PANASONIC LUMIX G80 BODY & 12-60MM LENS DMC-G80MEG-K

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

69995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 39 vienības

5349
DMC-G80MEG-K
5025232856190
Panasonic

Jauns

Delivery Instore
25.09 - 02.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
26.09 - 03.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
26.09 - 03.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
25.09 - 02.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
699.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

LUMIX DMC-G80 Nepārspējama attēla kvalitāte un veiktspēja uz lauka

Izbaudiet izcilu attēla kvalitāti ar LUMIX DMC-G80. Šī kamera ar uzlabotu 5 asu dubulto attēla stabilizāciju un pret šļakatām/putekļiem izturīgu konstrukciju ir ideāli piemērota augstas klases fotogrāfijām un video.

Kristāldzidri kadri ikreiz

LUMIX DMC-G80 atjauninātā 5 asu Dual I.S. 2 sistēma ar jauno žiro sensoru tehnoloģiju apvieno optisko attēla stabilizatoru (2 asis) un korpusa attēla stabilizatoru (5 asis), kas nodrošina izcilu attēla izplūšanas novēršanu. Uzņemiet skaidras fotogrāfijas un videoklipus pat sarežģītos apstākļos, pateicoties tās spējai analizēt uzņemšanas apstākļus un izmantot lēnāku shutter ātrumu līdz 5 stops,

Minimizēta vibrācija

Elektromagnētiskā piedziņa shutter blokā samazina vibrāciju par aptuveni 90 %, uzlabojot attēla skaidrību. Cietā magnija priekšējā paneļa konstrukcija vēl vairāk stabilizē kadrus, padarot to ideāli piemērotu fotografēšanai ceļā.

Augstas kvalitātes attēlveidošanas jauda

16,0 megapikseļu digitālais Live MOS sensors un Venus Engine nodrošina spilgtus, patiesi reālus attēlus ar augstu izšķirtspēju, kontrastu un iespaidīgu krāsu atveidi. Zema caurlaides filtra noņemšana uzlabo izšķirtspēju par aptuveni 10 %, savukārt Venus Engine precizē toņus, piesātinājumu un spilgtumu, nodrošinot satriecošu attēlu.

4K video un foto izcilība

LUMIX DMC-G80 izceļas video ierakstīšanā, uzņemot vienmērīgu 4K video 3840x2160 izšķirtspējā ar 25p/30p (50 Hz) vai 24p MP4 formātā, kā arī pilna HD 1920x1080 izšķirtspējā ar 50p/60p (50 Hz) AVCHD Progressive vai MP4 formātā. 4K Photo funkcija ļauj iegūt 8 megapikseļu fotoattēlus ar ātrumu 30 kadri sekundē, kas ir ideāli piemēroti, lai precīzi iemūžinātu mirkļainus mirkļus.

Uzlabotas fokusēšanas iespējas

Panasonic kontrasta AF sistēma, kas uzlabota ar dziļuma no defokusēšanas (DFD) tehnoloģiju, nodrošina ātru un precīzu fokusēšanu. Funkcijas Post Focus un Focus Stacking ļauj izvēlēties konkrētus fokusa punktus un apvienot vairākus attēlus, lai nodrošinātu optimālu fokusu makro fotogrāfijā. Low Light AF un Starlight AF nodrošina precīzu fokusēšanu vājā apgaismojumā, kas ir ideāli piemērots savvaļas dzīvnieku un astrofotogrāfijai.

Izturīgs un daudzpusīgs dizains

DMC-G80 ir veidots prasīgai lietošanai uz lauka, tam ir spiedienlieta magnija priekšējā rāmja konstrukcija un pret šļakatām/putekļiem droša konstrukcija. Ergonomisks rokturis un dubultā ciparnīcu sistēma uzlabo kontroli, savukārt lielais 2 360 000 punktu OLED tiešā skata meklētājs nodrošina izcilu redzamību. Enerģijas taupīšanas režīms pagarina akumulatora darbības laiku līdz aptuveni 800 kadriem.

Viegla un intuitīva vadība

3 collu, 1040 000 punktu, brīvā leņķa aizmugurējais ekrāns ar skārienvadību nodrošina vienkāršu vadību, padarot LUMIX DMC-G80 par daudzpusīgu izvēli jebkuram fotogrāfam.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
BajonetePanasonic L
Lens Designmaināms
Objektīva fokusa attālums, mm12-60
Objektīva tipsstandarta
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas