Ugee Q8W Graphic tablet Q8W

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

4145 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 31 vienības

25160
0850013593354

Jauns

Delivery Instore
27.10 - 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
29.10 - 09.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
29.10 - 09.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
27.10 - 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

Ugee Q8W grafikas tablete

Ugee Q8W tablete ir daudzfunkcionāls rīks, kas apvieno precizitāti, funkcionalitāti un lietotāja komfortu. Tās daudzveidīgās funkcijas, apvienojumā ar ērtu Bluetooth savienojamību, padara to par ideālu izvēli māksliniekiem, studentiem un skolotājiem. Tā ir lieliska ierīce gan iesācējiem, gan pieredzējušiem māksliniekiem, lai atbalstītu viņu radošumu un māksliniecisko attīstību.

Precīza un daudzveidīga darba vide

Ugee Q8W tablete piedāvā darba virsmu 214.88 x 150.88 mm, nodrošinot pietiekami daudz vietas brīvai radīšanai. 5080 LPI izšķirtspēja un 8192 spiediena jutība ļauj precīzi atveidot katru triecienu, nodrošinot smalkas toņu pārejas un detalizētu ēnojumu. Pilna ekrāna pārklājums sniedz lietotājiem tūlītēju kontroli pār viņu darba rezultātiem, kas ir būtiski māksliniekiem, dizaineriem un multimediju veidotājiem. Q8W tablete ir saderīga ar vairākiem operētājsistēmām, tostarp Windows, macOS, Android, Chrome OS un Linux, nodrošinot daudzveidību darbam ar dažādām ierīcēm.

Bezvadu savienojamība

Ugee Q8W ir aprīkota ar Bluetooth 5.0, nodrošinot stabilu bezvadu savienojumu un precīzu zīmēšanu bez aizkaves. Tas ļauj pārvietoties līdz 10 metriem no darba zonas, nepārtraucot darbu, nodrošinot ērtības un rīcības brīvību. Turklāt iebūvētā akumulators ļauj zīmēt nepārtraukti vairāk nekā 10 stundas, kas ir pietiekami pilnai darba vai mācību dienai, un 180 dienu gaidīšanas laiks nodrošina, ka tablete vienmēr ir gatava darbam.

Ekskluzīva papīra līdzīga virsma

Ugee Q8W tablete ir aprīkota ar noņemamu caurspīdīgu papīra līdzīgu virsmu, kas palīdz lietotājiem attīstīt savas mākslinieciskās prasmes. Tā ļauj lietotājiem novietot izvēlēto mākslas darbu zem virsmas un pielāgot ekrāna proporcijas kontrolierī, padarot zīmēšanu un kopēšanu vieglāku. Šis rīks ļauj iesācēju māksliniekiem attīstīt savas prasmes, radot reālistiskus efektus digitālajā tabletē.


Komforts un veiktspēja

Q8W tablete piedāvā 8192 spiediena līmeņus un 60 slīpuma funkcijas, lai precīzi kontrolētu katru triecienu, ļaujot radīt daudzveidīgu mākslu. Stils atdarina 2B zīmuļa izmērus, nodrošinot stabilu un ērtu pieredzi, ko pat iesācēji var ātri apgūt. Ar 8 collu zīmēšanas laukumu tablete piedāvā izcilu veiktspēju par pieņemamu cenu, ļaujot lietotājiem attīstīt savas mākslinieciskās prasmes un radīt komfortā.

Saderība ar vairākiem ierīcēm

Q8W tablete ļauj zīmēt un rakstīt uz jūsu Android tālruņa vai planšetdatora, piedāvājot izvēli starp 3 populārām ekrāna proporcijām: 16:9 (tālruņiem ar rāmjiem), 20:9 (tālruņiem bez rāmjiem) un 16:10 (planšetdatoriem). Tas ļauj strādāt ar dažādām ierīcēm, nepārtraukti pārbaudot aktīvās zonas robežas, nodrošinot vienmērīgu un efektīvu darbu. Tas padara Q8W par ideālu rīku māksliniekiem, studentiem un skolotājiem, ļaujot viņiem strādāt jebkurā vietā un laikā.


Viegla uzstādīšana

Q8W piedāvā vieglu uzstādīšanu un automātisku savienojumu ar iepriekš savienotu ierīci, izmantojot Bluetooth. Tas nodrošina, ka tablete vienmēr ir gatava darbam, ļaujot jums nekavējoties sākt zīmēt. Viss, kas jums jādara, ir savienot tableti ar savu ierīci, un katru reizi, kad to ieslēdzat, tā automātiski savienosies, vienkāršojot un paātrinot radošo procesu.


Iekļauts

  • Grafikas tablete
  • Stila pildspalva bez akumulatora
  • 11 uzgaļi
  • USB-A uz USB-C kabelis
  • Garantijas karte
  • Saīsināts ceļvedis
  • Tekstūrēta virsma
Produkta veidsGrafiskās planšetes

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas