New GoPro HERO13 Black Creator Edition 27Mp 5.3K60 action kamera

  • HERO13 melnā darbības kamera
  • Volta akumulatora rokturis, Light Mod
  • Multivides modulis ar iebūvētu mikrofonu
  • Magnētiskais fiksatora stiprinājums, pārnēsāšanas futrālis
Product Video
 
 

GoPro HERO13 Black Creator Edition 27Mp 5.3K60 action kamera

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

67995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 4 darba dienas

ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

33
CHDFB-131-EU
0810116381661
GoPro

Jauns

Delivery Instore
11.09 - 17.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
12.09 - 18.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
12.09 - 18.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
11.09 - 17.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
679.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

GoPro HERO13 Black

Ar nemainīgām aparatūras funkcijām un paplašinātu piederumu ekosistēmu GoPro HERO13 Black uzņem līdz 5,3 K60 video un 27 MP fotoattēlus nākamajā piedzīvojumā, izmantojot uzlabotu Enduro akumulatoru un iespēju pievienot HB sērijas objektīvu modifikācijas. Ar 1/1,9" attēla sensoru var viegli uzņemt 27 MP neapstrādātas fotogrāfijas, kā arī 5,3K60, 4K120 un 2,7K240 video. HyperSmooth 6.0 digitālā attēla stabilizācija ar funkciju AutoBoost nodrošina, ka uzņemtie kadri saglabās augstu kvalitāti, vienlaikus samazinot attēla apgriešanu. HERO13 ietver jaunu 1900 mAh Enduro akumulatoru, kas nodrošina ilgāku darbības laiku jebkuros laika apstākļos, kā arī papildu barošanas piederumus, kas iepriekš nebija pieejami.

High-Kvalitātes HDR/HLG attēli

Atjaunots HDR/HLG gan video (5,3K un 4K), gan fotoattēlu režīmos, lai atveidotu detalizētākus ēnas un izgaismojumus. Uzņemiet līdz 5,3K60 video vai līdz 27 MP neapstrādātus fotoattēlus ar asām detaļām un kinematogrāfisku attēla kvalitāti. Izmantojot lietotni Quik, varat pat iegūt 24,7 MP kadrus no videoklipiem. Ierakstiet 2,7K video ar 240 kadru uzņemšanas ātrumu, lai atskaņotu ar 8x palēninātu kadru uzņemšanas ātrumu.

HyperSmooth 6.0 ar AutoBoost

Atjauninātajā HyperSmooth 6.0 ir AutoBoost veiktspēja, kas samazina attēla apgriešanu, kas citādi varētu apdraudēt kadrēšanu. 360° Horizon Lock nodrošina stabilu un vienmērīgu kadru uzņemšanu pat tad, ja kamera pilnībā pagriežas.

Široekrāna, Vertikālā un pilna ekrāna uzņemšana

Pārslēdziet starp platekrāna 16:9, vertikālo 9:16 un pilnkadra 8:7 formāta formātu dažādiem uzņemšanas lietojumiem. Pilna kadra opcija fiksē 156° FOV, kas ļauj pēc tam veikt apgriešanu, lai izveidotu platekrāna un vertikālus kadrus.

10-Bit Color & Log kodēšana

Izvēlieties starp standarta 10 bitu video vai 10 bitu Log kodējumu ar GP-Log, kas nodrošina uzlabotu krāsu dziļumu, vienmērīgāku gradāciju un uzticamu krāsu atveidi. Izsmalcināti lietotāji var izmantot GP-Log, lai iegūtu vairāk detaļu, vienlaikus veicot nepieciešamās attēla korekcijas pēcapstrādes laikā.

HB-Sērijas objektīvu savietojamība

Piegādājieties atsevišķi pieejamos HB sērijas objektīvus, lai specializētu savus kadrus dažādiem radošiem kadriem. Īpaši platleņķa objektīva modulis nodrošina POV objektīvu darbības ainām un ainavām. Ar makroobjektīva moduļa objektīvu var uzņemt tuvplānus ar neticami detalizētiem kadriem. Izmantojiet neitrālā blīvuma filtrus, lai pievienotu kadriem kustību izplūdumu, nepasliktinot ekspozīciju. Anamorfiskā objektīva modulis palīdz sasniegt profesionāla līmeņa kinematogrāfiju. Pēc pievienošanas HERO13 automātiski nosaka objektīvu vai filtru un attiecīgi pielāgo iestatījumus.

Burst Slo-Mo

Jauns Burst Slo-Mo uzņem kadrus, kuros darbība ir palēnināta 13 reizes ātrāk par parasto ātrumu. Varat arī ierakstīt īsus 4x slo-mo videoklipus 5,3K izšķirtspējas video, lai iemūžinātu detaļas, kuras, iespējams, nepamanījāt pirmajā kadrā.

Timekodēšana

Ja jums pieder vairāk nekā viena HERO13, varat viegli sinhronizēt kameras laika kodu, lai vairāku kameru rediģēšana būtu vienkārša. Šī funkcija ir saderīga ar Final Cut Pro, Adobe Premiere un citu rediģēšanas programmatūru, lai racionalizētu pēcapstrādi.

Bluetooth audio savienojums

Savienojiet HERO13 ar saderīgām Bluetooth ierīcēm, piemēram, bezvadu mikrofonu, lai ierakstītu uzlabotu audio. Varat pat pievienot bezvadu austiņas, lai vai nu pārraudzītu ierakstīto skaņu, vai atvieglotu balss komandu izpildi trokšņainā vidē. Dzirdiet kameras brīdinājumus austiņās, lai apstiprinātu, ka HERO13 ir saņēmusi komandu. Izmantojiet Audio Tuning funkciju, lai viegli pielāgotu skaņas ierakstīšanu, nodrošinot sabalansētu atmosfēras skaņas un vokāla pasniegšanu.

QuikCapture

Tik nospiediet shutter pogu uz HERO13, lai ātri iedarbinātu kameru. Varat arī iestatīt kameru dīkstāves režīmā bez pilnīgas izslēgšanās, lai taupītu akumulatoru.

Pro vai vienkāršas vadības režīmi

Izvēlieties starp "norādiet un uzņemiet" vienkāršību vai pilnu kameras kontroli, izmantojot HERO13 divus vadības režīmus. Vienkāršā vadība ļauj jums ierāmēt kadru un nospiest pogu shutter, lai uzņemtu tikai vienu kadru. Pieskarieties 2,27" aizmugurējam skārienjūtīgajam ekrānam, lai pārslēgtos starp platekrāna un mobilajiem kadriem, palēninātiem kadriem, nakts efektiem un citiem iestatījumiem. Pro vadības ierīces atslēdz iespēju precīzi pielāgot visus režīmus, iestatījumus un funkcijas, ko pēc tam iestatīt kā priekšnoteikumus.

GoPro Quik App

Līdzekļi, kas ir viegli lietojami, ļauj jums rediģēt uzņemtos materiālus, pielāgot automātiski ģenerētos izcelšanas videoklipus vai veidot savus video no nulles. Pēc ierakstīšanas mainiet digitālos objektīvus, palieliniet labākos kadrus un izveidojiet sīktēlus nākamajam sociālo tīklu ierakstam vai YouTube videoklipam. Bezvadu režīmā augšupielādējiet videoklipus Quik lietotnē, neizmantojot kameras USB-C savienojumu. GPS automātiski fiksē datus, kurus var pārklāt kā grafiku uz video. Izveidojiet iepriekš iestatītus iestatījumus, lai tos varētu viegli atcerēties.

Faster Transfering & Neierobežota dublējuma dublēšana mākonī

Satura pārsūtīšana, izmantojot WiFi 6, uz mākoni, lai nodrošinātu uzticamāku izkraušanu. Izmantojiet USB-C pieslēgvietu vadu savienojuma iespējai vai SD karti, lai pārsūtītu saturu uz datoru. Ar GoPro abonementu var piekļūt neierobežotai mākoņkrātuvei, vienkārši pievienojiet kameru, kad tā ir savienota ar mājas Wi-Fi.

Nakts efekti un Time Lapse

  • Zvaigžņu pēdas izmanto Zemes rotāciju, lai radītu gaismas pēdas ar zvaigznēm debesīs.
  • Gaismas gleznošana pārvērš kustīgu gaismu otas triepienos.
  • Automobiļu gaismas pēdas reģistrē nakts luksoforu kustību.

Vairākas uzlabotas funkcijas.

  • Kamerā iebūvētie barošanas rīki palielina akumulatora darbības laiku. HindSight uztver līdz pat 30 sekundēm ierakstītu materiālu, pirms sākat ierakstīšanu. Plānotā uzņemšana pati ieslēdz GoPro, lai uzņemtu kadru līdz pat 24 stundām iepriekš. Ilguma Capture var uzņemt no 15 sekundēm līdz 2 stundām garus videoklipus. Interval Photo uzņem fotogrāfijas ar fiksētiem intervāliem.
  • Izmantojiet HERO13 kā tīmekļa kameru vai tiešraidē pārraidiet savu nākamo darbību ar profesionālām funkcijām.
  • Pievienojiet HERO13, kad tā ir savienota ar mājas Wi-Fi, un automātiski augšuplādējiet uzņemto materiālu mākonī. Uzņemtais video tiek nosūtīts uz jūsu tālruni, un pēc tam to var rediģēt ar ritmiem pieskaņotu mūziku un efektiem.

Improved Battery Life & Paplašinātas barošanas iespējas

Daudzākas ietilpības 1900mAh Enduro akumulators nodrošina ilgāku darbības laiku jebkuros laika apstākļos. Jūs varat ierakstīt 5,3K/4K video līdz 1,5 stundām vai 1080p video līdz 2,5 stundām nepārtraukti. Papildu barošanas piederumi, piemēram, Contacto ūdensnecaurlaidīgais magnētiskais barošanas kabelis un dubultais akumulatora lādētājs ar integrētu barošanas banku, piedāvā citas iespējas, kā darbināt kameru.

Ūdensizturīgs korpuss ar vairākām montāžas iespējām

Kamera pati spēj izturēt dziļumu līdz 33'. Integrējiet kameras konfigurācijā papildu montāžas piederumus, izmantojot iebūvētos montāžas pirkstiņus, 1/4"-20 vītni un magnētisko saskarni, kas ir saderīga ar atsevišķi pieejamo magnētisko fiksatora stiprinājumu.

GoPro Volta Battery Grip for HERO & MAX

Papildiniet jebkuru HERO vai MAX darbības kameru ar GoPro Volta akumulatora rokturi un papildu akumulatora darbības laiku, izmantojot Volta akumulatora rokturi. Rokturis tiek piestiprināts kameras apakšdaļā un nodrošina 3 reizes lielāku akumulatora jaudu nekā standarta GoPro akumulators, ļaujot ierakstīt 5,3K video četru stundu laikā.

Uz roktura ir pogas, kas ļauj bezvadu režīmā ar vienu roku kontrolēt kameras iestatījumus un vadības ierīces no attāluma līdz 98'. Atvāžamās kājas ļauj izmantot rokturi kā statīvu. Citas funkcijas ietver USB-C izeju piederumu uzlādei, izturību pret laikapstākļiem un saderību ar visiem GoPro modifikatoriem un piederumiem.

Piezīme:
Volta nav ūdensizturīga. Izmantojot to zem ūdens kopā ar GoPro, tiks bojāta kamera un zaudēsiet garantiju.

Paplašināta akumulatora jauda.

Paplašināts rokturis apvienojumā ar kameras akumulatoru nodrošina vairāk nekā četras stundas 5,3K30 ieraksta laika.

Valdīšana ar vienu roku

Integrētas kameras pogas ērtai vadībai ar vienu roku.

Iebūvēts statīvs

Izvelciet statīva kājiņas, lai uzņemtu laika intervālu, grupas fotoattēlu vai jebkuru citu stabilu kadru.

Bezvadu tālvadības pults

Atvienojiet rokturi un vadiet kameru no attāluma līdz pat 98'.

Saderīgs ar mod.

Savienojams ar Media Mod, lai pielāgotu un paplašinātu.

Montāžas pirkstiņi

Izvelkams, lai piestiprinātu pie GoPro mugursomām, siksnām un citām ierīcēm.

LED apgaismojums

Kontrolējiet akumulatora darbības laiku un kameras režīmu ar vienu skatienu.

Itegrētās kameras pogas

ļauj ieslēgt/izslēgt, sākt/pārtraukt uzņemšanu un pārslēgt režīmus.

Paredzēts elementiem

Atturīgs pret laikapstākļiem (nav ūdensnecaurlaidīgs) un konstruēts tā, lai izturētu slodzi.

Saderība

Visas HERO un MAX darbības kameras.
>

GoPro Media Mod for HERO9/HERO10/HERO11/HERO12 Black ir ārējais korpuss, kas aprīko kameru ar iebūvētu virziena mikrofonu ar vēja slāpēšanu, 3,5 mm mikrofona pieslēgvietu, micro-HDMI izeju un diviem cold shoe stiprinājumiem piederumu piestiprināšanai. Laikapstākļiem izturīgais Media Mod aizsargā kameru no visām četrām pusēm, vienlaikus nodrošinot piekļuvi apakšējam stiprinājumam, priekšējam un aizmugurējam displejam un visām galvenajām vadības ierīcēm.

Tāpat kā HERO8/HERO9/HERO10/HERO10/HERO11/HERO12 Black, GoPro Light Mod ir īpaši kompakta un ūdensizturīga līdz 33' dziļumam. Tā ir paredzēta pievienošanai atsevišķi nopērkamajam GoPro Media Mod, kas ir ārējais rāmis ar botas stiprinājumiem un citām funkcijām. HERO8, HERO9, HERO10 un HERO11 ir pieejami atsevišķi Media Mods.

Gaismas moduli piestiprina Media Mod augšpusē vai sānos, nostiprinot to vienā no stiprinājumiem. Alternatīvi to var piestiprināt pie dažādiem papildu ārpus kameras botas stiprinājumiem. Gaismai ir 5000 K dienas gaismas krāsu temperatūra un 90 CRI. Tā ļauj izgaismot objektu ar plašu, vienmērīgu un vienmērīgu gaismu. Gaismas izkliedēšanai ir pievienots arī izkliedētājs.

Galvenās funkcijas

  • 5000K krāsu temperatūra (bez izkliedētāja)
  • 90 CRI
  • 4 spilgtuma līmeņi
  • Maksimālais spilgtums 200 lūmenu līdz 30 sekundēm
  • Ūdensizturīgs līdz 33'
  • Iebūvēta uzlādējama baterija ar darbības laiku līdz 6 stundām (atkarībā no spilgtuma; sk. tālāk)
  • Stroboskopa režīms signalizēšanai un redzamībai

4 spilgtuma līmeņi

  • līmenis: 20 lūmeni
  • līmenis: 60 lūmeni
  • līmenis: 125 lūmeni, 120 luksu 3,3' attālumā.
  • Pārslodzes režīms: 200 lūmeni līdz 30 sekundēm, 200 luksu 3,3' attālumā.

Runtime

  • 6 stundas 1. līmenī
  • 2 stundas 2. līmenī
  • 1 stunda 3. līmenī
>

Ātri pārvietojiet savu HERO13 Black kameru starp stiprinājumiem, piemēram, gimbal. siksnu vai citiem stiprinājumiem, izmantojot šo GoPro magnētisko fiksatora stiprinājumu. Šim izturīgajam fiksatoram uz adaptera ir magnēti, kas perfekti saskan ar jūsu HERO13 Black kameru, tāpēc tas var automātiski fiksēties. Nav nepieciešamas skrūves, un tas ļauj ātri uzstādīt un pārmontēt kameru uz dažādām platformām.

Iepakojumā

  • GoPro HERO13 Black
  • GoPro Enduro uzlādējams Li-Ion akumulators kamerai HERO13 Black
  • Izliekts līmējošs stiprinājums
  • Uzstādīšanas sprādze
  • Nospiedējskrūve
  • USB-C kabelis
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
  • GoPro Volta akumulatora grips HERO & MAX
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
  • GoPro Media Mod priekš HERO9/HERO10/HERO11/HERO12 Black
  • Noņemams Windscreen:/li>
  • Vertikālā stiprinājuma sprādzes
  • īkšķa skrūve
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
  • GoPro Light Mod for HERO8 Black, HERO9/10/11/12 Black
  • Diffuser
  • 2-Finger Adapter
  • USB Type-C Cable
  • Limited 1 year Manufacturer Warranty
  • GoPro Magnetic Latch Mount for HERO13
  • Limited 1 year Manufacturer Warranty
  • USB Pass-Though Door
  • Carrying Case
Produkta veidsStatīvs mini
Produkta veidsSporta kamera
Produkta veidsInstantkamera
Produkta veidsSporta kameru aksesuāri
Produkta veidsPiedzīvojumu kameru stiprinājumi
Produkta veidsStatīvu aksesuāri
Produkta veidsKameras aksesuāri
Produkta veidsStabilizators ar kameru
Produkta veidsKameras baterijas
Produkta veidsTālvadības ierīces
SaderībaGoPro
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas