Bezspoguļa kameras - Nikon Z8 45.7 Mpix Full Frame Mirrorless Camera - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 45.7 MP FX formāta CMOS sensors ar kaudzēm
  • Liela konstrukcija, par 30 % mazāks nekā Z9
  • 8,3K 60p N-RAW, 4.1K 60p ProRes RAW
  • 8K30p un 4K120p video, 10 bitu iekšējais
  • Up to 20 fps Raw, 30 fps JPEG uzņemšana
  • 493 punktu AF, uz AI balstīta objekta noteikšana
  • Blackout-Free Real Live Viewfinder
  • 3.2" 4 asu slīpēšanas skārienjūtīgais LCD ekrāns
  • CFx B tipa & SD atmiņas kartes slots
  • 5 GHz Wi-Fi un Bluetooth
Product Video
 
 

Nikon Z8 45.7 Mpix Full Frame Mirrorless Camera

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

374945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52603
VOA100AE
4960759910028
Nikon

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 10.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 10.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 10.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 10.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
3749.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Kompakts, viegls, jaudīgs

Nikon Z8 ir kompakta un viegla kamera, kas ietver lielu daļu no Z9 tehnoloģijām, taču ir veidota, izmantojot flagmaņa DNS, un tā ir elegantāka un vieglāk pārnēsājama. Par labāko hibrīda kameru dēvētais Z8 ir aprīkots ar to pašu pārbaudīto sensoru, apstrādi un autofokusa funkcijām, kas piemīt flagmanim, un tam ir jauns korpusa dizains, kas labāk piemērots gimbal lietošanai, pasākumu fotografēšanai un citiem lietojumiem no rokas.

Vadošais sensors un apstrāde

45,7 MP sakopots BSI CMOS sensors

FX formāta 45,7 MP BSI kaudzē sakrautais CMOS sensors ir tāds pats sensors, kāds debitēja Z9, un tas piedāvā noderīgu izšķirtspējas, ātras nolasīšanas ātruma, iespaidīgas skaidrības un minimāla trokšņa kombināciju. Stacked dizains palīdz samazināt slīdošo shutter, savukārt BSI apzīmējums nodrošina uzlabotu trokšņu līmeni, strādājot ar paplašināto ISO 32-102400 diapazona augšējo robežu. Turklāt 45,7 MP izšķirtspēja un pilnkadra sensora izmērs ir īstais punkts, kas sniedz priekšrocības fotogrāfiem, kuri strādā uz detaļām orientētos žanros, kā arī ļauj ierakstīt video ar izšķirtspēju līdz pat 8K.

EXPEED 7 attēla procesors

Sensoru papildina EXPEED 7 apstrādes procesors, kas nodrošina aptuveni 10 reizes lielāku ātrumu nekā Z7 II. Šis dzinējs darbojas kopā ar saliktā sensora konstrukciju, lai nodrošinātu iespaidīgi ātru AF ātrumu, sērijveida uzņemšanas ātrumu, lielu bufera ietilpību, vienmērīgu video veiktspēju un ātru vispārēju apstrādi.
  • Maksimālais nepārtrauktās uzņemšanas ātrums ir 20 kadri sekundē, uzņemot attēlu raw formātā, 30 kadri sekundē, uzņemot attēlu JPEG formātā, 60 kadri sekundē, uzņemot 19 MP JPEG formātā, izmantojot DX apgabalu, un iespaidīgs 120 kadru sekundes uzņemšanas ātrums, uzņemot 11 MP fotoattēlus, turklāt visi ātrumi atbalsta pilnīgu AF/AE veiktspēju.
  • Spēj buferēt vairāk nekā 1000 neapstrādātu attēlu sērijveidā, kas nozīmē, ka neapstrādātu attēlu sekvences var nepārtraukti ierakstīt aptuveni 50 sekundes. Turklāt atskaņošanas laikā varat pāriet uz konkrētās sērijas pirmo kadru, lai paātrinātu kamerā veikto pārskatīšanas procesu.
  • Pirmsatbrīvošanas uzņemšana palīdz atvieglot izšķirošā mirkļa uzņemšanu, ierakstot sērijas kadrus līdz pat sekundei pirms faktiskā shutter atbrīvošanas , Kad šī funkcija ir aktivizēta, sērijas uzņemšana sāksies, kad shutter nospiests līdz pusei, un buferis saglabās līdz pat sekundes kadrus pirms pilnīgas shutter nospiešanas,
  • Elektroniskais shutter nodrošina maksimālo shutter ātrumu 1/32 000 s, kas ļauj strādāt spilgtākos apstākļos ar plašāku apertures,
  • Stacked sensora konstrukcija samazina slīdošos shutter izkropļojumus, tāpēc ātri kustīgi objekti, piemēram, golfa nūja, tenisa raketi vai beisbola nūja, nešķiet izkropļoti, strādājot ar shutter ātrumu līdz 1/32 000 s.
  • AF aprēķini tiek veikti ar ātrumu 120 kadri sekundē, lai tiktu līdzi lieliem nepārtrauktas uzņemšanas ātrumiem.
  • Augstas efektivitātes RAW failu formāts saglabā attēla kvalitāti, kas līdzinās nesaspiestiem raw failiem, taču failu izmēri ir aptuveni par 30 % mazāki, lai nodrošinātu ātrāku lasīšanu/rakstīšanu atmiņas kartē.
  • Kadrus var saglabāt arī HEIF faila formātā; šis 10 bitu formāts, kas ir noderīgs JPEG pārveidojums, piedāvā par 1 miljardu krāsu vairāk, lai nodrošinātu lielāku reālismu un dinamisko diapazonu, skatoties ar HLG saderīgos displejos, vienlaikus saglabājot mazu faila izmēru kā JPEG.
  • Motion Blend Retouch funkciju var izmantot, lai kamerā izveidotu kompozītu, kurā attēlotas vairākas objekta kustības vienā kadrā.
  • Ilgās ekspozīcijas displejs ietver ekspozīcijas tiešraides taimeri aizmugurējā LCD ekrānā, kā arī iespēju aptumšot skatu meklētāju, lai labāk saglabātu nakts redzamību.

Elektroniskais shutter- tikai dizains

Paļaujoties uz sensora ātrumu un salikto konstrukciju, Z8 pilnībā atsakās no mehāniskā shutter un visos uzņemšanas režīmos izmanto tikai elektronisko shutter. Sensora ātrums ļauj ierakstīt ar ātrumu līdz 1/32 000 sekundes, un saliktā struktūra samazina kustības izkropļojumus, lai precīzi attēlotu ātri kustīgus objektus, piemēram, golfa nūjas, beisbola nūjas un automašīnas. Turklāt, neraugoties uz to, ka nav mehāniskās shutter. joprojām tiek atbalstīta zibspuldzes sinhronizācija līdz 1/200 s, kā arī ātrās sinhronizācijas funkcijas.

Atbrīvojoties no mehāniskās shutter. zibspuldzes, Z8 var arī darboties pilnīgi klusi, un nav jāuztraucas par mehāniskās shutter nolietošanos vai bojājumiem. Var pievienot shutter atbrīvošanas skaņu, lai apzinātos, kad tiek uzņemts fotoattēls, un skaļumu var regulēt, lai pielāgotu dažādiem darba scenārijiem.

Skaistāki portreti

Lieliski piemērots portretu uzņemšanai, Z8 uzlabo sensora iedzimtās iespējas, izmantojot virkni apstrādes rīku un fotografēšanas funkciju, lai uzlabotu portretu uzņemšanu.
  • Precīzāk regulējiet nokrāsu un spilgtumu fotografēšanas laikā, lai iegūtu precīzāku kontroli fotografēšanas laikā.
  • Ādas mīkstināšanu var izmantot līdz pat trim objektiem kadrā, un tā nedaudz izpludina ādu, lai iegūtu patīkamāku tekstūru, vienlaikus saglabājot būtisku asumu acīm un matiem.
  • Manuālā baltā balansa vadība ir intuitīvāka, veicot korekcijas, un automātiskā balansa vadība ir optimizēta arī cilvēku objektiem.

Ātrs un inteliģents autofokuss

493 punktu fāžu noteikšanas AF

Z8, kas aptver visu sensora laukumu, izmanto 493 punktu fāzes noteikšanas AF sistēmu, lai nodrošinātu ātru un precīzu fokusēšanas veiktspēju. Šīs sistēmas priekšrocības nodrošina Z saskarnes ātrgaitas komunikācija kopā ar sensora ātrumu, kas ļauj AF rādījumus nolasīt ar ātrumu līdz pat 120 kadriem sekundē.
Šī fokusēšanas sistēma atbalsta arī darbu vājā apgaismojumā, izmantojot zvaigžņu gaismas režīmu, kas ļauj fokusēt līdz -9 EV, tādējādi ievērojami uzlabojot astrofotogrāfijas, koncertu un citu nakts fotografēšanas lietojumu. Darbam sarežģītos apgaismojuma apstākļos noderīgs ir arī Backlit AF, kas AF vajadzībām izmanto atsevišķus pikseļus uz sensora, ļaujot šīm zonām apzināti pāreksponēt fokusēšanas precizitātes nolūkos, neietekmējot ierakstītā attēla faktisko ekspozīciju.

Objekta noteikšana ar dziļās mācīšanās tehnoloģiju

Izmantojot no Z9 pārmantotos algoritmus un dziļās mācīšanās tehnoloģiju, tostarp izsmalcinātu objekta noteikšanu, Z8 spēj atpazīt dažādus atšķirīgus objektu tipus, sākot no cilvēkiem, dzīvniekiem līdz lidmašīnām un velosipēdiem. Strādājot ar automātiskās zonas autofokusu, šie objekti tiks automātiski atpazīti, fokusēti un izsekoti, lai nodrošinātu asu fokusu, kad objekts pārvietojas kadrā.

Īpaši acu noteikšanas AF ir pielāgots uzlabotai precizitātei un precīzākai acu atpazīšanai ainā neatkarīgi no tā, cik mazas vai lielas tās ir attēla kadrā, un to var izmantot arī kopā ar pielāgotu platleņķa AF dažādu formu un izmēru objektu attēlošanai.

Videoklipu spēkstacija

Iekšējā 8K60 un 4K 120 ierakstīšana

Z8 ir tikpat spējīgs arī video ierakstīšanā, un arī šeit Z8 atbilst Z9 ierakstīšanas iespējām, jo ir pieejamas dažādas izšķirtspējas un kadru ātrums līdz pat 8K. Izmantojot pilnu pikseļu nolasīšanu, UHD 8K 30p video var ierakstīt, un nepārtraukta uzņemšana iespējama aptuveni 2 stundas un 5 minūtes.
UHD 4K un Full HD ierakstīšana ir iespējama arī ar dažādiem kadru ātrumiem, tostarp pilna kadra 4K ierakstīšana ar ātrumu līdz 120p palēninātai atskaņošanai. Izmantojot 8K apgabalu, ir iespējama UHD 4K ierakstīšana ar pārsemplēšanu ar ātrumu līdz 60p, lai nodrošinātu lielāku asumu un detalizāciju. Tāpat kamerā var ierakstīt augstas izšķirtspējas kadru fragmentus no 8K un 4K video, lai iegūtu attiecīgi 33 MP vai 11 MP fotoattēlus.

12 bitu N-RAW un ProRes RAW video

Tiek atbalstīta iekšējā 12 bitu neapstrādāta video ierakstīšana ar ātrumu līdz 8,3K 60p N-RAW formātā, kā arī iekšējā ProRES RAW HQ. Raw ierakstīšana nodrošina lielāku tonālo un krāsu brīvību un var uzlabot dinamisko diapazonu, tādējādi uzlabojot krāsu gradācijas vajadzības un pēcapstrādes elastību.
  • N-RAW ir Nikon izstrādāts neapstrādātu datu ierakstīšanas formāts, kas piedāvā iespaidīgi mazus failu izmērus salīdzinājumā ar citiem neapstrādātu datu formātiem, kā arī iespēju izveidot MP4 proxy, lai veiktu efektīvāku priekšskatīšanu vai pārsūtīšanu.
  • N-RAW ierakstīšana ir pieejama līdz 8,3K izšķirtspējā ar ātrumu 60p vai 24p; 4,1K izšķirtspējā ar ātrumu līdz 120p; 5,3K izšķirtspējā ar ātrumu līdz 60p un 1,5 reizes apgrieztu kadru; un 3,8K izšķirtspējā ar ātrumu 120p un 2,3 reizes apgrieztu kadru.
  • ProRes RAW ierakstīšana ir pieejama arī ar izšķirtspēju līdz 4,1K un 60p.

ProRes un H.265 10 bitu ierakstīšana

Tiek atbalstīta arī iekšējā ierakstīšana ar 10 bitu krāsu un 422 paraugu ņemšanu ProRes 422 HQ un H.265 kodekos, kā arī atkarībā no darba plūsmas vajadzībām var izmantot H.264 un 420 krāsu. Lielākai brīvībai, veicot krāsu gradāciju pēc ieraksta, ir pieejams arī 10 bitu N-Log iestatījums, kā arī Flat krāsu profils. Turklāt var izmantot HLG (Hybrid Log Gamma), lai izveidotu HDR gatavu saturu tieši no kameras.

Ierakstīšanas atbalsts

Papildus iespaidīgajām ierakstīšanas specifikācijām Z8 ietver arī dažādus noderīgus ierakstīšanas rīkus un funkcijas, ko var izmantot filmēšanā.
  • Sarkans REC kadra indikators uz EVF un LCD ekrāna ierakstīšanas laikā, lai viegli atpazītu, kad tiek uzņemts ieraksts.
  • Specializēts video informācijas displejs norāda dažādus ierakstīšanas iestatījumus, piemēram, kadra lielumu, kadru ātrumu, audio iestatījumus, kodeku, bitu dziļumu un HDMI izejas iestatījumus. Daži no šiem iestatījumiem būs redzami arī kameras augšējā vadības panelī.
  • Fokusa pastiprināšana un zebras joslas ir vizuāli palīglīdzekļi, kas palīdz sasniegt asu fokusu un precīzu ekspozīciju.
  • Viļņu formas monitors reāllaika ekspozīcijas analīzei.
  • Precīza ISO kontrole manuālajā režīmā ekspozīcijas regulēšanai ar 1/6 soļa soli.
  • Ātrā AF ieslēgšanas funkciju var piešķirt Fn pogām; tagad ir iespējams piešķirt divus dažādus AF ātrumus dažādām pogām.
  • Tiek atbalstīta lēna shutter ātruma video uzņemšana, lēnāka par 1/kadra ātrumu, lai strādātu īpaši vājā apgaismojumā vai radītu apzināti izplūdušus efektus.
  • Ir iespējama laika koda sasaiste, strādājot ar papildu laika koda ģeneratoru.
  • Papildus video iespējām Z8 atbalsta arī 24 bitu lineāro PCM skaņas ierakstīšanu un nodrošina saderību ar ārējiem XLR mikrofoniem, izmantojot papildu digitālo adapteri Tascam CA-XLR2d-AN.

Mazāks profesionāla korpusa dizains

Eleganta, modulāra un izturīga konstrukcija

  • Uzskatīts par D850 DSLR patiesu pēcteci un par mazāku turpinājumu flagmanim Z9, Z8 atbilst izmēra un veiktspējas prasībām. Tā ir par 30 % mazāka nekā Z9 un par 15 % mazāka nekā D850.
  • Salīdzinot ar Z9 ar iebūvētu vertikālu gripu, Z8 ir modulārāks, kas ļauj to saglabāt mazu ikdienas fotografēšanai vai savienot ar papildu MB-N12 Power Battery Pack gripu, lai uzlabotu ergonomiku, fotografējot vertikāli, un uzlabotu akumulatora darbības laiku. Turklāt mazāka un vieglāka konstrukcija padara Z8 ideāli piemērotu uzstādīšanai vai izmantošanai uz gimbal video izmantošanai.
  • Divi karšu slots - viens CFexpress B tipa slots un viens UHS-II SD slots - ļauj elastīgi saglabāt failus. CFx slots ir piemērots datu ietilpīgām lietojumprogrammām, piemēram, 8K ierakstīšanai un ātrdarbīgai sērijveida uzņemšanai, savukārt SD slots saglabā saderību ar populāro atmiņas formātu. Turklāt CFx B slots ir saderīgs arī ar XQD atmiņas kartēm. Izgatavota, izmantojot videi draudzīgas Seerebo oglekļa šķiedras un izturīgu magnija sakausējumu, Z8 ir gan izturīga, gan viegla, jo sver tikai 2 kg.
  • Premium weather sealing aizsargā pret putekļiem un mitrumu, lai to droši varētu droši lietot skarbos klimatiskajos apstākļos.
  • Komplektā iekļautā EN-EL15c baterija nodrošina aptuveni 340 kadru uzņemšanu ar vienu uzlādi, ja galvenokārt tiek izmantots skatu meklētājs, vai 370 kadru uzņemšanu ar vienu uzlādi, ja galvenokārt tiek izmantots LCD monitors. Z8 ir saderīgs arī ar citām EN-EL15 sērijas baterijām.
  • Tagad korpusā iebūvēta vibrāciju samazināšana atbalsta Synchro VR, lai panāktu līdz pat 6 stops kameras drebēšanas kompensāciju, ja to izmanto ar izvēlētiem Z objektīviem.
  • Lai samazinātu putekļu nokļūšanu uz sensora, Z8 ir iebūvēts sensora vairogs, kas aizsargā sensora virsmu, mainot objektīvus. Papildu aizsardzībai pret putekļiem sensoru sedzošajam optiskajam filtram ir arī dubults elektrovadošais un fluora pārklājums.
  • Apgaismotas pogas nodrošina vieglāku navigāciju un pogu atpazīšanu, strādājot vājā apgaismojumā.

Real-Live skatu meklētājs

  • Real-Live Viewfinder ir uzlabots elektroniskais skatu meklētājs, kurā izmantots 3,69 m punkta OLED panelis ar regulējamu spilgtumu līdz 3000 cd/m², kas nodrošina skaidru redzamību spilgtos apstākļos. Šis elektroniskais skatu meklētājs darbojas arī kopā ar divu plūsmu tehnoloģiju, kas nodrošina nepārtrauktu uzņemšanu bez aptumšošanas, un tam ir augsta fps funkcija, kas palielina elektroniskā skatu meklētāja atsvaidzināšanas ātrumu līdz 120 kadriem sekundē, nodrošinot vienmērīgāku un reālistiskāku skatījumu.

Četru asu slīpēšanas LCD displejs

  • Tāpat kā Z9, arī Z8 ir aprīkots ar unikālu 3,2" 2,1 m pikseļu četru asu slīpēšanas skārienjūtīgo LCD ekrānu, kas labāk atbalsta darbu no augsta un zema leņķa neatkarīgi no tā, vai fotografēšana notiek horizontālā vai vertikālā orientācijā. Šī ekrāna četru virzienu slīpēšanas konstrukcija ļauj vieglāk skatīties no dažādām pozīcijām, un lietotāja saskarnes orientācija mainās arī atkarībā no tā, kā tiek turēta kamera.

Daudzpusīga savienojamība

Atbilstoši profesionālai uzbūves kvalitātei Z8 ir aprīkots ar dažādām savienojamības iespējām, lai atbilstu dažādām darba plūsmas vajadzībām.
  • Pilna izmēra HDMI ports, kas ļauj izvadīt video uz ārējo ierakstīšanas ierīci vai monitoru.
  • 3,5 mm austiņu un mikrofona pieslēgvietas, lai pievienotu ārējo mikrofonu un veiktu iebūvētu audio uzraudzību.
  • Divas USB-C pieslēgvietas - viena atbalsta failu pārsūtīšanu un piesaisti, bet otra ir paredzēta enerģijas piegādei un akumulatora uzlādei.
  • USB-C sakaru terminālis atbalsta USB-LAN savienojamību, ja tas ir savienots ar papildu USB-C Ethernet adapteri. Tas nodrošina 1000BASE-T vadu LAN savienojumu, lai pārsūtītu failus, izmantojot FTP.
  • 10 kontakta pieslēgvieta nodrošina plašu piederumu klāstu un attālinātu savienojamību.
  • Bluetooth un Wi-Fi (2,4 un 5 GHz) ļauj bezvadu režīmā pārsūtīt failus, attālināti vadīt kameru, izmantojot mobilo ierīci, un darbojas kopā ar NX Mobile Air lietotni failu pārvaldībai.

Nikon Z8 specifikācijas

Attēlu veidošana

  • Objektīva stiprinājums: Nikon Z
  • Sensora izšķirtspēja: Faktiskais 52,37 megapikseļa, efektīvais 45,7 megapikseļa (8256 x 5504)
  • Attēla sensors: 35,9 x 23,9 mm (pilna kadra) CMOS
  • Attēla stabilizācija: Sensora nobīde, 5 asis
  • Iebūvēts ND filtrs:
  • Uzņemšanas veids: Fotoattēli & Video

Ekspozīcijas vadība

  • shutter Tips: Elektroniskā shutter:/span>
  • shutter Ātrums: no 1/32000 līdz 30 sekundēm, no 0 līdz 900 sekundēm manuālajā režīmā
  • Spuldzes/laika režīms: Spuldzes režīms
  • ISO jutība: Foto/video 64 līdz 25 600 (paplašinātā 32 līdz 102 400)
  • Mērīšanas metode: Vidējais centra svērtais, ar izgaismojuma svēršanu, matrica, punktveida mērīšana.
  • Ekspozīcijas režīmi: aperture Prioritāte, Manuālā, Programma, shutter Prioritāte
  • Ekspozīcijas kompensācija: -5 līdz 5 EV (1/3, 1/2 EV soļi)
  • Mērīšanas diapazons: -3 līdz 17 EV
  • Baltās krāsas balanss: 2500 līdz 10 000 K, iepriekš iestatīts Automātiski, Deblains, Pielāgots, Tiešā saules gaisma, Flash, Fluorescējoša, Kvēlspuldze, Iepriekš iestatīts manuāli, Ēnā.
  • Nepārtraukta uzņemšana: Līdz 20 kadriem sekundē ar 45,7 MP līdz 1000 kadriem (Raw), līdz 30 kadriem sekundē ar 45,7 MP neierobežotam kadru skaitam (JPEG), līdz 60 kadriem sekundē ar 19 MP, līdz 120 kadriem sekundē ar 11 MP
  • Intervāla ierakstīšana:
  • Paštimeris: 2/5/10/20 sekunžu kavēšanās

Attēlu uzņemšana

  • Attēlu izmēri: 8256 x 5504, 6192 x 4128, 4128 x 2752
  • Attēlu attiecība: 1:1, 3:2, 16:9
  • Attēlu failu formāts: JPEG, Raw
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisNikon Z8
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām