Neumann TLM 107 Studio podkāsta mikrofons

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

142945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1 vienība

49058
TLM107STUDIO
4044155204209
Neumann

Jauns

Delivery Instore
25.09 - 13.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
26.09 - 14.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
26.09 - 14.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
25.09 - 13.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1429.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

TLM 107 ir atsauces klases mikrofons vokāliem un instrumentiem ar elpu aizraujošu reālismu. TLM 107 ir īpaši elastīgs, pateicoties pieciem polārajiem modeļiem, kā arī mainīgiem pad un zemo frekvenču samazināšanas iestatījumiem. Dinamiskais diapazons ir 131 dB, un TLM 107 bez nevēlama trokšņa vai izkropļojumiem uztver visu, sākot no viegla čukstiņa un beidzot ar spēcīgām bungām.

TLM 107 piedāvā patiesi augstas izšķirtspējas skaņas kvalitāti par pieņemamu cenu. Neumann izstrādāja šo mikrofonu projektu un mājas studiju lietotājiem, kuri dod priekšroku nekrāsota, oriģinālajam avotam atbilstoša skaņas attēla uztveršanai, lai saglabātu visas iespējas pēcapstrādei un miksēšanai. Savukārt TLM 107 piedāvā visu nepieciešamo elastību, lai veiktu augstas kvalitātes ierakstu no jebkura avota jebkurā situācijā.

Neumann nolēma piešķirt TLM 107 mūsdienīgu izskatu, lai gan lielā konusveida galvas režģa konstrukcija atgādina tādu Neumann klasisko mikrofonu kā M 49 lampu mikrofonu ikonisko dizainu. Mikrofona aizmugurējā pusē ir stilīgs navigācijas pārslēgs, ar kuru ir prieks lietot, jo tas vienā vietā kontrolē visus iestatījumus: pad (0/-6/-12 dB), zemo griezumu (lin/40 Hz/100 Hz) un polāro raksturu (omni/platekardioīda/-kardioīda/¬hiperkardioīda/¬figūra-8).

Jaunizveidotā kondensatora kapsula ar divām diafragmām ir īpaši izstrādāta TLM 107, lai nodrošinātu izcilu pārejas reakciju un paplašinātu, rūpīgi sabalansētu frekvenču diapazonu visos polārajos modeļos. Tas nozīmē, ka varat pielāgot virziena rakstu atbilstoši ieraksta situācijai, neietekmējot kopējo skaņas līdzsvaru. Tas ir diezgan neparasti lielās diafragmas mikrofonam! Un, lieki piebilst, ka TLM 107 piedāvā patiesu Neumann kvalitāti jebkurā vidē.

Kā TLM sērijas pārstāvis TLM 107 darbojas ar beztransformatora ķēdi, kas nodrošina atklātu, caurspīdīgu skaņu un pilnīgu, neierobežotu zemo frekvenču pārraidi pat visaugstākajā līmenī. Ir pieejami divi zemo frekvenču samazināšanas iestatījumi, lai mazinātu dungošanu un kompensētu tuvuma efektu tuvu mikrofonu situācijās. Pat bez divu padu iestatījumu ieslēgšanas TLM 107 var apstrādāt milzīgus skaņas spiediena līmeņus līdz 141 dB bez apcirpšanas (līdz 153 dB ar priekšattuvinājumu). TLM 107 paštrokšņa līmenis ir tikai 10 dB-A, kas ir daudz zemāks nekā apkārtējais troksnis ļoti klusā ierakstu studijā. Citiem vārdiem sakot, TLM 107 jūsu ierakstiem neradīs ne troksni, ne nevēlamus izkropļojumus.

TLM 107 galvenokārt ir paredzēts nelielām studijām, taču, pateicoties tā bezkompromisu skaņas kvalitātei, to var izmantot arī augstas klases profesionāliem lietojumiem, tostarp apraides un klasiskās mūzikas ierakstiem. TLM 107 ir ne tikai ļoti universāls darba mikrofons dažādiem instrumentiem, piemēram, akustiskajai un elektriskajai ģitārai, klavierēm, basģitārai, bungām un sitaminstrumentiem, bet arī izcils vokāla mikrofons.

Savienojuma spraudnisXLR
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas