolēt tādas zibspuldzes funkcijas kā zibspuldzes režīms, izejas jauda, modelēšanas gaisma, liela ātruma sinhronizācija 1/8000 s un Godox zibspuldžu skaņas signāls, vienlaikus darbinot zibspuldzes vienības bezvadu diapazonā līdz 328'.
  • Integrētā skenēšanas iestatīšanas funkcija var palīdzēt automātiski atrast ID kanālu ar vismazākajiem traucējumiem.
  • Visi iestatījumi ir viegli pārskatāmi sprūda lielajā sprūda lielajā LCD displejā, ko var apgaismot kopā ar grupu un funkciju pogām.
  • Bezvadu sprūda sānos ir USB Type-C port, lai lejupielādētu programmaparatūras atjauninājumus, kā arī 3,5 mm sinhronizācijas ligzda, lai pieslēgtu zibspuldzes, kas nav TTL zibspuldzes, vai lai iedarbinātu kameras, izmantojot tālvadības kameras vadu.
  • Lejupielādējamā lietotne GodoxPhoto ir saderīga ar iPhone vai Android viedtālruņiem vai planšetdatoriem, vienlaikus izmantojot Bluetooth.
  • hot shoe Quick Lock nodrošina, ka bezvadu sprūda devējs ir droši piestiprināts pie kameras hot shoe,
Produkta veidsRadio palaidējs
SaderībaCanon
PielietojumsUniversālie
Palaidēja veidsraidītājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
3 vienības