Sigma FP L Digital Camera Body Sigma System Camera FP Mirrorless Camera body

  • 61 MP pilna kadra BSI Bayer CMOS sensors
  • UHD 4K30p video ar 12 bitu CinemaDNG
  • Hibrīda fāzes un kontrasta noteikšanas AF
  • 3,15" 2,1 m punkta skārienjūtīgais LCD ekrāns
  • Fotografēšana līdz 10 kadriem sekundē, ISO 100-25600
  • Nepārtraukta barošana, izmantojot USB-C
  • Režisora skatu meklētāja funkcija
  • Apcirpšanas tālummaiņas režīms un atjaunināti krāsu režīmi
  • SD kartes slots, USB-C disks arport:/li>
  • Saderīgs ar EVF-11 skatu meklētāju

Sigma FP L Digital Camera Body Sigma System Camera FP Mirrorless Camera body

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

209945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1 vienība

50040
C44900
0085126939038
Sigma

Jauns

Delivery Instore
25.09 - 06.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
26.09 - 08.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
26.09 - 08.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
25.09 - 06.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2099.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sigma fp L ir augstas izšķirtspējas oriģinālā fp atjauninājums, kas ir kompakta un modulāra bezspoguļa kamera ar jaunu 61 MP pilnkadra sensoru, uzlabotu autofokusa veiktspēju un daudzpusīgu funkciju kopumu, kas paredzēts gan fotogrāfijai, gan kinematogrāfijai.

Pēc formas identiska pirmajam fp un saglabājot saderību ar piederumiem, fp L ir pietiekami maza, lai iekļautos filmēšanas aprīkojumā vai kalpotu kā ļoti portable ērta izvēle ceļojumu fotogrāfijai. Uzlabotais sensors un fokusēšana ievērojami atvieglo fotografēšanas lietojumu, vienlaikus saglabājot tās pašas iespaidīgās video ierakstīšanas iespējas profesionālai kinematogrāfijas darbplūsmai.

Jaunais 61 MP pilnkadra BSI CMOS sensors ir piemērots augstas izšķirtspējas fotoattēlu uzņemšanai un līdz pat UHD 4K video ierakstīšanai ar 12 bitu izejas izšķirtspēju (raw), ierakstot ārēji. Sensora BSI konstrukcija nodrošina zemu trokšņu līmeni un piedāvā jutības diapazonu līdz pat ISO 25600, kas ļauj strādāt vājā apgaismojumā. Sensora konstrukcija tagad ietver arī mikroshēmā iebūvētu fāzes noteikšanas autofokusu, kas ievērojami uzlabo fokusēšanas ātrumu un precizitāti, īpaši sekojot kustīgiem objektiem.

Papildus sensora uzlabojumiem fp L ievieš arī iespēju saņemt nepārtrauktu strāvas padevi, izmantojot USB-C, lai palielinātu ierakstīšanas ilgumu, piemēram, uzņemot time-lapsus, pagarinātus klipus vai izmantojot kameru kā tīmekļa kameru. Elegantajā un minimālajā camera body dizainā ir iestrādāts aizmugurējais 3,15" 2,1 m pikseļu skārienekrāna LCD ekrāns, un fp L ir saderīga arī ar elektronisko skatu meklētāju EVF-11; tas ir izvēles papildaprīkojums, kas nodrošina skaidru novērošanu acu līmenī. Ir pieejams viens SD kartes slots iekšējai failu saglabāšanai, un fp L atbalsta arīports ierakstīšanu tieši uz USB-C pieslēgtiem cietajiem diskiem, kas ir izdevīgi neapstrādātu video ierakstīšanai un citām liela izmēra failu ierakstīšanas lietojumprogrammām.

61 MP pilna kadra BSI CMOS sensors

Izcila fp L iezīme ir augstas izšķirtspējas 61 MP pilnkadra BSI CMOS sensors ar Bayer stila krāsu filtru masīvu. Palielinātā izšķirtspēja ir ļoti noderīga fotografēšanas lietojumprogrammām, kurās ir svarīgas smalkas detaļas, kā arī videoklipu ierakstīšanai, uzlabojot asumu, izmantojot lejupejošu paraugu ņemšanu. BSI konstrukcija palīdz panākt precīzas krāsas, vienmērīgus toņus un mazāku troksni, strādājot sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Jutības diapazons no ISO 100-25600 ir piemērots darbam dažādos apgaismojuma apstākļos, un divu ISO bāzu konfigurācija vēl vairāk nodrošina tīrus rezultātus.
  • Neskatoties uz to, ka tiek izmantots tradicionālāks Bayer matricas sensors, Sigma ir izmantojusi savu pieredzi darbā ar Foveon sensoriem, lai pieņemtu lēmumu sensora konstrukcijā iekļaut zemfrekvences filtru, kas palīdz apspiest moirē, lai nodrošinātu precīzu krāsu atveidi.
  • Īpaši augsta izšķirtspēja ļauj izmantot funkciju Crop Zoom, kas ir pieejama gan fotoattēlu, gan video ierakstīšanai un kas ļauj apgriezt attēlu līdz pat 5x, lai imitētu darbu ar lielāku fokusa attālumu.
  • Tikai elektroniskā shutter konstrukcija palīdz sasniegt kompakto kameras izmēru un samazina kustīgo mehānisko daļu skaitu. Šāda konstrukcija nodrošina klusu un bez drebēšanas uzņemšanu ar maksimālo shutter ātrumu 1/8000 s, tomēr nodrošina tikai maksimālo zibspuldzes sinhronizācijas ātrumu 1/15 s.
  • Zudumu nesaturoši saspiesti 14 bitu neapstrādāti kadri tiek saglabāti kā DNG faili, lai nodrošinātu pēcapstrādes elastību.
  • Ir iespējama nepārtraukta uzņemšana ar pilnu izšķirtspēju ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē.
  • Kamerā var izmantot dažādus malu attiecību formātus, sākot no standarta 3:2 līdz unikālākajiem 21:9, 7:6 un 2:1, lai palīdzētu iepriekš vizualizēt dažādus izejas attiecību formātus.

Hibrīda autofokusa sistēma

Papildus paaugstinātajai izšķirtspējai atjauninātajā sensorā ir iebūvēts arī fāzes noteikšanas autofokuss support, lai nodrošinātu inteliģentu hibrīda AF sistēmu. Izmantojot gan kontrasta noteikšanas, gan fāzes noteikšanas fokusēšanas metodes, fp L ir ievērojami uzlabots fokusēšanas ātrums un precizitāte dažādos apgaismojuma apstākļos, kā arī var efektīvāk izsekot kustīgiem objektiem. Šī fokusēšanas sistēma ir precīza līdz -5 EV, un tai ir 42 izvēles punkti, kurus var mainīt, izmantojot skārienekrāna saskarni.
UHD 4K video, 12 bitu neapstrādāts izeja
Saglabājot to pašu iespaidīgo video veiktspēju, kāda bija sākotnējā fp, fp L joprojām ir spēcīgs pretendents izmantošanai kinematogrāfijā, pateicoties tās ierakstīšanas metožu un neapstrādātā ieraksta izejas daudzpusībai. Piedāvājot UHD 4K līdz 30p un FHD 1080 līdz 120p iekšēji vai DCI 4K 24p izeju, ja ierakstīšana notiek ārēji, fp L var ierakstīt 8 bitu CinemaDNG failus SD kartē vai izvadīt 12 bitu CinemaDNG caur USB-C vai 12 bitu raw caur HDMI.
  • Kameras korpusā ir iebūvēts iekšējais stereo mikrofons, kas piemērots skrāpējumu audio ierakstīšanai, un 3,5 mm mikrofons port darbam ar ārējo mikrofonu. Ja strādājat ar elektronisko skatu meklētāju EVF-11, šim piederumam ir 3,5 mm austiņas port, lai veiktu audio uzraudzību.
  • padarot fp L par unikālu rīku filmu veidotājiem, kas strādā ar citām kamerām ražošanas vidē, kameru var izmantot ar režisora skatu meklētāja režīmu, lai imitētu citu kinokameru uzņemšanas diapazonu, kadru vadotni un redzes lauku. Šī funkcija ir atjaunināta fp L ar plašāku kameru saderību, un tagad tā ietver ARRI ARRICAM, ARRIFLEX, ALEXA LF, ALEXA Mini LF, ALEXA SXT, ALEXA Mini, AMIRA, ALEXA65, ALEXA XT; Sony VENICE un RED MONSTRO 8K, HELIUM 8K, DRAGON 6K, EPIC MX 5K, GEMINI 5K un KOMODO 6K kameru iespējas.
  • Lai kamerā pielāgotu krāsas un toņus, krāsu režīmus var piemērot un pielāgot tieši filmētajam materiālam. Ar fp L ir pievienoti divi jauni krāsu režīmi: pulverveida zilais un duotons.
  • Elektroniskā attēla stabilizācija palīdz samazināt kameras drebēšanu, ierakstot video.
  • Kameras kustības kontrole ir saderīga ar izvēlētiem gimbal modeļiem.
  • Kameru fp L var izmantot kā tīmekļa kameru, vienkārši pievienojot to datoram, izmantojot USB-C, lai uz datoru nosūtītu gan video, gan audio signālu.
  • Integrēta Cinemagraph funkcija unikālu hibrīdattēlu veidošanai, kuros apvienota video kustība un nekustīgs attēls.
  • Support nekustīgu kadru uzņemšanai tiešā skata laikā un filmēšanai Cine režīmā, kā arī iespēja izvilkt nekustīgus kadrus no CinemaDNG un MOV filmu failiem.

Modulāra kameras konstrukcija

Viena no galvenajām fp sērijas kameru iezīmēm ir kompaktais un minimālais dizains, kas sekmē tās modulāro ētikas principu. Paredzēti veidota bez roktura, bez skatu meklētāja un pat bez hot shoe. fp L var veidot, izmantojot piederumus, lai tā atbilstu dažādām specifiskām ražošanas vajadzībām.
  • Savietojams ar papildu rokturiem, skatu meklētājiem, platēm un hot shoe bloku, lai izveidotu kameras formu, kas piemērota dažādiem paredzētajiem lietojumiem. Vienkāršā taisnstūra camera body forma veicina arī vieglāku savietojamību ar trešo pušu būriem un citiem takelāžas piederumiem.
  • Lietojot kopā ar citiem L-Mount alianses locekļiem, L objektīva stiprinājums ir universāls interfeiss ar 51,6 mm stiprinājuma diametru un 20 mm atloka attālumu, kas ļauj strādāt ar plašu optikas klāstu.
  • USB Type-C port supports nepārtraukta barošana un akumulatora uzlāde kamerā, izmantojot pievienojamo barošanas banku, lai nodrošinātu ilgāku fotografēšanas laiku, īslaicīgu ierakstīšanu vai citus gadījumus, kad nepieciešams ilgāks akumulatora darbības laiks.
  • Komplektā iekļautais BP-51 litija jonu akumulators nodrošina aptuveni 240 kadrus ar vienu uzlādi.
  • Kameras korpusa konstrukcijā ir iebūvēts arī HDMI D tipa savienojums un 3,5 mm mikrofons ports.
  • Integrētajam 3,15" 2,1 m pikseļu LCD displejam ir skārienjūtīgs dizains, kas nodrošina intuitīvu lietošanu.
  • Saderīgs ar papildu elektronisko skatu meklētāju EVF-11, kas piestiprināms pie camera body kreisās puses, lai nodrošinātu novērošanu acu līmenī.
  • Intuitīvs augšējais slēdzis, ar kuru var pārslēgties starp CINE un STILL izvēlnes un lietotāja saskarnes režīmiem, lai pielāgotos dažādām ierakstīšanas metodēm.
  • Priekšrocības darbā ar vairākām fp L kamerām - pielāgotos iestatījumus var saglabāt un kopīgot ar citiem korpusiem, izmantojot QR kodu. Tāpat aizmugurējā LCD ekrānā var uzņemt ekrānuzņēmumus un saglabāt tos pārskatīšanai.
  • Korpuss ir aprīkots ar trim 1/4"-20 vītņotiem stiprinājumiem - diviem sānos un vienu apakšā - piederumu rokturu, skatu meklētāju un pat kameras siksnas pievienošanai, kā arī apakšējo stiprinājumu kameras piestiprināšanai pie statīva vai cita stiprinājuma.
  • Komplektā iekļauts HU-11 hot shoe bloks ārējās zibspuldzes lietošanai vai darbam ar citiem uz kurpes stiprināmiem piederumiem.
  • Liels radiators starp LCD un camera body palīdz efektīvi izkliedēt siltumu un veicina ilgāku nepārtrauktas ierakstīšanas laiku.
  • Putekļu un šļakatu noturīga korpusa konstrukcija veicina darbu sliktos laika apstākļos.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas