Gaming headphones ONIKUMA K8 Black K8B

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

10545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 36 vienības

24746
6953460503885
ONIKUMA

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

ONIKUMA K8 Black Gaming Headphones

Izstrādātas pieredzējušiem spēlētājiem un cilvēkiem, kuri novērtē labu dizainu un nepārspējamu komfortu, ONIKUMA K8 austiņas atbalstīs jūs katrā cīņā! Tās ir izstrādātas, lai nodrošinātu maksimālu komfortu - aprīkotas ar mīkstu galvas siksnu, kas maigi pieguļ jūsu galvai, un mīkstām atmiņas putu spilventiņiem, kas izgatavoti no viegli tīrāma ekoloģiskā āda. Pateicoties modernajam 50mm neodīma magnētam, ONIKUMA K8 austiņas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti, ļaujot jums vēl dziļāk ienirt virtuālajā pasaulē un izjust intensīvas mirkļus nākamajās piedzīvojumos un uzvarās! Tās nāk ar trokšņu samazinošu mikrofonu, nodrošinot skaidru komandas komunikāciju. Ražotāju spīdošais logo uz abām austiņām papildina šo komplektu.

Onikuma/K8-Black/1

Izcila Skaņa

ONIKUMA K8 austiņas ir aprīkotas ar 40mm skaļruņiem un precīzu 50mm neodīma magnētu, nodrošinot izcilu skaņas kvalitāti. Ieniriet piedzīvojumos augstākā līmenī un sasniedziet uzvaras vieglāk - neviens skaņas signāls neizbēgs no jūsu uzmanības. K8 modeļa skaņas un attēla sinhronizācija ir perfekta - jo mēs zinām, ka dažreiz sekundes daļas nosaka uzvaru.

Onikuma/K8-Black/3

Skaidra Komunikācija

Komandas sadarbība ir galvenais elements gan stratēģijas plānošanā, gan ilgstošu attiecību veidošanā. K8 austiņām ir mikrofonu, kas aprīkots ar trokšņu samazināšanu, lai novērstu fona traucējumus, nodrošinot mierīgu spēlēšanas pieredzi. Turklāt katra jūsu izteiktā vārda tiks perfekti ierakstīta, nodrošinot skaidrību un izteiksmīgumu, kas ir būtiski efektīvai komunikācijai. Jūsu ērtībām mikrofons ir regulējams jebkurā virzienā.

Onikuma/K8-Black/2

Ergonomika un Komforts Lietošanas Procesā

ONIKUMA K8 ir dizains, kas pielāgots pieredzējušiem spēlētājiem, kuri pavadījuši daudz stundas spēlējot, kur varoņu liktenis ir izšķirošs. Tāpēc austiņu galvas siksna ir rūpīgi izveidota, pārklāta ar mīkstiem spilventiņiem, kas izgatavoti no pieskārienam draudzīgas ekoloģiskās ādas, kas piedāvā arī patīkamu tekstūru. Austiņu kausi gan kreisajā, gan labajā pusē ir pārklāti ar to pašu materiālu - un turklāt tie ir izgatavoti no atmiņas putām, kas nodrošina lielisku piegulšanu jūsu galvai un ērtu valkāšanu, pat stundām ilgu spēļu maratonu laikā.

Onikuma/K8-Black/5

Komplektācija

  • Austiņas ar mikrofonu
  • Instrukciju rokasgrāmata
  • Adapteris
Produkta veidsStudijas Aksesuāri
Mikrofonu aksesuāriCiti aksesuāri
Savienojuma spraudnisUSB-C
Savienojumi3.5mm to XLR

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas