Ugee M908 Graphic tablet (black) M908 Grey

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

5645 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 13 vienības

25157
M908 Grey
0850052635145

Jauns

Delivery Instore
27.10 - 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
29.10 - 09.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
29.10 - 09.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
27.10 - 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

Ugee M908 Graphic tablet (black)

M908 planšetdators ir daudzfunkcionāls rīks radošiem lietotājiem. Aprīkots ar modernām funkcijām un 8 ērtiem īsinājumtaustiņiem, tas piedāvā pilnīgu risinājumu ikvienam. M908 nodrošina darba elastību ar iespēju mainīt darba telpas režīmus, ļaujot jums strādāt bez piepūles uz ekrāniem ar dažādiem izmēriem un orientācijām. Tas ir saderīgs ar dažādām operētājsistēmām, padarot to par daudzfunkcionālu rīku dizaineriem, grafiskajiem dizaineriem un radošiem cilvēkiem uz vairākām platformām. Tas atvieglo darbu ar dažādām grafiskās rediģēšanas programmām, piemēram, Photoshop, Sai un Illustrator, nodrošinot pilnīgu atbalstu radošumam dažādās jomās. Iepazīstieties ar to tuvāk!

Inovatīvas darba zonas

Strādājiet tā, kā jums ir ērti! M908 piedāvā elastīgu darba zonas izvēles sistēmu, kas ļauj pielāgot virsmu jūsu individuālajām vēlmēm. Pateicoties zonas režīma maiņas funkcijai, planšetdators lieliski darbojas gan horizontālajos, gan vertikālajos režīmos, padarot to viegli lietojamu uz lieliem datoru ekrāniem, kā arī mazākām mobilajām ierīcēm.

EMR precizitātes pildspalva

Ar Ugee M908 jūs zīmējat tā, it kā zīmētu uz papīra. Planšetdators atbalsta izšķirtspēju 5080 LPI un nāk ar praktisku EMR pildspalvu, kas nodrošina precīzu, dabīgu zīmēšanu ar 16,000 spiediena jutības līmeņiem un 60 grādu slīpuma funkciju. Pildspalvas vieglais, ergonomiskais dizains, kopā ar programmējamiem taustiņiem, nodrošina vienmērīgu un ērtu darbību, minimizējot novirzes un vibrācijas, dodot jums pilnīgu kontroli pār jūsu līniju.

Ērta darbība

Izbaudiet neticami vieglu darbību. Planšetdators piedāvā funkcionālu ritināšanas riteni, ar kuru jūs iegūstat iespēju precīzi pielāgot darba zonas izmēru vai citas iestatījumus. Turklāt 8 praktiski īsinājumtaustiņi nodrošina tūlītēju piekļuvi vissvarīgākajām un bieži lietotajām funkcijām. Tas nodrošina ērtu navigāciju, padarot iestatījumu modificēšanu vienkāršu un intuitīvu.

Plaša saderība

Aizmirstiet par saderības problēmām! Ugee M908 darbojas ar galvenajām operētājsistēmām, piemēram, Windows, macOS, Android un Chrome, ļaujot radošiem projektiem darboties uz dažādām platformām. Neatkarīgi no tā, vai strādājat Photoshop, Sai, Illustrator vai citā lietotnē, M908 bez piepūles pielāgojas jūsu iecienītākajai programmatūrai.

Stilīgs minimalisms

M908 pārsteidz ar savu minimālistisko dizainu, apvienojot modernu estētiku. Sviestmaizes dizains ar noapaļotām malām ne tikai izskatās lieliski, bet arī nodrošina lielāku stabilitāti un izturību. Liela darba zona (10 x 6.25 collas) un praktisks USB-C ports nodrošina komfortu.

Iekļauts

  • Digitālais zīmēšanas planšetdators
  • Pildspalva bez baterijām
  • Nomaiņas uzgaļi x 10
  • USB-A uz C kabelis
  • OTG adapters
  • Uzgaļa nomaiņas rīks
  • Garantijas karte
  • Ātrā uzsākšanas rokasgrāmata
  • Ātrā uzsākšanas rokasgrāmata Android

Produkta veidsGrafiskās planšetes

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas