Ugee S640 Graphic tablet (beige) S640 Baige

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

4145 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 38 vienības

25167
S640 Baige
0850013593705

Jauns

Delivery Instore
27.10 - 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
29.10 - 09.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
29.10 - 09.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
27.10 - 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      Ugee S640 Graphic tablet (beige)

      Ugee S640 tablete ir daudzfunkcionāls rīks, kas apvieno precizitāti, funkcionalitāti un lietotāja komfortu, padarot to par ideālu izvēli māksliniekiem, studentiem un skolotājiem. Tās daudzveidīgās funkcijas ļauj radoši veidot, mācīties un rediģēt ērti un efektīvi, padarot to par neaizvietojamu rīku ikvienam, kurš vēlas attīstīt savas radošās prasmes.

      Praktiska precizitāte

      Ugee S640 piedāvā 160 x 90 mm darba virsmu, nodrošinot pietiekami daudz vietas radošam darbam. Ar 5080 LPI izšķirtspēju un 8192 spiediena jutību katrs otas triepiena var tikt precīzi attēlots, ļaujot veidot smalkas toņu pārejas un detalizētu ēnojumu. Pilna ekrāna pārklājums ļauj nekavējoties kontrolēt jūsu darba rezultātus, kas ir būtiski māksliniekiem, dizaineriem un grafiskajiem redaktoriem.

      Komforts un funkcionalitāte

      Tabletes ergonomiskais dizains un neslīdošā silikona paliktnis garantē komfortu ilgstošas zīmēšanas laikā, nodrošinot stabilitāti un kontroli pār radošo procesu. 10 īsinājumtaustiņi tabletes augšpusē ļauj ātri pielāgot iestatījumus un palielināt produktivitāti, neatkarīgi no tā, vai esat labročs vai kreisročs. Tas padara tableti piemērotu dažādiem darba stiliem un to var viegli izmantot jebkurš lietotājs.

      Daudzfunkcionāls stils

      Ugee S640 nāk ar bezvadu stilu, kas neprasa uzlādi, tāpēc tas vienmēr ir gatavs lietošanai. Ergonomiskais stila rokturis nodrošina komfortu, un divi pielāgojami īsinājumtaustiņi palielina produktivitāti, ļaujot jums nekavējoties pāriet starp dažādiem rīkiem, piemēram, pildspalvu vai dzēšgumiju. Ar 8192 spiediena jutības līmeņiem un 60 grādu slīpumu jūs varat digitāli zīmēt gludas un dabīgas līnijas, lai radītu dažādus mākslas darbus.

      Stabila un daudzfunkcionāla savienojamība

      Ugee S640 tablete darbojas plug-and-draw režīmā, ļaujot stabilu zīmēšanu, kad tā ir pieslēgta datoram vai Android telefonam. Ar 1,000 mAh akumulatoru tablete ļauj zīmēt nepārtraukti vairāk nekā 10 stundas, kas ir pietiekami, lai pavadītu pilnu darba vai mācību dienu. Turklāt 180 dienu gaidīšanas laiks padara ierīci vienmēr gatavu lietošanai.

      Daudzveidīga lietošana

      Ugee S640 piedāvā dažādus rīkus, piemēram, otas Photoshop vai rīkus Sai, ļaujot jums veidot skices, grafikas, tintes zīmējumus un citus stilus. Tabletes aktīvā zona atkārto 100% Android ierīču ekrāna, kas ir labāka nekā citām tabletēm ar daļēji kartētu aktīvo zonu. Tas ļauj jums bez piepūles skicēt, anotēt un rediģēt saturu.

      Ideāls rīks mācībām

      Ugee S640 tablete ir lieliska risinājums izglītībai. Tā ļauj skolotājiem veidot interaktīvu saturu, rakstot un anotējot tieši uz digitālajiem failiem, kurus var dalīties tiešraidē uz ekrāna. Savukārt studenti var ātri veikt piezīmes, skicēt un sadarboties ar skolotājiem un klasesbiedriem e-mācību platformās, piemēram, Google Keep. Tas ir daudzfunkcionāls rīks attālinātai mācīšanai un mācīšanai.

      Iekļauts

      • Grafiskā tablete
      • Bezvadu stila pildspalva
      • Rezerves uzgaļi x10
      • Uzgaļa ekstraktors
      • USB-A uz USB-C leņķa kabelis
      • USB uz USB-C adapteris
      • USB uz Micro USB adapteris
      • Lietotāja rokasgrāmata

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Pasūtāms no noliktavas