Sony FE 20-70mm F4 G SEL2070G

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

124945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 4 darba dienas

ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

44125
SEL2070G.SYX
4548736134799
Sony

Jauns

Delivery Instore
22.09 - 27.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.09 - 29.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.09 - 29.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
22.09 - 27.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1249.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Objektīvam Sony FE 20-70mm f/4 G ir pieejamas alternatīvas no Tamron ražotāja:
Tamron 17-50mm F/4 Di III VXD
Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD
Tamron 20-40mm f/2.8 Di III VXD
Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD

Alternatīvas no Samyang ražotāja:
Samyang AF 24-70mm F2.8 FE
Samyang AF 35-150mm F2-2.8 FE
Samyang AF 24mm F2.8 FE
Samyang AF 50mm F1.4 FE II

Galvenās iezīmes
  • Pilnkadra | f/4 līdz f/22
  • Īpaši plata standarta tālummaiņa
  • Ātra iekšējā fokusēšanas sistēma
  • Atbalsta Micro-Step diafragmas kontroli
  • Fluora pārklājumi
  • Noapaļota 9 asmeņu diafragma
  • Putekļu un mitruma izturīga konstrukcija

Ilgi gaidītais standarta tālummaiņas objektīvs FE 20-70mm F4 G (modelis – SEL2070G) ir jaunākais papildinājums Sony E-mount objektīvu klāstā, piedāvājot izcilu attēla kvalitāti un autofokusa veiktspēju, kā arī iespaidīgu vadāmību. Šis objektīvs var lepoties ar īpaši plašu 20-70 mm tālummaiņas diapazonu īpaši kompaktā, vieglā pilna kadra objektīvā ar nemainīgu F4 diafragmu visā tālummaiņas diapazonā. Ar iespaidīgo G LensTM attēla kvalitāti, precizitāti un autofokusu ar izsekošanas funkciju, kā arī gudru dizainu maksimālai mobilitātei un lietojamībai, šis jaunais objektīvs noderēs dažādām mākslinieciskām izpausmēm.

20-70mm tālummaiņas diapazons

Ar vēl nebijušu īpaši platu 20-70mm tālummaiņas diapazonu un nemainīgu F4 diafragmas atvērumu, FE 20–70mm F4 G piedāvā izcilu optisko veiktspēju īpaši kompaktā, vieglā objektīvā, pateicoties Sony jaunākajam objektīva dizainam un dinamiskajai XD Linear Motors tehnoloģijai. Apvienojumā ar kompaktu bezspoguļa korpusu šis objektīvs var nodrošināt izcilu attēla kvalitāti gandrīz jebkurā situācijā un visos fokusa attālumos.

Turklāt īpaši platā 20mm tālummaiņas diapazona robeža ļauj saglabāt platu skata leņķi, uzņemot video ar 16:9 vai 2.35:1 malu attiecību.

Izcila attēla kvalitāte, kas atbilst G LensTM standartiem

Izmantojot Sony jaunākās tehnoloģijas, jaunajam objektīvam ir unikāla G LensTMattēla kvalitāte. Ar diviem uzlabotiem asfēriskiem (AA advanced aspherical) elementiem, vienu asfērisku elementu, trim īpaši zemas dispersijas stikla elementiem un vienu ED asfērisko elementu šī objektīva modernais optiskais dizains vienlaikus koriģē hromatisko un sfērisko aberāciju, nodrošinot īpaši augstu optisko veiktspēju visā tālummaiņas diapazonā. Objektīvam ir optimizēts pārklājums, kas neļauj gaismas atspīdumam sabojāt attēla kontrastu un skaidrību.

Bokeh efekts tiek panākts ar pilna kadra attēla sensoriem, ko uzlabo 9 lapu apļveida diafragma un optimāli kontrolēta sfēriskā aberācija.

FE 20–70mm F4 G īsais minimālā fokusa attālums ļauj viegli manevrēt ap objektiem, piemēram, lai atrastu ideālo leņķi. Maksimālais palielinājums ir 0,39x dinamiskiem un detalizētiem tuvplāniem.

Maksimāli palielināta autofokusa veiktspēja

Objektīva fokusēšanu veic divi Sony jaunākās XD Linear tehnoloģijas motori, kas nodrošina ātru un precīzu veiktspēju, neizraisot papildu troksni vai vibrāciju fokusēšanas laikā. Salīdzinājumā ar citiem modeļiem autofokusa ātrums ir palielinājies līdz pat 60%, kā arī izsekošanas funkcijas veiktspēja ir uzlabota aptuveni 2 reizes. Izsekošanas funkcija īpaši noder strauji kustīgu objektu fotografēšanai, uzņemot nepārtrauktu kadru sērijas ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē ar AlphaTM 1 kameru.

Video veiktspēja izsmalcinātiem kadriem

FE 20–70mm F4 G objektīvā ir izmantota jaunākā tehnoloģija, kas samazina “fokusa elpošanu”, kā arī aksiālo nobīdi tālummaiņas laikā, lai nodrošinātu augstākās kvalitātes attēlu uzņemšanu. Šis objektīvs ir rūpīgi izstrādāts klusai darbībai, uzņemot video kadrus, ar progresīvo XD Linear Motors tehnoloģiju un jaunizveidotu apertūras bloku, kas ievērojami samazina troksni un vibrācijas.

AlphaTM sērijas kameru aktīvā režīma attēla stabilizācija, ja to izmanto objektīva tālummaiņas diapazona īpaši platajā 20mm galā, nodrošina izcilu attēla stabilizācijas veiktspēju, vienlaikus saglabājot plašu skata leņķi. Tas var būt īpaši noderīgi, lai uzņemtu vienmērīgus, stabilus kadrus, piemēram, ejot.

Fokuss ir īpaši svarīgs, uzņemot augstas izšķirtspējas 4K vai 8K filmas. Divi jaudīgie XD Linear motori ar augsta līmeņa vadības sistēmu kompaktajā objektīvā nodrošina precīzu fokusu, vienmērīgi izsekojot pat ātri kustīgus objektus.

Linear Response manuālais fokuss nodrošina, ka fokusa gredzens tieši un lineāri reaģē uz niansētu vadību, veicot manuālu fokusēšanu, un neatkarīgais apertūras gredzens piedāvā tiešu, intuitīvu apertūras vadību.

Augsta līmeņa veiktpēja un uzticamība jebkuros apstākļos

Jaunā FE 20–70mm F4 G neatkarīgie fokusa, tālummaiņas un diafragmas atvēruma gredzenu optimizētais diametrs, platums un izvietojums nodrošina pilnīgu kontroli, uzņemot nekustīgus attēlus, kā arī maksimālu daudzpusību video ieraksta laikā.

Pielāgojamas fokusa slēgpogas atrodas divās vietās, lai nodrošinātu vieglu piekļuvi un ērtu vadību, un fokusa režīma slēdzis objektīva sānos ļauj pārslēgties starp automātisko un manuālo fokusu, lai ātri pielāgotos mainīgajiem fotografēšanas apstākļiem. Lai gan objektīvs ir īpaša platleņķa objektīvs, tas ir savietojams ar apļveida polarizācijas filtriem, kas nosedz objektīvu līdz pat malām, tāpēc lietotājam ir pilnīga radošā kontrole. Objektīvam ir arī Iris Lock slēdzis, lai novērstu nevēlamas izmaiņas uzņemšanas laikā.

Visbeidzot, FE 20–70mm F4 G objektīvam ir putekļu un mitruma izturīgs dizains, un priekšējam objektīva elementam ir fluora pārklājums, kas atgrūž pirkstu nospiedumus, putekļus, ūdeni, eļļu un citus netīrumus, kas samazina attēla kvalitāti.

Sony FE 20-70mm F/4 G Specs

Fokālais attālums20–70 mm
Maksimālā apertūraf/4
Minimālā apertūraf/22
Lēcas stiprinājumsSony E
Objektīva formāta pārklājumsPilnkadra
Skata leņķis94°
Minimālais fokusa attālums9,8"/25 cm
Maksimālais palielinājums0,39x
Optiskais dizains16 elementi 13 grupās
Membrānas asmeņi9, noapaļots
Fokusa veidsAutofokuss
Attēla stabilizācija
Filtra lielums72 mm (priekšpuse)
Izmēri (ø x L)3,1 x 3,9 collas/78,7 x 99 mm
Svars17,2 oz/488 g
BajoneteSony FE
Lens Format CoverageFull Frame
Lens Designmaināms
Objektīva fokusa attālums, mm20-70
Focus TypeAutofocus
Image StabilizationNav
Image StabilizationIr
Objektīva tipsstandarta
Filtra izmērsNav stiprinājuma
Filtra izmērs72mm
Maksimālā apertūraf/4
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas