Ugee Q6 Graphic tablet (beige) Q6 Baige

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

4545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 31 vienības

25165
Q6 Baige
0850052635084

Jauns

Delivery Instore
27.10 - 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
29.10 - 09.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
29.10 - 09.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
27.10 - 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

Ugee Q6 Graphic tablet (beige)

Ugee Q6 Graphic tablet ir inovatīvs risinājums radošajiem profesionāļiem, māksliniekiem un mākslas mīļotājiem, kuri vēlas radīt jebkurā vietā, jebkurā laikā un jebkādos apstākļos. A5 kartes izmērs un vieglais dizains (249g) padara Q6 par ideālu kabatas izmēra rīku, ko ņemt līdzi visur. Planšetdators darbojas ar populārām sistēmām, ļaujot jums strādāt ar viedtālruņiem un klēpjdatoriem, tādējādi varat zīmēt, rediģēt fotoattēlus vai veikt piezīmes tiešsaistes sanāksmēs. Iepazīstieties ar tā iespējām un uzsāciet savu radošo ceļojumu!

Elegants dizains un mobilitāte

Q6 ir minimalistisks, moderns dizains. Iebūvētais USB-C ports ar slēptu noņemamu kabeli ļauj jums bez piepūles savienoties ar dažādām ierīcēm, novēršot sapinušos kabelus un ļaujot jums strādāt gludi jebkurā situācijā.

Daudzfunkcionālas taustiņu kombinācijas

Visas planšetdatora funkcijas ir viegli pieejamas un bez piepūles lietojamas. Q6 nāk ar 6 taustiņu kombinācijām, kas nodrošina ātru piekļuvi rīkiem, piemēram, otai, dzēšgumijai, tuvināšanai, attālināšanai, atcelt un atkārtot. Jūs varat arī pielāgot to funkcijas atbilstoši savām ieradumiem. Tādējādi Q6 ļauj jums efektīvi radīt, nepārtraucot darba plūsmu, meklējot rīkus.

Precizitātes stils

Izbaudiet reālistisku zīmēšanas pieredzi uz papīra! Q6 ir precizitātes stils ar 8192 spiediena jutības līmeņiem un 60 grādu slīpuma funkciju, kas nodrošina reālistisku un precīzu zīmēšanas pieredzi. Ergonomiskā stila forma nodrošina dabisku līniju vadību, ļaujot jums gludi pārvietoties no plānām uz biezām līnijām, tieši kā tradicionālais zīmulis.

Saderība ar dažādām sistēmām

Aizmirstiet par saderības problēmām. Planšetdators darbojas ar dažādām operētājsistēmām, tostarp Android 6.0 vai jaunākām (izņemot Android 14), Windows, macOS, Linux, Chrome OS un Harmony OS. Planšetdators arī ļauj strādāt ar daudzām populārām lietotnēm, piemēram, Photoshop, Concepts un citiem zīmēšanas rīkiem, ļaujot jums atbrīvot savu radošumu jebkurā jomā.

Mūsdienīgi risinājumi radītājiem

Q6 planšetdators piedāvā funkciju automātiski mainīt darba zonas proporcijas, ļaujot ātri un gludi pielāgot darba zonu atbilstoši jūsu pašreizējām radošajām vajadzībām. Tas padara planšetdatoru piemērotu gan tradicionālai orientācijai, gan zīmēšanai viedtālruņos.

Iekļauts

  • Digitālā zīmēšanas planšetdators
  • Stils
  • Galu komplekts
  • USB-C uz USB-C kabelis
  • Micro USB OTG adapters
  • Kartūša izvilcējs
  • Garantijas karte
  • Ātrā uzsākšanas rokasgrāmata

Produkta veidsGrafiskās planšetes

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas