Wireless Lavalier Microphone PULUZ 1 TX + 1 RX PU3153B

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

6146 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

25748
PU3153B
5906168435713
Puluz

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 08.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 08.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

PULUZ 1 TX + 1 RX Wireless Lavalier Microphone

nodrošiniet kristāldzidru skaņu jūsu ierakstos ar PULUZ 1 TX + 1 RX bezvadu lavalier mikrofonu. Ideāls tiešraides pārraidēm, vlogiem, video veidošanai un daudzām citām lietojumprogrammām, šis komplekts piedāvā izcilu audio kvalitāti un ērtības. Komplektā ir iekļauts viens uztvērējs un viens raidītājs.

Kompakts un izturīgs dizains

PULUZ mikrofonam ir izstrādāts mobilitātes un izturības princips. Izgatavots no augstas kvalitātes ABS materiāla - tas ir izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem. Tā kompaktais izmērs 4.7 x 4.3 x 1.3 cm un vieglais dizains padara to viegli pārnēsājamu un lietojamu jebkādos apstākļos.

Ilgs akumulatora darbības laiks

Iebūvētais 300 mAh akumulators nodrošina ilgu lietošanas laiku. Pilnībā uzlādēts mikrofons var darboties līdz 10 stundām, ar uzlādes laiku tikai apmēram 1.5-2 stundas. Gaidošajā režīmā ierīce darbojas līdz 6 mēnešiem. Tātad tas būs gandrīz vienmēr gatavs darbam!

Daudzpusīga lietošana

Mikrofons atbalsta divus darbības režīmus: Bluetooth un Video, kas ļauj to viegli pielāgot dažādām vajadzībām. Tas ir saderīgs ar plašu ierīču klāstu, tostarp viedtālruņiem, planšetdatoriem, datoriem, skaņas kartēm, mikseriem un efektu procesoriem. Ir arī uzraudzības funkcija, kas ļauj reālā laikā uzraudzīt ierakstītās skaņas kvalitāti.

Automātiskā pārošana un uzraudzības funkcijas

Automātiskās pārošanas sistēma padara mikrofonu gatavu lietošanai dažu sekunžu laikā. Turklāt Bluetooth savienojums nodrošina stabilu, uzticamu pārraidi ar diapazonu līdz 10 metriem - neuztraucieties par traucējumiem, aizkavēšanos vai citām signāla problēmām!

Augstas kvalitātes skaņa

Omnidirekcionālais mikrofons uztver skaņas 360 grādu diapazonā, nodrošinot skaidru, asu audio no jebkuras puses. Turklāt tas ir aprīkots ar trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, lai nodrošinātu skaidru skaņu pat trokšņainā vidē. Funkcijas, piemēram, dodge un reverb, ļauj iegūt perfektu skaņu dažādos ierakstīšanas apstākļos.

Ideāls saturu veidotājiem

PULUZ 1 TX + 1 RX bezvadu lavalier mikrofonu ir ideāls risinājums vlogeriem, satura veidotājiem, žurnālistiem un ikvienam, kam nepieciešama uzticama un augstas kvalitātes audio ierakstīšanas iekārta. Tā uzlabotās funkcijas, lietošanas ērtums un daudzpusība padara to par neaizvietojamu rīku jebkura profesionāļa arsenālā.

Iekļauts

  • Uztvērējs
  • Raidītājs
  • TRS 3.5mm uz TRS 3.5mm audio kabelis
  • TRRS 3.5mm uz TRS 3.5mm audio kabelis
  • USB-C uzlādes kabelis x2
  • Austiņas uzraudzībai
  • Vēja aizsargs
  • Uzglabāšanas soma
  • Lietotāja rokasgrāmata
Savienojuma spraudnisUSB-C
Savienojuma spraudnis3,5mm
Savienojuma spraudnisTRRS

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām