PANASONIC LUMIX FZ82D DC-FZ82DE-K

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

48545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 95 vienības

5344
DC-FZ82DE-K
5025232964772
Panasonic

Jauns

Delivery Instore
25.09 - 02.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
26.09 - 03.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
26.09 - 03.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
25.09 - 02.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
485.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Izbaudiet visaugstāko fotografēšanas daudzpusību

Izbaudiet visaugstāko fotografēšanas daudzpusību ar Panasonic Lumix FZ82D. Šajā funkcijām bagātajā tilta kamerā apvienotas jaudīgas tālummaiņas iespējas un uzlabotas attēlveidošanas tehnoloģijas, padarot to par ideālu izvēli gan iesācējiem, gan pieredzējušiem fotogrāfiem. Neatkarīgi no tā, vai jūs uzņemat elpu aizraujošas ainavas vai detalizētus tuvplānus, FZ82D ir izstrādāta tā, lai vienmēr sniegtu satriecošus rezultātus.

Galvenās funkcijas

  • 60x optiskās tālummaiņas objektīvs. Uzņemiet visu, sākot ar plašiem skatiem un beidzot ar attāliem savvaļas dzīvniekiem, izmantojot FZ82D ievērojamo 60x optisko tālummaiņu. Šis objektīvs aptver fokusa attāluma diapazonu, kas līdzvērtīgs 20-1200 mm, un tas nodrošina, ka vienmēr esat gatavs ideālajam kadram.

  • 18,1 megapikseļa augstas jutības sensors. Ar FZ82 18,1 megapikseļa augstas jutības MOS sensoru varat baudīt skaidrus un spilgtus attēlus. Apvienojumā ar Venus Engine attēlu procesoru tas garantē izcilu attēlu kvalitāti pat vājā apgaismojumā.

  • 4K video un foto. Uzlabojiet savu videogrāfiju ar satriecošu 4K video ierakstīšanu ar ātrumu 30 kadri sekundē. Izmantojiet 4K foto režīmu, lai no videoieraksta iegūtu augstas izšķirtspējas fotoattēlus, nodrošinot, ka jūs nekad nepalaistu garām nevienu mirkli.

  • Lietotājam draudzīgs skārienekrāns un skatu meklētājs. Ar kristāldzidru 3 collu LCD skārienekrānu bez piepūles pārvietojieties pa izvēlnēm un pārskatiet uzņemtos kadrus. Precīzai kadrēšanai, īpaši spilgtos apstākļos, pārslēdziet uz 2360k punktu OLED elektronisko skatu meklētāju, lai iegūtu skaidru un detalizētu skatu.

  • Ātrs autofokuss un sērijveida uzņemšana. Viegli iemūžiniet ātri kustīgus objektus. FZ82D ātrais autofokuss un 10 kadru sekundē sērijveida uzņemšanas režīms padara to ideāli piemērotu darbības kadriem un dinamiskām ainām.

  • Ergonomisks dizains. FZ82D ir konstruēts tā, lai nodrošinātu komfortu un stabilitāti, un tam ir izturīgs rokturis un viegls korpuss, tāpēc tas ir ideāli piemērots ilgstošai uzņemšanai un ceļojumu fotografēšanai.

  • Veiktspēja. Panasonic Lumix FZ82 spīd dažādos fotografēšanas scenārijos, sākot ar plašām ainavām un beidzot ar intīmiem tuvplāniem. Tā plaša diapazona tālummaiņas objektīvs un plašais funkciju komplekts padara to par uzticamu izvēli jebkurā situācijā. Inteliģentais automātiskais režīms un radošie filtri ir piemēroti iesācējiem, savukārt manuālā vadība un RAW atbalsts nodrošina pieredzējušiem lietotājiem nepieciešamos rīkus, lai pilnveidotu savus kadrus. Pateicoties augstas jutības sensoram un optiskajai attēla stabilizācijai, kas samazina izplūšanu un troksni līdz minimumam, kamera darbojas vājā apgaismojumā. Kameras 4K iespējas ir būtiska priekšrocība, kas ļauj ierakstīt augstas detalizācijas video un uzņemt asus kadrus no videoierakstiem.

Daudzpusīgi uzņemšanas scenāriji

Panasonic FZ82D izceļas dažādos uzņemšanas scenārijos, pateicoties tās daudzpusīgajam tālummaiņas objektīvam un spēcīgajam funkciju komplektam. Tā spēja apstrādāt gan platleņķa, gan supertelefoto kadrus padara to par lielisku universālu ceļojumu fotografēšanas ierīci. Kameras inteliģentais automātiskais režīms un virkne radošu filtru un sižeta režīmu ir domāti iesācējiem, savukārt manuālā vadība un RAW atbalsts nodrošina pieredzējušiem lietotājiem elastību, lai precīzi pielāgotu savus attēlus.

Kas ietilpst iepakojumā

  • Panasonic FZ82D
  • Rokasgrāmata
  • Akumulators
  • Siksna
Produkta veidsBezspoguļa kamera
BajonetePanasonic L
Objektīva tipsstandarta
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas