Bezspoguļa kameras - Nikon Z6 II + NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S - ātri pasūtīt no ražotāja

Nikon Z6:

  • 24.5 MP FX formāta BSI CMOS sensors
  • Dual EXPEED 6 attēla procesori
  • UHD 4K30 video; N-Log & 10-Bit HDMI izeja
  • 14 fps Cont. Fotografēšana, ISO 100-51200
  • 273 punktu fāzes noteikšanas AF sistēma
  • 3,6 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3,2" 2.1 m punkta slīpais skārienjūtīgais LCD ekrāns
  • 5 asu iev.Body Vibration Reduction
  • Dual Memory Card Slots

Nikon NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S objektīvs:

  • Z-Mount objektīvs/FX formāts
  • aperture Diapazons: f/2.8 līdz f/22
  • četri ED un trīs asfēriskie elementi
  • ARNEO un nanokristālu pārklājums
  • Afokusa fokusa sistēma ar bīdāmo motoru
  • Programmējams vadības gredzens
  • Informācijas OLED panelis un L.Fn poga
  • Konstrukcija, hermētiski noslēgta pret laikapstākļiem, fluora pārklājums
  • Uzņem 112 mm filtrus un aizmugurējos gelus
  • Apļa 9 lāpstiņu diafragma

Nikon Z6 II + NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

397546 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1 vienība

9711
z6_2_14_24_28s
9770759154248
Nikon

Jauns

Delivery Instore
27.10 - 15.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
29.10 - 16.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
29.10 - 16.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
27.10 - 15.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
3975.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Nikon Z6:

Lielāks ātrums, lielāka daudzpusība, lielāka veiktspēja - Nikon Z6 II ir atjaunināta daudzpusīga bezspoguļa kamera, kas paredzēta augstas klases foto un video lietojumiem. Neraugoties uz daudzajiem uzlabojumiem, Z6 II saglabā savu pazīstamo formu un augstu novērtēto attēla kvalitāti, kas ir noderīga strādājošiem multimediju attēlu veidotājiem.

24.5 MP FX formāta BSI CMOS sensors un divi EXPEED 6 procesori

24,5 MP BSI CMOS sensors tiek izmantots vispusīgai fotografēšanai, iespaidīgai kvalitātei vājā apgaismojumā un lielam nolasīšanas ātrumam, kas sniedz priekšrocības nepārtrauktai fotografēšanai, video un īslaicīgai ierakstīšanai. Sensora aizmugures izgaismojuma konstrukcija nodrošina ievērojami tīru augstas jutības izvadi, lai samazinātu troksni, strādājot ar augstām ISO vērtībām, līdz pat dabiskajam ISO 51200, kā arī spilgtu un vienmērīgu kvalitāti pie jutības, kas ir tik zema kā ISO 100. Sensora priekšrocības nodrošina divi EXPEED 6 attēla procesori, kas nodrošina lielu ātrumu visā kameras sistēmā, tostarp iespēju nepārtraukti uzņemt līdz pat 124 secīgiem kadriem ar ātrumu 14 kadri sekundē.

UHD 4K videoieraksts

Izmantojot sensora un procesora atribūtus ne tikai fotoattēlu uzņemšanai, Z6 II ir arī vairāk nekā spējīga multivides kamera. UHD 4K video ierakstīšana ir iespējama ar pilnu pikseļu nolasīšanu līdz 30p, un tiek atbalstīta arī Full HD 1080p video ierakstīšana ar ātrumu līdz 120p, lai atskaņotu palēninātas kustības. Video failus var saglabāt kamerā iebūvētajās atmiņas kartēs vai kā nesaspiestu failu uz papildu ārējo ierakstīšanas ierīci, izmantojot HDMI izeju.

Z6 II ir pievienotas uzlabotas video funkcijas, tostarp N-Log gamma, lai uzņemtu plakanus kadrus, kas maksimāli palielina dinamisko diapazonu, un HLG (HDR), lai ierakstītu HDR gatavus kadrus. Citi papildinājumi ir iespēja izvadīt augstas kvalitātes 10 bitu datus caur HDMI un elektroniskā VR funkcija, kas nodrošina vienmērīgu uzņemšanu no rokas. Lai uzlabotu manuālo fokusa kontroli, var izmantot fokusa pastiprināšanas funkciju, un ir pieejama arī Zebra svītru opcija, kas palīdz noteikt pāreksponētos apgabalus kadrā. Audio ierakstīšanu var veikt, izmantojot iebūvēto stereo mikrofonu, vai arī, izmantojot 3,5 mm stereo ligzdu, var pievienot papildu ārējo mikrofonu, lai labāk kontrolētu kvalitāti, un tiešraidi var pārraudzīt, izmantojot austiņu ligzdu.

Firmware 1.10 versija nodrošina UHD 4K ierakstīšanu ar 60p un 50p kadru uzņemšanas ātrumu un neapstrādātu video izvadi uz Blackmagic Design Video Assist ārējiem ierakstītājiem, kā arī uzlabo acu noteikšanas veiktspēju automātiskās zonas AF un platleņķa AF režīmos.

273-Point Phase-Detect AF System & Vibrācijas samazināšana

No sensora izvietots 273 fāzes noteikšanas autofokusa punktu masīvs, kas aptver 90 % attēla laukuma vertikāli un horizontāli. Tas nodrošina ātru un precīzu fokusēšanu gan fotoattēliem, gan video, un, pateicoties plašajam pārklājuma laukumam, objekta izsekošana darbojas gandrīz līdz pat kadra malām. Video ir pieejams hibrīda autofokuss, kas automātiski pārslēdzas starp fāzes un kontrasta noteikšanas sistēmām, lai nodrošinātu vienmērīgu fokusēšanu uzņemšanas laikā. Turklāt jaunākie NIKKOR Z objektīvi ir optimizēti klusai darbībai.

Korpusā iebūvēta 5 asu sensora nobīdes vibrāciju samazināšana kompensē līdz pat 5 stops kameras drebēšanu neatkarīgi no izmantotā Z tipa objektīva. Šī sistēma darbojas arī ar pielāgotiem F-mount objektīviem, ja tiek izmantots papildaprīkojuma FTZ adapteris, kurā tiek izmantota 3 asu stabilizācija.

Body Design

  • Liels 3,2" 2,1 m pikseļu LCD ekrāns nodrošina spilgtu, skaidru un spilgtu attēlu atskaņošanu un tiešā skata uzņemšanu. Ekrānam ir slīpēšanas konstrukcija, kas atvieglo darbu gan no augsta, gan zema leņķa, un tas ir arī skārienjutīgais ekrāns, kas nodrošina intuitīvāku darbību, navigāciju un iestatījumu vadību.
  • Ērtai skatīšanai acu līmenī ir 3,6 m punkta OLED elektroniskais meklētājs. Tam ir liels 0,80x palielinājums, un tajā izmantota NIKKOR optika, kas garantē asu un skaidru attēlu. Meklētājam ir arī fluora pārklājums, kas atvieglo tīrīšanu.
  • Z6 II augšējais panelis ir aprīkots ar punktu matricas OLED displeju, kas nodrošina ātru piekļuvi svarīgiem kameras iestatījumiem.
  • Konfigurēts ar vienu CFexpress B/XQD tipa atmiņas kartes slotu un vienu UHS-II SD kartes slotu, tāpēc ir iespējama elastīga failu glabāšana ar iespēju izmantot atkārtotas, pārpildītas vai nodalītas glabāšanas metodes.
  • Izturīgais magnija sakausējuma šasija ir gan putekļu, gan laikapstākļu izturīga, lai atvieglotu darbu skarbos klimatiskajos un nelabvēlīgos apstākļos.
  • Ergonomisks rokturis un kopējais formas faktors ir veidots tā, lai ar to varētu strādāt ilgāku laiku, un to vēl vairāk paspilgtina pretslīdes materiāls un džojistiks, kas nodrošina vienmērīgu iestatījumu un fokusa punkta izvēli.
  • Iebūvēta SnapBridge savienojamība, kas nodrošina netraucētu zemas izšķirtspējas attēlu pārsūtīšanu, kā arī attālinātas uzņemšanas iespējas. BLE (Bluetooth Low Energy) un Wi-Fi nodrošina saziņu starp kameru un viedierīci, turklāt mobilā ierīce var attālināti aktivizēt shutter un attēlot kameras tiešraides attēlu, lai varētu strādāt no attāluma. Turklāt SnapBridge var izmantot arī kā vieglāku metodi kameras programmaparatūras atjaunināšanai.

Nikon NIKKOR Z 14-24mm f/2,8 S objektīvs:

Īpaši plats, ar elastīgu un vienlaikus precīzu dizainu, Nikon NIKKOR Z 14-24 mm f/2,8 S ir platleņķa tālummaiņa, kas izceļas ar uzlabotu optisko konstrukciju un spilgtu f/2,8 konstantu maksimālo f/2,8 aperture, Šī ātrā konstrukcija ir piemērota darbam vājā apgaismojumā, fotografējot no rokas, kā arī nodrošina uzlabotu lauka dziļuma kontroli. Optiskajā sistēmā izmantoti četri īpaši zemas dispersijas elementi un trīs asfēriskie elementi, kas samazina dažādas aberācijas un izkropļojumus, lai panāktu augstu asumu un skaidrību, kā arī precīzu objektu un punktveida gaismas avotu, piemēram, zvaigžņu, atveidi. ARNEO un nanokristālu pārklājumi, kā arī superintegrēts pārklājums ir arī izmantoti, lai novērstu atspīdumus, spoku un virsmas atstarošanos, tādējādi uzlabojot kontrastu un krāsu precizitāti.

Optisko konstrukciju papildina soļu motors, kas palīdz nodrošināt iespaidīgi ātru, precīzu un klusu autofokusa darbību, kā arī pilna laika manuālo fokusa pārslēgšanu, kas atbilst gan fotoattēlu, gan video vajadzībām. Objektīvam ir arī unikāls fiziskais dizains, kas ietver augšējo OLED informācijas paneli, ko var izmantot, lai ātri apstiprinātu aperture un fokusa iestatījumus, un pielāgojama L.Fn poga ļauj veikt ekspozīcijas un iestatījumu korekcijas, izmantojot objektīvu. Atkarībā no darba vajadzībām Z 14-24 mm f/2,8 objektīvam ir pievienoti divi objektīva pārsegi: HB-96 saglabā gludāku kopējo izmēru, savukārt HB-97 pārsegs sniedz unikālu priekšrocību - ļauj pievienot 112 mm vītņotiem filtriem. Turklāt ar programmējamu vadības gredzenu var iestatīt intuitīvu regulēšanu dažādiem kameras un ekspozīcijas iestatījumiem.

  • Īpaši platleņķa tālummaiņa ir paredzēta FX formāta Z-mount bezspoguļa kamerām, taču to var izmantot arī DX modeļos, kur tā nodrošina 21-36 mm ekvivalento fokusa attāluma diapazonu.
  • Pastāvīgs f/2,8 maksimālais fokuss aperture nodrošina nemainīgu veiktspēju visā tālummaiņas diapazonā, kā arī sniedz priekšrocības, strādājot sarežģītos apgaismojuma apstākļos un izmantojot selektīvās fokusēšanas metodes.
  • Trīs asfēriskie elementi tiek izmantoti sfērisko aberāciju un izkropļojumu samazināšanai, lai iegūtu asus attēlus ar precīzu atveidi.
  • Četri īpaši zemas dispersijas elementi ievērojami samazina krāsu izkliedi un hromatiskās aberācijas visā tālummaiņas diapazonā, lai panāktu lielāku skaidrību un krāsu atveidi.
  • ARNEO un nanokristālu pārklājumi tiek izmantoti, lai novērstu spoku, atspīdumu un atspīdumu veidošanos, tādējādi uzlabojot kontrastu un skaidrību, strādājot spēcīgā apgaismojumā un aizmugures apgaismojumā. Nano kristāla pārklājums kontrolē nejaušu gaismu no diagonālā virziena, savukārt ARNEO pārklājums kontrolē nejaušu gaismu no vertikālā virziena. Uz vairākiem elementiem ir arī Super integrētais pārklājums, kas palīdz nodrošināt nemainīgi precīzas krāsas.
  • Pakāpju motors nodrošina iespaidīgi vienmērīgu un klusu autofokusa darbību, kas ir labi piemērota gan fotoattēlu, gan video uzņemšanai. Ir iespējama arī pilna laika manuālā fokusēšanas pārslēgšana, un tiek izmantota iekšējā fokusēšanas konstrukcija, kurā fokusēšanas laikā tiek pārvietotas tikai objektīvu iekšējās grupas, lai lietošanas laikā saglabātu objektīvu kopējo garumu un veicinātu ātrāku fokusēšanu.
  • Programmējamais vadības gredzens pēc noklusējuma ir iestatīts manuālās fokusēšanas regulēšanai, taču to var izmantot arī aperture vai ekspozīcijas kompensācijas regulēšanai.
  • Integrētais OLED objektīva informācijas panelis ļauj ātri apstiprināt aperture iestatījumu, fokusa attālumu un lauka dziļuma rādītājus tieši uz objektīva gan gaišā, gan tumšā gaismā.
  • Piešķiramā L.Fn poga darbojas kopā ar kamerā esošajām Fn pogām, lai nodrošinātu vienotu punktu ātrai ekspozīcijas iestatījumu un citu funkciju maiņai.
  • Specializētais elektromagnētiskais aperture mehānisms nodrošina lielāku ekspozīcijas kontroles stabilitāti, kas ir īpaši noderīga, strādājot ar ātru nepārtrauktas uzņemšanas ātrumu.
  • Noapaļota deviņu lāpstiņu diafragma veicina patīkamu nefokusēšanas kvalitāti, kas ir izdevīga, izmantojot neliela lauka dziļuma un selektīvās fokusēšanas metodes.
  • Pret putekļiem un mitrumu izturīgs objektīva cilindrs atvieglo objektīva lietošanu nelabvēlīgos apstākļos.
  • Kad ir pievienota pievienotā HB-97 objektīva blīve, objektīva priekšpusē var izmantot 112 mm vītņotos filtrus. Objektīva aizmugurējā daļā ir arī sprauga, kurā ievietot grieztu želeju un citu filtru loksnes.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisNikon Z6 II
BajoneteNikon Z
Lens Designmaināms
Objektīva fokusa attālums, mm14-24
Objektīva tipsplatleņķa
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas