Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-T5 XF16-50mm F2.8-4.8 R LM WR Silver APS-C X-Trans mirrorless camera kit - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 40 MP APS-C X-Trans CMOS 5 HR BSI sensors
  • 4K 60p, 6.2K 30p 4:2:2 10 bitu video
  • 7 pieturvietas ķermeņa attēla stabilizācija
  • 425 punktu inteliģentā hibrīdā AF sistēma
  • 3,69 m punkta OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3" 1,84 m punkta slīpais skārienjūtīgais LCD ekrāns
  • 20 kadru/s E. shutter. 15 kadri sekundē Meh. shutter:/li>
  • 160 MP pikseļu nobīdes daudzkadru uzņemšana
  • Bluetooth un Wi-Fi savienojamība
  • XF 16-50 mm f/2,8-4,8 R LM WR objektīvs
  • .

Fujifilm X-T5 XF16-50mm F2.8-4.8 R LM WR Silver APS-C X-Trans mirrorless camera kit

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

206545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 1 - 2 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1 vienība

57225
16842565
4547410544107
Fujifilm

Jauns

Delivery Instore
20.09 - 24.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
22.09 - 25.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
22.09 - 25.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
20.09 - 24.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2065.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

FUJIFILM X-T5 bezspoguļa kamera (melna)

portable un jaudīga multimediju bezspoguļa kamera FUJIFILM X-T5 ir aprīkota ar nesen izstrādāto 40 MP APS-C X-Trans CMOS 5 HR BSI sensoru, kas nodrošina vienkārši satriecošus rezultātus. Šī kamera, kas izmēros ir salīdzināma ar oriģinālo X-T1 un ir vieglāka par savu priekšgājēju, nodrošina klasisku, uz ciparnīcu balstītu izkārtojumu un modernākās tehnoloģijas, tostarp septiņu pieturas punktu attēla stabilizācijas sistēmu korpusā, Pixel Shift Multi-Shot režīmu 160 MP failiem un darbību iesaldējošu shutter ātrumu līdz 1/180 000 s no elektroniskā shutter, Papildus daudzpusīgajam fotoattēlu iespēju komplektam X-T5 ir arī ļoti spējīga filmēšanas mašīna, kas ieraksta līdz 6.2K formātā 422 10 bitu krāsās iekšēji vai 12 bitu ProRes RAW un Blackmagic RAW caur HDMI.

40 MP APS-C X-Trans CMOS 5 HR BSI sensors

Piedāvājot augstāko attēla kvalitāti, X-T5 ir aprīkots ar 40 MP X-Trans 5 HR CMOS sensoru kompaktā, vieglā korpusā, kas nodrošina maksimālu funkcionalitāti un pārnēsājamību. Fotoaparāta nelielās proporcijas nekādā veidā neietekmē attēla veiktspēju. Tā vietā X-T5 uzlabotais attēlu apstrādes algoritms nodrošina izcilus rezultātus un detalizētu attēlu visā dabiskajā ISO diapazonā.

Jaudīgas video iespējas

Dinamiska kamera ar jaudīgām video funkcijām - filmas var ierakstīt iekšēji līdz pat 6,2K 30p izšķirtspējā ar 422 10 bitu krāsu, turklāt ir pieejams 4K HQ režīms, kas pārsemplē 6,2K kadrus, lai iegūtu izcilus 4K attēlus. Šī augstāka video izšķirtspēja nodrošina 2x digitālās tālummaiņas funkciju, kas nodrošina papildu daudzpusību kamerā bez jūtama kvalitātes krituma.

Ārējā Raw ierakstīšana

Ir iespējama gan F-Log, gan F-Log2 ierakstīšana, turklāt pēdējā nodrošina paplašinātu dinamisko diapazonu 13 stops, turklāt 12 bitu ProRes RAW un Blackmagic RAW var attiecīgi izvadīt caur HDMI uz Atomos un Blackmagic ierīcēm.

425 punktu inteliģentā hibrīdā AF sistēma

X-T5 nodrošina izcilu autofokusa veiktspēju, izmantojot 425 fāzes noteikšanas punktus, un tagad tā ir jutīga līdz pat -7 EV, lai varētu strādāt patiešām vājā apgaismojumā. Turklāt, balstoties uz dziļo mācīšanos, mākslīgā intelekta adaptīvais algoritms nozīmē, ka šī fokusēšanas sistēma ir labāk piemērota, lai automātiski noteiktu un izsekotu dzīvniekus, sportistus, putnus, automašīnas, motociklus un kustīgus objektus.

Attēla stabilizācija ķermenī

Pateicoties kamerā iebūvētajai attēla stabilizācijas sistēmai (IBIS), līdz minimumam tiek samazināta kvalitāti kropļojošā kameras drebēšana. Iebūvēta 5 asu sensora nobīdes attēla stabilizācija palīdz samazināt kameras drebēšanu līdz pat 7 stops, Šī sistēma darbojas kopā ar vairumu X sērijas objektīvu, arī ar nestabilizētiem objektīviem, un sniedz priekšrocības, strādājot ar lēnākiem shutter ātrumiem un fotografējot sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Turklāt digitālo attēla stabilizāciju var izmantot arī videoieraksta laikā, lai vēl vairāk palīdzētu stabilizēt uzņemtos kadrus, īpaši ierakstot no rokas.

Pixel Shift Multishot

Izmantojot kameras IBIS sistēmu, lai precīzi pārvietotu sensoru, Pixel Shift Multishot automātiski ieraksta 20 atsevišķus kadrus ar vienu shutter atbrīvošanas pogas nospiešanu. Iegūtie faili tiek apvienoti, izmantojot Pixel Shift Combiner programmatūru, lai četrkāršotu kameras izšķirtspēju un iegūtu detalizētu, 160 MP lielu failu. Ideāli piemērots komerciāliem lietojumiem vai digitālai arhivēšanai, kā arī jebkuram statiskam objektam, kur attēla kvalitāte ir vissvarīgākā.

Izgatavots ātrumam

X-T5 nodrošina jaudīgu attēlu veidošanas veiktspēju, lai nodrošinātu, ka tā ir gatava darbībai neatkarīgi no objekta kustības ātruma. Maksimālais elektroniskais shutter ātrums 1/180 000 s un maksimālais mehāniskais shutter ātrums 1/8000 s apstādinās jebkuru objektu, savukārt tikai 35 ms kavēšanās laiks nodrošina gandrīz tūlītēju reakciju, kad tiek nospiesta shutter atbrīvošanas poga. Turiet pirkstu nospiestu, un X-T5 ierakstīs attēlus ar ātrumu līdz 15 kadriem sekundē ar mehānisko shutter. vai 20 kadriem sekundē ar elektronisko shutter, Jebkurā gadījumā neviens svarīgs mirklis netiks palaists garām.

Filmu imitācijas režīmi

Filmu simulācijas režīmi ļauj atveidot vairāku FUJIFILM filmu veidu izskatu un sajūtu, tostarp Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, PRO Neg.Std, PRO Neg. Hi, Classic Neg., Nostalgic Neg., Eterna Cinema, Eterna Bleach Bypass, Acros, Acros Ye Filter, Acros R Filter, Acros G Filter, Black & White, Black & White Ye Filter, Black & White R Filter, Black & White G Filter un Sepia.

Uzlabots korpusa dizains

  • Lielam OLED elektroniskajam skatu meklētājam ir skaidra 3,69 m pikseļu izšķirtspēja, kas nodrošina spilgtu, skaidru un detalizētu skatu acu līmenī. Turklāt šis elektroniskais skatu meklētājs piedāvā 0,8x palielinājumu, nodrošinot viegli pārskatāmu attēlu, ko vēl vairāk uzlabo uzlabota paralakses un izkropļojumu novēršana salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli. Savukārt 100 kadru/s atjaunināšanas ātrums ļauj veidot attēlu praktiski bez aptumšošanas.
  • Liels 3,0" 1,84 m pikseļu LCD skārienjūtīgais ekrāns nodrošina intuitīvu darbību un atskaņošanu, un noliektā konstrukcija ievērojami atvieglo darbu no augsta un zema uzņemšanas leņķa.
  • Izmantojot NP-W235 akumulatoru, ar vienu uzlādi var ierakstīt līdz 680 kadriem, turklāt mehāniskais shutter garantē 500 000 aktivizēšanu, nodrošinot ilgtermiņa precizitāti un uzticamību.

Savienojamība

  • Micro-HDMI port video izvadīšanai uz ārējo ierakstītāju vai monitoru.
  • USB 3.2 Gen 2 port supports pieslēgšana, datu pārsūtīšana un akumulatora uzlāde kamerā.
  • 3,5 mm ārējais mikrofons port labākai audio ierakstīšanas kontrolei.
  • Datora sinhronizācija port zibspuldzes sinhronizācijai.
  • 2,5 mm tālvadības pults port vadu tālvadības pults izmantošanai.
  • Integrētā Bluetooth un Wi-Fi savienojamība ļauj bezvadu režīmā kopīgot attēlus mobilajā ierīcē vai izmantot ierīci kameras tālvadībai.

FUJIFILM XF 16-50 mm f/2,8-4,8 R LM WR objektīvs

Visaptverošs diapazons

FUJIFILM objektīvs XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR ir labi piemērots neskaitāmiem fotografēšanas scenārijiem, un tas piedāvā pārsteidzošu attēla kvalitāti un plašu tālummaiņas diapazonu. Pilna kadra ekvivalents ir 24-76 mm, tāpēc šis objektīvs ir ideāli piemērots vispārējiem fotogrāfiem, kas regulāri uzņem dažādus objektus. Spilgts maksimālais f/2,8 aperture ļauj fotografēt vājos apstākļos, kā arī nodrošina glaimojošu bokeh efektu portretu un detaļu uzņemšanai.

Objektīva konstrukcija

XF 16-50 mm f/2,8-4,8-4,8 objektīvs ir aprīkots ar iekšējo tālummaiņas mehānismu, un tā kopējā konstrukcija ir kompakta. Apvienojumā ar ceļošanai draudzīgu camera body. piemēram, X-T50, tiek izveidota optimāla komplektācija, ko bez noguruma var ņemt līdzi jebkur. Optiskā konstrukcija ietver trīs īpaši zemas dispersijas un trīs asfēriskos elementus, kas samazina aberāciju, rada asākus attēlus un ļauj sasniegt mazāku svaru. Turklāt šis objektīvs ir izturīgs pret laikapstākļiem, kas palielina tā izturību, atrodoties dabā.

Lineārā motora AF sistēma

Objektīva fokusēšanas mehānisms ir lineārais AF motors, kas nodrošina ātru un klusu darbību ar iespaidīgu izsekošanu un objekta noteikšanu, kas dod priekšrocības gan fotografējot, gan uzņemot video.

Objektīva papildu funkcijas

  • 58 mm filtra vītne
  • Minimālais fokusēšanas attālums 9,45"
  • Noapaļota diafragma ar 9 lāpstiņām
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-T5
BajoneteSony A
Objektīva fokusa attālums, mm16-35
Objektīva tipsstandarta
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas