Bezspoguļa kameras - Panasonic LUMIX DC-GH6M (Body + FS12060) DC-GH6ME - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 25,2 MP Live MOS mikro četru trešdaļu sensors
  • 4K 60p 4:2:2 10 bitu neierobežots ieraksts
  • 5,7K 60p, 4K 120p HFR, FHD 300p VFR
  • ProRes 422 HQ, V-Log un DR Boost
  • Dual I.S. 2, 7,5 — 5 asu stabilizators
  • 100 MP rokas augstas izšķirtspējas režīms
  • 3,68 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3,0 collu 1,84 m punktu brīva leņķa skārienekrāns
  • CFexpress tipa B un SD UHS-II karšu sloti
  • Leica Vario-Elmarit 12–60 mm f/2,8–4 objektīvs

Panasonic LUMIX DC-GH6M (Body + FS12060) DC-GH6ME

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

223946 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

54183
DC-GH6ME
5025232920938
Panasonic

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 11.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 11.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 11.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 11.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2239.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jauna radošā dimensija

Micro Four Thirds klases pionieris, Panasonic Lumix GH6 spoguļkamera ir mazs zvērs, kas izaicina pilna kadra konkurentus, jaudīgs hibrīdais papildinājums video orientētajai GH sērijai, kas piedāvā vismodernākās tehnoloģijas kinematogrāfistiem un fotogrāfiem līdzīgi. Venus Engine uzlabotā apstrādes jauda nodrošina ātru sensora nolasījumu, lai iekšēji ierakstītu 5,7K 30p Apple ProRes 422 HQ, FHD 300p un rokas 100MP fotoattēlos. GH6 ir pareizi eksponēts vairāk nekā 13 pieturu robežās, tajā ir iebūvēta sensora pārslēgšanas stabilizācija, un to var pievienot VariCam materiālos, izmantojot iepriekš instalēto V log attēla profilu. Panasonic ir izveidojis kompaktu vadošo kameru, ko profesionāļi var izvēlēties nekustīgiem kadriem, kā primāro darba zirgu neatkarīgam kino vai kā papildu leņķi mākslas darbiem.

Attēlveidošanas platforma par galveno

Augstas izšķirtspējas 25 MP sensors, 5,7 K video

Šis sensors ir pārveidots no paša sākuma, un tas ir pilnveidots salīdzinājumā ar tā priekšgājējiem GH sērijā ar jaunu silikonu un programmatūru. Tam ir uzlabots dinamiskā diapazona diapazons par vairāk nekā 13 stopiem, neskatoties uz samazinātu šūnu izmēru, kas saistīts ar palielināto pikseļu skaitu Micro Four Thirds sensorā. Izmantojiet CFexpress Type B karti, lai iekšēji ierakstītu 5,7K Apple Pro Res 422 HQ, vai SD slotu, lai uzņemtu 10 bitu 4K120p materiālu. Iespēja ierakstīt lielu bitu pārraides ātrumu un neierobežots ierakstīšanas laiks izceļ šo kameru no jebkuras tās priekšgājējas.
Lai nodrošinātu maksimālu asumu, sensoru netraucē zemas caurlaidības filtrs; tas izlīdzina jebkuru muarē, izmantojot inteliģentu detaļu apstrādi no atjauninātā Venus dzinēja. Paļaujoties uz savu nākamās paaudzes attēla stabilizāciju, šī kamera sintezē astoņus atšķirīgus attēlus vienā 100 MP attēlā — tas viss notiek bez statīva.

Zibens ātra sensora nolasīšana

Venus Engine ir divreiz lielāka jauda nekā iepriekšējām paaudzēm, kas nodrošina 75 kadri/s nepārtrauktu uzņemšanu vai 300 kadri/s mainīgu kadru nomaiņas ātrumu (VFR) palēninātas kustības kadrus. Venus Engine ātrā sensora nolasīšana ierobežo ritošā slēdža izkropļojumus, lai debesskrāpji būtu vertikāli, fotografējot no automašīnas darbības stiprinājuma, vai tvertu palēninājumā ātri kustīgu objektu kadrus.

Stabilizācija: korpusā, sensora pārslēgšana

  • Korpusā, sensora nobīdes, 5 asu attēla stabilizācija tiek iegūta ar augstas precizitātes žiroskopa sensoru un stabilizācijas algoritmu. Visos fokusa attālumos šī stabilizācijas tehnoloģija piedāvā 7,5 stopu novirzi no aizvara ātruma, ko nosaka abpusējā likuma.
  • Tā korpusā esošā sensoru nobīdes tehnoloģija nevainojami darbojas ar Panasonic objektīvu optisko attēla stabilizāciju. Elektroniskā stabilizācija ir pieejama tiem, kas pieņem tai nepieciešamo nelielo apgriešanas efektu. Boost I.S. režīms ir ekstrēmākais elektroniskās stabilizācijas veids, kas imitē kadru, kas fiksēts uz statīva.

AF un AE svarīgākie elementi

  • Autofokusa apstrādes ātrums ir trīskāršots, nodrošinot 315 apgabalu kontrasta noteikšanas dziļuma no defokusa (DFD) sistēmu. Atjauninātais algoritms aprēķina attālumu līdz objektam un paredz, vai tas virzās tuvāk vai tālāk no kameras, paredzot, kur tas atradīsies nākamajā kadrā. Tas darbojas, apkopojot datus no vairākām fokusa plaknēm, pēc tam izveidojot 3D reāllaika dziļuma karti.
  • Priekšmeta izsekošanas fokusēšanas sistēma atbalsta arī sejas, acu, galvas, ķermeņa un dzīvnieku atpazīšanu. Autofokuss automātiski pārslēgsies no ķermeņa atpazīšanas uz sejas un pēc tam acu atpazīšanu, kad objekts tuvojas kamerai, lai uzlabotu asumu.
  • Fokusa ierobežotājs, manuālā fokusa palīgierīce un atjauninātā kursorsvira nodrošina ātru un precīzu fokusēšanu. Zone AF ir mazāk traucējošs pārklājums, un sejas prioritāte vairāku mērīšanas režīmā novērš nevēlamas ekspozīcijas izmaiņas.

Profesionāla līmeņa augsta bitu pārraides ātruma video

Neierobežots platums

  • 5.7K 30p ierakstīšana tiek atbalstīta augstas kvalitātes Apple ProRes 422 HQ/ProRes 422 kodekos, lai nodrošinātu vizuāli bezzudumu, augsta bitu pārraides ātruma videomateriālu, kas ir labi piemērots intensīvai manipulācijai pēcapstrādes laikā. ProRes 422 HQ/ProRes 422 tiek atbalstīts arī DCI 4K un FHD ar izšķirtspēju līdz 60p.
  • GH6 atbalsta neierobežotu ierakstīšanu līdz pat DCI 4K ar 60p ar 4:2:2 10 bitu iztveršanu, lai iegūtu nevainojamu detaļu un krāsu gradācijas dziļumu.

Saglabājiet vairāk nekā 13 detaļu pieturas

  • Uzņemšana ar V-Log un V-Gamut iegūs 12+ stopus dinamiskā diapazona, ko var palielināt līdz 13+ stopiem, aktivizējot tā dubultā analogā pastiprinājuma shēmas ar dinamiskā diapazona palielināšanas režīmu. Viena ķēde, kurā tiek izmantots ISO 800, absorbē redzamā spektra bagātību, vienlaikus saglabājot detaļas spilgtākajās vietās, un ISO 2000 tver zema trokšņa līmeņa melnas krāsas gradientus ēnās.
  • Labi eksponētais attēls tiek salikts, kad tas iziet cauri attēla sintēzes speciālajai shēmai. Tas padara to atšķirīgu no dubultā sākotnējā dizaina, jo jūs neizvēlaties vienu vai otru ISO, bet abi darbojas vienlaikus. Dinamiskā diapazona palielināšanas režīms ir apieejams kadriem, kas uzņemti ar ātrumu līdz 60 kadriem/s.

Neierobežots ierakstīšanas laiks

Panasonic apzinās, cik svarīgi ir uzņemt izvērstus klipus, un ir izstrādājis kameru GH6 tā, lai tam nebūtu maksimālā ieraksta laika. Paplašinātas darbības, piemēram, intervijas un tiešraides notikumus, var ierakstīt pilnībā, samazinot sinhronizācijas kļūdas un vienkāršojot datu pārvaldību. Tas ir iespējams, pateicoties ventilatora darbināmai aktīvās dzesēšanas konstrukcijai, kas izstaro siltumu no sensora.

Inteliģenta attēlu apstrāde

3D trokšņu samazināšana tiek panākta, salīdzinot trīs secīgus kadrus, pēc tam automātiski attīrot troksni, kas parādās tikai vienā no trim kadriem. Inteliģentā detaļu apstrāde novērš nepieciešamību pēc zemas caurlaidības filtra un izlīdzina tādas smalkas detaļas kā mati un stieples, lai samazinātu muarē rakstus.

plakans profils un plaša krāsu telpa

Nevainojami rediģējiet ar VariCam kamerām ar precīzu krāsu atveidi un smalkām gradācijām no tumšiem apgabaliem līdz spilgtām vietām. V-log un Hybrid Log Gamma saglabā maksimālu datu apjomu, atstājot koloristam daudz rīcības brīvības, lai veidotu estētiku ar radošiem LUT. GH6 atbalsta gan .CUBE, gan .VLT formātus V-Log View Assist reāllaikā, lai aptuveni atbilstu jūsu nodevuma galīgajam izskatam.

Neapstrādāta ierakstīšana, izmantojot HDMI

Pievienots ar programmaparatūras versiju 2.0, GH6 atbalsta 12 bitu neapstrādātu video izvadi 5,7 K, DCI 4K un Anamorfā 5,8 K un 4,4 K formātā, izmantojot HDMI, ierakstot Atomos Ninja V un V+ ārējos ierakstītājos ProRes RAW formātā.< /p>

Anamorfiskā daudzpusība

  • Ierakstiet atvērto vārtu ar 4:3 sensoru 5,8K 30p 4:2:0 10 bitu video un 4,4K 60p 4:2:0 10 bitu video.
  • Glabājiet līdz pat 10 anamorfiskiem objektīviem GH6, lai ātri nomainītu un skatīšanai sagatavotu, izspiestu kadru. Attēlus var izspiest kinoskopa izmērā. Palielinājuma koeficientu var izvēlēties arī 1,30x, 1,33x, 1,5x, 1,8x vai 2,0x.
  • Iestatījums Image Stabilizer Anamorphic ir ideāls, lai izmantotu anamorfisku objektīvu. Lai pareizi interpretētu vizuālo informāciju stabilizācijas apstrādei, atkarībā no objektīva palielinājuma izvēlieties 1,30x, 1,33x, 1,5x, 1,8x vai 2,0x.

Īpaši lēna kustība

Uzņemot ar augstu kadru nomaiņas ātrumu (HFR) 4K, varat palielināt kadru nomaiņas ātrumu līdz 120p, vai 1080p nodrošinās 240p izšķirtspēju. Ja varat iztikt bez scratch track, iesaldējiet laiku ar īpaši lēnu 300 kadri/s mainīga kadru ātruma (VFR) kadrus 10 bitu FHD. Autofokuss joprojām ir pieejams, lai aktīvi veiktu izmaiņas, ierakstot ar ātrumu līdz 200 kadriem/s.

Tūlītēja dublēšana

Vienlaicīga iekšējā un ārējā ierakstīšana, izmantojot HDMI portu, paplašina dublēšanas un uzglabāšanas iespējas, kas ir īpaši ērti, uzņemot tiešraides notikumus, kas pārsniedz stundu. Ierakstiet ar izšķirtspēju līdz pat DCI 4K 17:9 ar bitu dziļumu līdz 4:2:2, 10 bitu un kadru nomaiņas ātrumu līdz 60p, 50p, 30p, 25p, 24p.

Augstas precizitātes skaņa

Uzlabotās audio funkcijas nodrošina augstas kvalitātes audio ierakstīšanu. GH6 vienmēr ir gatavs uzņemt 48 kHz 24 bitu ar iebūvētu mikrofonu. Palieliniet to līdz 96 kHz 24 bitu, izmantojot ārējo mikrofonu. Lai ierakstītu intervijas ar vairākiem mikrofoniem, HDMI izvadīs 4 kanālu audio datus.

Tēmas un palīglīdzekļi

  • Viļņu formas monitors, vektora tvērums un spožuma mērītājs sniedz svarīgu informāciju par jūsu līmeņiem.
  • Video laika intervāla tveršanu var pielāgot gan uzņemšanas, gan atskaņošanas ilgumam, kā arī ekspozīcijas izlīdzināšanu.
  • Fokusa pāreja, kadra indikators un kadra marķieris uzlabo darbplūsmu gan ražošanas, gan pēcapstrādes laikā.
  • Drošības zonas marķieris, vertikālās pozīcijas informācija, centra marķiera opcijas un palielināts tiešraides displejs palīdz uzturēt jūsu darbību pareizi orientētu, centrētu un fokusu.

Fotogrāfijas iespējas

Hibrīda izturība

Lai gan Lumix ir pazīstama ar izcilu video veidošanu, tā izceļas kā hibrīdkamera ar 100 MP nekustīgiem kadriem, plašu dinamisko diapazonu, 7,5 punktu dubulto attēla stabilizāciju un nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz 75 kadriem/s ar elektronisko aizvaru.

100 MP uzņēmumi

Attēla stabilizācijas tehnoloģija ļauj sintezēt 8 secīgus fotoattēlus vienā augstas izšķirtspējas 100 MP attēlā, neizmantojot statīvu. Dinamiskā diapazona palielināšanas režīms tiek automātiski ieslēgts visos fotoattēlu režīmos.

Notīriet informāciju vājā apgaismojumā

Detaļas tiek saglabātas un krāsu trokšņi tiek samazināti pat tad, ja fotografējat vājā apgaismojumā, kur nepieciešams augsts ISO. Ja apstākļi nav piemēroti, 2D trokšņu samazināšana nodrošina jūsu fotoattēliem dabiskāku un trīsdimensiju kvalitāti.

Aizvara elastība

Manuāli izvēlieties kādu no vairākiem aizvara režīmiem atkarībā no jūsu vajadzībām: mehāniskā slēdža veida, elektroniskā priekšējā aizkara veida, elektroniskā slēdža veida, elektroniskā aizvara veida ar trokšņu samazināšanu pēc uzņemšanas ar lēnu aizvara ātrumu vai ļaujiet kamerai automātiski pārslēgt aizvaru. veidu atkarībā no apstākļiem un aizvara ātruma.

Ātra uguns trīs sekundes

Sasniedziet 75 kadri/s sērijveida uzņemšanu (AFS, elelektroniskais aizvars), vienlaikus saglabājot 25,2 megapikseļus, pateicoties lielākam GH6 sensora nolasīšanas ātrumam un jaunā Venus Engine izcilajai apstrādes jaudai. Lielais sensora nolasīšanas ātrums samazina slēdža izkropļojumus. Uzņemiet ar ātrumu 75 kadri/s ar elektronisko aizvaru un AFS vai 14 kadri/s ar mehānisko slēģi un AFS. Izmantojot AFC, varat fotografēt ar ātrumu līdz 8 kadriem/s ar mehānisko aizvaru vai 7 kadriem/s ar elektronisko aizvaru.

Gatavs kopīgošanai

  • Iekļauti vairāki attēlu profili, lai ietaupītu laiku rediģēšanai, tostarp L. Classic Neo — filmai līdzīgs efekts ar nostalģisku, maigu krāsu. L. Monochrome S ir melnbalts efekts ar maigu pieskārienu, kas piemērots portretiem. Kino režīmiem ir filmai līdzīgs apdare, izmantojot gamma līkni, lai prioritāti piešķirtu dinamiskajam diapazonam vai kontrastam.
  • Profesionālai kontrolei, fotografējot, ir pieejams V-Log plakanais profils. Manuāli pielāgojiet kontrastu, piesātinājumu un asumu un saglabājiet to kā My Photo Style 1-10, lai iegūtu detalizētu profilu līdz pat ISO un baltā balansam.

Profesionāls un uzticams dizains
Augstas izšķirtspējas LCD

Brīva leņķa 3,0 collu 1,84 m punktu LCD ekrāns ir noliekts pret šāvēju, ļaujot uzņemt attēlus no augsta un zema leņķa, kā arī novietot šauros stūros, kur pretējā gadījumā būtu ārkārtīgi grūti pareizi kadrēt un fokusēt kameru. . Tam ir augsts kontrasts, augsts spilgtums un laba redzamība pat spēcīgā saules gaismā. Tā intuitīvajā dizainā tiek izmantota statiskā skārienvadība, un tam ir uzlabots bloķēšanas mehānisms ērtākai lietošanai.

Inteliģentais okulārs

3,68 m punktu OLED tiešajam skatu meklētājam ir 0,76 reižu ekvivalents palielinājums, lai nodrošinātu spilgtu, reālistisku acu līmeņa uzraudzību.

CFexpress tips B un SD

Divu karšu slots nodrošina opcijas, kas ir atkarīgas no jūsu uzņemšanas bitu pārraides ātruma. CFexpress Type B slots ir nepieciešams, lai ierakstītu lielāku bitu pārraides ātrumu, piemēram, Apple Pro Res 422 HQ un 800 Mb/s 4:2:2 10 bitu ALL-Intra videomateriālu. Izmantojot augstas veiktspējas UHS-II U3 10. klases SD kartes, SD kartes slots ieraksta bitu pārraides ātrumu līdz 600 Mb/s.

SSD ierakstīšana, izmantojot USB

Gan video, gan nekustīgus attēlus var ierakstīt un atskaņot, izmantojot ārējo SSD, kad tas ir pievienots, izmantojot USB-C portu. Tas ļauj ietaupīt lielākas ietilpības diskos un strādāt ar multividi, kas ir uzreiz saderīga ar lielāko daļu pēcapstrādes darbplūsmu.

Bīstamība: augsts spriegums

GH6 uzņem litija jonu akumulatoru DMW-BLK22 un nodrošina aptuveni 360 uzņēmumu vienā uzlādes reizē.

Noturīgs pret laikapstākļiem zem sasalšanas

GH6 korpuss ir konstruēts tā, lai novērstu nokrišņus un putekļus līdz 14 °F. Neskatoties uz noslēgto dizainu, siltuma izkliede tiek panākta, izmantojot elektrisko ventilatoru, siltuma izlietni un rāmi, kas izstaro siltumu no sensora, dzinēja un atmiņas kartes.

Ergonomiska optimizācija

  • Pavadiet mazāk laika, rakņājoties pa digitālajām izvēlnēm, izmantojot divu gredzenu atlasītājus, lai atrastu vēlamo fotografēšanas režīmu. Kameras dizainā ir iekļautas speciālas pogas galvenajām funkcijām, piemēram, pietuvināts manuālā fokusa palīglodziņš un audio informācijas poga ātrai līmeņu pielāgošanai.
  • Papildu video ierakstīšanas poga GH6 priekšpusē ir vieglāk pieejama, ja tā ir uzstādīta uz pleca platformas. Kamera ir izstrādāta tā, lai tā būtu pēc iespējas mazāka un viegla, tādējādi palielinot tās saderību ar motorizētiem kardāniem un komerciāliem droniem (pieejami atsevišķi).

Bezvadu savienojumi un tālvadības pults

  • Lai paplašinātu datu pārsūtīšanas un tālvadības pults elastību, dizainā ir iebūvētas bezvadu iespējas. Wi-Fi 5 GHz un Bluetooth v5.0 ļauj pārsūtīt fotoattēlus un kadrus uz mobilo tālruni, ko pēc tam var pārraidīt uz ziņu staciju. Kameras programmaparatūras atjaunināšanu var veikt bezvadu režīmā, izmantojot viedtālruni.
  • Attāli vadiet līdz 12 GH6 kamerām, izmantojot un lietotni LUMIX Tether, izmantojot USB. Pielāgojiet tādus iestatījumus kā mērīšanas režīms, ierakstīšanas kvalitāte un fokusa režīms, pēc tam pēc ierakstīšanas pārsūtiet uzņemto materiālu uz datoru. Sagatavojot šīs kameras, ietaupiet laiku un samaziniet kļūdas, izmantojot lietotni Lumix SYNC, lai bezvadu režīmā saskaņotu ierakstīšanas iestatījumus.

Ieeja/Izeja

  • Šajā kamerā ir iespējas izveidot savienojumu ar ārējām ierīcēm. USB 3.2 Gen2 Type-C nodrošina datu pārsūtīšanu ar ātrumu 10 Gb/s, nodrošina kameras barošanu vai akumulatora uzlādi. HDMI A tipa ports padod uzņemto materiālu ārējam ierakstītājam, vai arī var savienot ar XLR paplašināšanas ierīci, piemēram, DMW-XLR1 (pieejams atsevišķi).
  • 3,5 mm austiņu ligzda atrodas kameras sānos, virs 3,5 mm austiņu ligzdas. Kameras priekšpusē zibspuldzes sinhronizācijas ligzda vienlaikus darbojas arī kā laika koda ievade/izvadīšana, ja tiek izmantots komplektā iekļautais BNC pārveidotāja kabelis.

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4 ASPH. POWER O.I.S. Objektīvs

Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4 ASPH, kas aptver noderīgu platleņķa līdz īsu telefoto diapazonu. POWER O.I.S. Panasonic objektīvs ir 24–120 mm līdzvērtīga tālummaiņa, kas paredzēta Micro Four Thirds kamerām. Projektēts iekšāSadarbībā ar Leica šis daudzpusīgais objektīvs izmanto četrus asfēriskus elementus un divus īpaši zemas dispersijas elementus, lai nodrošinātu labi koriģētu, asu attēla kvalitāti, kurā nav krāsu šķautņu un kropļojumu. Objektīvs izmanto arī lineāro motoru ātrai, klusai un precīzai autofokusa veiktspējai, un POWER optiskā attēla stabilizatora sistēma palīdz samazināt kameras drebēšanu, lai fotografētu asāku, turot rokās. Turklāt objektīva izturīgais metāla korpuss padara to izturīgu pret šļakatām, putekļiem un sasalšanu, lai tas būtu piemērots lietošanai sarežģītos vides apstākļos.

  • Standarta tālummaiņa bezspoguļa kamerām Micro Four Thirds, šis objektīvs nodrošina 24–120 mm ekvivalentu fokusa garuma diapazonu.
  • Četri asfēriski elementi un divi īpaši zemas dispersijas elementi palīdz samazināt hromatiskās un sfēriskās aberācijas un dažādus kropļojumus, lai nodrošinātu augstu skaidrības, asuma un krāsu precizitātes pakāpi.
  • Lineārais autofokusa motors nodrošina ātru AF veiktspēju, kas ir arī precīza, vienmērīga un gandrīz klusa, lai nodrošinātu gan fotoattēlu, gan video lietojumu priekšrocības.
  • POWER optiskais attēla stabilizators samazina kameras vibrācijas, lai iegūtu asāku fotografēšanu, turot rokās, un atbalsta arī Dual I.S. funkcija uzlabotai stabilizācijas veiktspējai.
  • Šļakatu, putekļu un sasalšanas izturīga dizaina priekšrocības, strādājot nelabvēlīgos laika apstākļos.
  • Noapaļotā deviņu asmeņu diafragma nodrošina vienmērīgu un patīkamu bokeh kvalitāti.

Panasonic DMW-BLK22 litija jonu akumulators (7,2 V, 2200 mAh)

Ieslēdziet Panasonic kameras ar uzlādējamu litija jonu akumulatoru DMW-BLK22. Šo 2 200 mAh ietilpības 7,2 V akumulatoru var uzlādēt ar papildu DMW-BTC15 vai kamerā, izmantojot USB.

Kameras saderība

  • Lumix DC-S5
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisPanasonic DC-GH6
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām