Mini Projector Blitzwolf BW-V2 (white) BW-V2

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

27995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 90 vienības

24290
BW-V2
5905316140752
BlitzWolf

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
279.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Mini Projector Blitzwolf BW-V2 (white)

Justies kā kinoteātrī, kur vien jūs atrodaties. Mini Projector Blitzwolf BW-V2 projektors piedāvā 1080p izšķirtspēju un automātisku keystone korekciju. Tas darbojas uz Android 9.0, tāpēc varat brīvi izmantot tādas lietotnes kā Netflix un YouTube. Ierīce atbalsta 2.4G/5G Wi-Fi savienojumu un var attēlot līdz 150 collu diagonāles attēlus. Tāpat jāatzīmē, ka ir divi iebūvēti 5W skaļruņi, kas nodrošina jaudīgu, skaidru skaņu.

Augsta attēla kvalitāte

Ar Blitzwolf jūs nepalaidīsiet garām nevienu detaļu. BW-V2 projektors piedāvā 1920x1080p izšķirtspēju un atbalsta arī 4K failus. Tas izceļas ar augstu spilgtumu. Viss šis palīdz nodrošināt skaidru, bagātīgi detalizētu attēlu, kas jūs priecēs ar dzīvām, dabīgām krāsām. Tagad jūs varat ērti skatīties filmas, spēlēt spēles, veikt prezentācijas un rādīt saviem mīļajiem savas brīvdienu fotogrāfijas!

Android 9.0

Izbaudiet ērtāku projektora pieredzi. BW-V2 izmanto Android 9.0, kas padara to ārkārtīgi lietotājam draudzīgu un nodrošina vieglu piekļuvi daudzām interesantām funkcijām. Tas arī ļauj ērti izmantot tādas lietotnes kā Miracast un Airplay, kā arī skatīties video, kas pieejami YouTube, Netflix un citur. Viss, kas nepieciešams, ir daži klikšķi!

Darbojas labi jebkurā telpā

Izveidojiet savu kinoteātra telpu, kur vien vēlaties. BW-V2 projektors ļauj projicēt 84-150 collu diagonāles attēlu no attāluma no 2.6 līdz 4.65m. Tas padara to ideāli piemērotu gan mazām, gan lielākām telpām. Turklāt ierīce piedāvā automātiskas keystone korekcijas funkciju, kas nozīmē, ka tā var ātri labot kļūdas, kas radušās nepareizas izlīdzināšanas dēļ.

Plaša saderība

Projektors ir aprīkots ar vairākiem portiem, tostarp USB, HDMI un 3.5mm mini jack. Tas nozīmē, ka jūs varat viegli pieslēgt dažādas ierīces, piemēram, telefonu, klēpjdatoru, USB zibatmiņu vai papildu skaļruni. Projektors arī atbalsta bezvadu savienojumu, izmantojot 2.4G/5G Wi-Fi. Iespējas ir patiešām plašas - izmantojiet projektoru tā, kā vēlaties, un izbaudiet brīvību!

Uzlabots dizains

BW-V2 projektors pārsteidz ne tikai ar savu funkcionalitāti, bet arī ar stilīgu, minimālistisku dizainu. Tas lieliski izrotās jebkuru telpu! Vēl vairāk, ierīce ir ārkārtīgi viegla un kompakta, un to ir viegli pārvadāt ar īpašu rokturi. Tātad jūs varat viegli to pārvietot uz citu telpu vai dārzu! Projektors arī darbojas neticami klusi - nebaidieties no kaitinošiem trokšņiem.

Iebūvēti skaļruņi

Nodrošiniet vēl lielāku iegremdēšanos un savā telpā justies kā notikumu centrā. Projektors ir aprīkots ar 2 skaļruņiem pa 5W katrs. Tātad tas var nodrošināt augstas kvalitātes skaņu, kas jūs pārsteigs ar bagātīgu detaļu. Aiciniet savus draugus uz filmu vakaru vai spēlējiet savu iecienītāko spēli - ar Mini Projector Blitzwolf BW-V2 jūs piedzīvosiet neaizmirstamu pieredzi!

Iepakojumā

  • Projektors
  • Attālinātais vadības pults
  • Barošanas kabelis
  • Statīvs
  • Lietotāja rokasgrāmata
Ekrāna malu attiecība16:9
ProjektoriProjektors
Projektora izšķirtspēja1920 x 1080
Lumeni5500
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas