Graphics tablet with display Ugee UE12 (black) UE12

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

23945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 26 vienības

25154
UE12
0850052635220

Jauns

Delivery Instore
27.10 - 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
29.10 - 09.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
29.10 - 09.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
27.10 - 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
239.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      Ugee UE12 grafikas tablete (melna)

      Ugee UE12 ir modernizēta grafikas tablete, kas apmierina gan profesionālo mākslinieku, gan amatieru vajadzības. Tās funkcijas, precizitāte un komforts padara to par neaizvietojamu rīku ikvienam, kurš vēlas radīt un strādāt produktīvi. No precīzas krāsu atveidošanas līdz ērtām rīku un funkciju iespējām, UE12 padara radošo darbu vienkāršu un patīkamu!

      Precīza krāsu atveidošana

      Ugee UE12 grafikas tablete piedāvā ultra-plašu krāsu gammu ar 124 sRGB, nodrošinot dzīvīgu un delikātu krāsu atveidošanu. Iespēja brīvi pārslēgties starp sRGB, Adobe RGB un DCI-P3 ļauj pielāgot vizuālo pieredzi atbilstoši jūsu vēlmēm. Turklāt UE12 garantē piesātinātas un reālistiskas krāsas. Tādējādi jebkurš mākslinieks var būt drošs, ka viņa darbi izskatīsies tieši tā, kā iedomāts, sākot no precīzām krāsām līdz smalkiem krāsu pārejas efektiem.

      Precizitāte un komforts zīmēšanā

      Tablete ir aprīkota ar pilnībā laminētu 11 collu ekrānu, nodrošinot maksimālu precizitāti katrā vilcienā, ar pildspalvas galu un kursoru perfekti saskaņotiem. FHD (1920*1080) izšķirtspēja vēl vairāk uzlabo skaidrību, ļaujot izveidot detalizētus zīmējumus. Tas nozīmē, ka katra detaļa, sākot no smalkām līnijām līdz dziļām ēnām, tiks precīzi atveidota. Tādējādi tablete ir lieliska izvēle ilustratoriem, grafiskajiem dizaineriem un ikvienam, kurš novērtē skaidras un asu attēlus.

      Nākotnes paaudzes pildspalva

      Ugee UE12 komplektā nāk ar jauno EMR pildspalvu, kurai ir plāns un ergonomisks dizains, nodrošinot gludu un ērtu zīmēšanu. 16,000 spiediena jutības līmeņi un 60 grādu slīpuma atpazīšana ļauj radīt sarežģītus vilkumus ar dažādu intensitāti, sniedzot autentisku sajūtu, kā zīmējot ar tradicionālo zīmuli. Integrēta īsinājumtaustiņa funkcija uz pildspalvas ļauj viegli pārslēgties starp pildspalvu, dzēšgumiju un peli, padarot to par lietotājam draudzīgu rīku pat iesācējiem māksliniekiem.

      Atvieglošana un funkcijas

      Īpaši izstrādāta ritināšanas ripa ļauj precīzi pielāgot zīmēšanas rīkus, padarot darbu ērtu. Astotie skārienjutīgie īsinājumtaustiņi padara darbu uz tabletes vienkāršu un ērti, ļaujot ātri mainīt rīkus un režīmus. Turklāt funkcija, kas ļauj turēt ieslēgšanas taustiņu 3 sekundes, ļauj tabletēm pārslēgties uz zīmēšanas tabletes režīmu, palielinot tās saderību ar zīmēšanas programmām un atvieglojot mākslinieku darbu.

      Daudzpusīga lietošana

      Ugee UE12 savienojas ar telefoniem, datoriem vai klēpjdatoriem, ļaujot veikt piezīmes. Tablete nodrošina plašu funkciju klāstu, kas ļauj lietotājam radoši strādāt dažādās ierīcēs, neatkarīgi no situācijas. Tā ir daudzpusīga ierīce, kas lieliski atbalsta dažādas radošas aktivitātes, sākot no mākslas darbu radīšanas līdz dokumentu un multimediju rediģēšanai.

      Iekļauts

      • Grafikas tablete
      • Pildspalvas zīmulis
      • Interchangeable tips x10
      • USB-A uz USB-C kabelis
      • USB-X uz USB-C kabelis
      • Galu ekstraktors
      • Lietotāja rokasgrāmata

      Kā iegādāties preces līzingā?

      • 1. Izvērtē savas iespējas.
      • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
      • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
        Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
        Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
      • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
      • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
      • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
      • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
      • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
        **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
        ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

        NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
      • Nosūtīt pieteikumu

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Pasūtāms no noliktavas